CONNECT:  
           

Ημερολόγιο....αναδόμησης Day 7

Skingurus Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017
Skingurus

 

La Prairie Line Interception Power Duo Μπορεί ένα αντιγηραντικό προϊόν να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει αισθητή βελτίωση στις ρυτίδες, μέσα σε 14 μέρες και  14 νύχτες; Μια …δοκιμή θα μας πείσει. Γι αυτό κι εμείς, ξεκινάμε από σήμερα να καταγράφουμε, σε… πραγματικό χρόνο, την εμπειρία  μας!

Γνωρίζουμε καλά πως τα εγκατεστημένα σημάδια του χρόνου δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Για τον λόγο αυτό, όταν το Line Interception Power Duo της La Prairie υπόσχεται να παρέμβει δραστικά, σε όλους τους τύπους των ρυτίδων που, μέσα σε μόλις 14 μέρες και 14 νύχτες, δεν μπορεί παρά να μας εξάψει την περιέργεια. Αποφασίσαμε λοιπόν να το διαπιστώσουμε στην πράξη. Να το δοκιμάσουμε και να μοιραζόμαστε μαζί σας, μέρα με τη μέρα, νύχτα με τη νύχτα, τις εντυπώσεις μας. Stay tuned!

Νύχτα #7

Οι πρώτες εφτά μέρες πέρασαν κιόλας. Χρησιμοποιώ καθημερινά την Line Interception Power Duo πρωί και βράδυ. Στη διάρκεια του πρωινού νιώθω σιγουριά χάρη στην ενισχυμένη ενυδάτωση και ολοκληρωμένη - τόσο από τις πανταχού παρούσες UVA όσο και από τις υπέρυθρες ακτίνες- προστασία που μου προσφέρει . Τη στιγμή όμως που απολαμβάνω περισσότερο - τι υπέροχο άρωμα και υφή! - είναι η εφαρμογή της βραδινής κρέμας. Ενώ μια βιαστική ματιά σήμερα το πρωί στον καθρέφτη ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσω αυτό ακριβώς που «νιώθω». Την πλούσια τόνωση της επιδερμίδας μου. Α.Θ.Ημέρα #7

Μια ακόμα μέρα, παρέα με το διπλό ελιξίριο της La Prairie. Ανοίγοντας νωρίς το πρωί, τον… διακόπτη του Line Interception Power Duo –ναι, διαθέτει και on-off!- θυμήθηκα να ελέγξω εκείνες τις λεπτές ρυτίδες έκφρασης πάνω από τα φρύδια που είχα βάλει σημάδι στην αρχή του test. Ήταν ακόμα εκεί, μόνο που τώρα μου φαίνονταν λιγότερο ενοχλητικές. Ποιος ξέρει; Ίσως η μυοχαλαρωτική δράση που υπόσχονται τα πεπτίδια της φόρμουλας να τις βοήθησε να αντισταθούν στις… γκριμάτσες μου…. Λ.Ι.

 

 

 

© Copyright 2017 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Frezyderm Boosters

 

2017-07-15
Ένα booster που αρέσει πολύ (part I)

Όταν πριν λίγες εβδομάδες καλούσαμε τις φίλες μας σε ένα ακόμα TestLab, για να γνωρίσουν και να...  

Frezyderm Boosters

 

2017-07-16
​Ένα booster που αρέσει πολύ (part II)

 Όταν πριν λίγες εβδομάδες καλούσαμε τις φίλες μας σε ένα ακόμα TestLab, για να γνωρίσουν και να...  

Barnangen

 

2017-11-06
Η τέλεια ισορροπία

Αν μέχρι τώρα αγαπούσατε τη Σουηδία για τα  H&M, τα Ikea και… τις πρωτιές της στη Eurovision, γνωρίστε...  

Galenic Aqua Infini

 

2016-07-21
Μια λοσιόν σε συνεχή δράση....

Με έμπνευση από την Άπω Ανατολή, μια εντατική λοσιόν ενυδάτωσης που προσφέρει πολλά παραπάνω. Συνδυάζεται...  

LA MER

 

2017-06-30
Με δύναμη από τα βάθη της θάλασσας

Το θαλάσσιο οικοσύστημα αποδεικνύεται πολύτιμη πηγή ζωτικότητας της επιδερμίδας. Mέσω της εντατικής...  

Phytopolleine

 

2017-02-10
Κάντε boost επί… κεφαλής

Η ομορφιά και η υγεία των μαλλιών ξεκινά απαραίτητα από ένα υγιές τριχωτό.  Η μοναδική  θεραπεία  που...  

Botanifique TestLab

 

2017-11-04
​Βρήκαν τη... μάσκα τους

Οι φίλες που επιλέχθηκαν μέσω του TestLab να ανακαλύψουν την Botanifique™,  τη νέα μάρκα φυσικών,...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;