Allantoin | Αλλαντοΐνη

Τι είναι

Λευκή, άχρωμη πούδρα, που παράγεται συνθετικά από την ουρία ή το γλυκοξυλικό οξύ .Η αλλαντοΐνη σαν ουσία βρίσκεται στα ούρα των θηλαστικών αλλά και σε φυτά όπως το σύμφυτο (φαρμακευτικό βότανο)..

Τι κάνει

Χάρη στις μαλακτικές, κερατολυτικές, ενυδατικές και επουλωτικές της ιδιότητες, η αλλαντοΐνη χρησιμοποιείται με ποικίλες μορφές σε πολλά καλλυντικά περιποίησης προσώπου, μαλλιών και μακιγιάζ καθώς και σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής.

Risk factor

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι είναι ασφαλές συστατικό

INGREDIENTS LIST A-Z

Συνθετικό συστατικό