Arnica montana, extract | Αρνίκη η ορεινή, εκχύλισμα

Τι είναι

Ρευστή ουσία καφέ χρώματος που προέρχεται από το εκχύλισμα του ενδημικού βοτάνου της αλπικής, βόρειας και δυτικής Ευρώπης, άρνικα

Τι κάνει

Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται γιατί βελτιώνει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα και μειώνει το ξεφλούδισμα .

Risk factor

Δεν θα πρέπει να εφαρμόζεται σε τραυματισμένη επιδερμίδα.

INGREDIENTS LIST A-Z

Ουσία φυσικής προέλευσης