CONNECT:  
           

Οι Skingurus συναντούν το WomanTOC!

Skingurus Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016
Skingurus

 

womantoc/skingurus Λίγο πριν κλείσουμε τα 3 χρόνια «μοναχικής» πορείας μας, δεχτήκαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα και τιμητική πρόσκληση. Να γίνουμε μέρος της μεγάλης (γυναικο)-παρέας του WomanTOC,  να μοιραστούμε και μαζί τους την αγάπη μας για την επιδερμίδα και την επιστήμη της ομορφιάς. Και είπαμε το ναι!  Από σήμερα λοιπόν, οι Skingurus αποκτούν τη δική τους στήλη στις σελίδες  του  www.womantoc.gr . Ακολουθήστε μας! Σας επιφυλάσσουμε εκπλήξεις!

Με το κείμενο αυτό το WomanTOC μας υποδέχτηκε στις σελίδες του

WomanTOC + Skingurus: Μια όμορφη νέα στήλη που στέκεται στην επιδερμίδα (σου)
Οι γκουρού της ομορφιάς, Αντωνία Θωμοπούλου και Λένα Ιωαννίδου και εμείς, το womantoc.gr, από 'δω και πέρα θα σε ενημερώνουν για ό,τι νέο γύρω από την κοσμητολογία.
Με την Αντωνία και τη Λένα γνωριζόμαστε από παλιά. Από εκείνη την εποχή του ξεφυλλίσματος. Πολύ πριν το scroll down, τα google analytics και τα κλικς. Από την εποχή των περιοδικών.
Σήμερα, ακολουθώντας τα καλέσματα των καιρών και έχοντας τόσο εκείνες όσο κι εμείς περάσει -με επιτυχία- στον κόσμο των digital media, ξανασυναντιόμαστε σε μια συνέργεια που ως μοναδικό στόχο έχει την ομορφιά. Την φροντίδα, την περιποίηση και την αγάπη για την επιδερμίδα σου. Το δέρμα σου, άλλωστε, είναι ο καμβάς σου. Πάνω σε αυτό χτίζεις την προσωπικότητά σου.
«Στο skingurus.gr δεν θα βρείτε ίσως κάθε νέο καλλυντικό που κυκλοφορεί στην αγορά αλλά αυτό που εμείς κρίνουμε ότι αξίζει να γνωρίσετε» λένε η Αντωνία και η Λένα στο εισαγωγικό τους σημείωμα, στο σάιτ τους και συνεχίζουν:
«Σίγουρα όμως θα σας ενημερώνουμε για ό,τι σημαντικό και καινοτόμο συμβαίνει στο χώρο της κοσμητολογίας. Μέσα από το skingurus.gr θα ανακαλύψετε πρακτικές, εύκολες και δοκιμασμένες λύσεις για μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα της επιδερμίδας και θα βρείτε απαντήσεις στις δικές σας απορίες. Στο skingurus.gr θα έχουν βήμα καταξιωμένοι ειδικοί ή επιστήμονες και θα μας εξηγούν με απλά λόγια τις σύνθετες λειτουργίες του δέρματος. Στο skingurus.gr θα μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε την ταυτότητα γνωστών και άγνωστων συστατικών που κρύβονται πίσω από τις ετικέτες των καλλυντικών. Τέλος, στο skingurus.gr θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο χρόνο μέσα από τις ιστορίες μυθικών οίκων, εμπνευσμένων δημιουργών και εμβληματικών προϊόντων ομορφιάς. Και κάτι τελευταίο. Όσο κι αν αγαπάμε την ελληνική γλώσσα η ομορφιά έχει συχνά τους δικούς της αμετάφραστους κώδικες. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να μας συγχωρήσετε για τα αγγλικά που συχνά πυκνά θα παρεισφρέουν στο skingurus.gr».
Μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνες. Γι' αυτό και από 'δω και πέρα θα διαβάζετε τις γκουρού της επιδερμίδας μέσα από το womantoc.gr.
Ελπίζουμε να το απολαύστε.

 

 

 

© Copyright 2017 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Botanifique TestLab

 

2017-10-12
​And the winners are….

Πριν λίγες μέρες, σας προσκαλέσαμε να συμμετάσχετε στο νέο μας TestLab για να ανακαλύψετε την Botanifique™,  τη...  

The insiders@gynaika

 

2017-09-28
4 beauty editors μιλούν για ομορφιά

Στο τελευταίο τεύχος της, η "Γυναίκα", το εμβληματικό γυναικείο περιοδικό, συναντά και συνομιλεί...  

 

2017-05-25
''Εδώ που τα λέμε'', η σωστή σειρά εφαρμογής των καλλυντικών μας... μετράει

Τι πάει πρώτο στην καθημερινή ρουτίνα της ομορφιάς; Τι απλώνουμε σε στεγνή και τι σε νωπή επιδερμίδα;...  

 

2017-06-08
''Εδώ που τα λέμε''... ο ήλιος δεν ''μαραίνει'' τα σπυράκια

Πιστές στο τακτικό μας ραντεβού, βρεθήκαμε και σήμερα στα φιλόξενα studios του γυναικείου μαγκαζίνο...  

Botanifique TestLab

 

2017-10-06
Να σας συστήσουμε τη Botanifique;

Είστε έτοιμες για ένα συναρπαστικό ταξίδι φυτικής και φυσικής ανακάλυψης; Δηλώστε συμμετοχή στο...  

 

2017-06-22
''Εδώ που τα λέμε'' , η σωστή αντηλιακή προστασία, κρίνεται ...στις λεπτομέρειες

Απλά tips φροντίδας, που θα εξασφαλίσουν την ομορφιά του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών...  

BEARTH TESTLAB

 

2017-06-22
​And the winners are…

Πριν λίγες μέρες, σας προσκαλέσαμε να συμμετάσχετε στο νέο μας TestLab για να ανακαλύψετε την  B-EARTH,...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;