Rhamnose | Ραμνόζη

Τι είναι

Ένα φυτικό ενεργό συστατικό , κατοχυρωμένο από τον όμιλο L’Oréal, με ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Πρόκειται για ένα σάκχαρο με αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες , γνωστό στην φαρμακολογία, το οποίο απομονώνεται από δύο φυτά της Βραζιλίας (Fava d’ Anda και Uncaria) και εκχυλίζεται με φυσικές βιοτεχνολογικές μεθόδους (υδρόλυση) έτσι ώστε να διατηρεί την καθαρότητά του.

Τι κάνει

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες in vitro και in vivo, η Ραμνόζη «αναγνωρίζεται» από το θηλώδες δέρμα, μια λεπτή κυτταρική στιβάδα κάτω ακριβώς από τον δερμο-επιδερμικό σύνδεσμο. Προσκολλάται σαν μαγνήτης στους μικρούς, δραστήριους αλλά και εύθραυστους ινοβλάστες που βρίσκονται στο θηλώδες δέρμα και τους ενθαρρύνει να είναι πιο παραγωγικοί σε ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης .

Risk factor

Η Ραμνόζη , με τη μορφή που περιέχεται στα καλλυντικά προϊόντα, θεωρείται ασφαλές συστατικό ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

INGREDIENTS LIST A-Z

Προϊόν βιοτεχνολογίας