Λίγο πριν εγκαταλείψουμε την πόλη για κάποια δροσερή παραλία φροντίζουμε να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα να δεχτεί ...χορταστικές δόσεις ήλιου και αλμυρού νερού με απόλυτη ασφάλεια.

post item

1. Οι…καλές διακοπές ξεκινούν με απολέπιση. Μόνον όταν η επιδερμίδα «απελευθερωθεί» από τα νεκρά κύτταρα απορροφά ευκολότερα τα δραστικά συστατικά των προϊόντων φροντίδας , ανακτά τη φυσική της λάμψη και φρεσκάδα και αναδεικνύει ιδανικά το χρώμα των διακοπών.

2. Ολοκληρώνουμε με την απολέπιση στο σώμα επιμένοντας ιδιαίτερα στα «σκληρά» σημεία, τους αγκώνες, τα γόνατα και τις πατούσες των ποδιών.

3. Θωρακίζουμε την επιδερμίδα πριν την καλοκαιρινή ταλαιπωρία με γερές δόσεις …νερού. Η ενυδάτωση είναι η κίνηση που θα μας βοηθήσει να ενδυναμώσουμε τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας για να τον προστατεύσουμε από την αφυδάτωση, τους εξωγενείς, εχθρικούς παράγοντες και την πρόωρη φθορά.

4. Για να ενισχύσουμε τα επίπεδα ενυδάτωσης στην επιδερμίδα εφαρμόζουμε τα προϊόντα επιλογής μας με ολιγόλεπτο μασάζ . Τονώνουμε έτσι την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουμε στην καλύτερη και άμεση απορρόφηση του προϊόντος. Οχυρώνουμε την επιδερμίδα εκ των έσω πίνοντας άφθονο νερό, το βασικό στοιχείο όλων των κυττάρων του οργανισμού, άρα και αυτών του δέρματος. Είναι αυτό που δίνει όγκο στο αίμα και ελαστικότητα στους ιστούς. Θυμηθείτε πως όσο περισσότερο νερό λείπει από την επιδερμίδα, τόσο πιο ευάλωτη καταλήγει.

5. Λίγο πριν την έκθεση στον καυτό ήλιο τονώνουμε τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος με αντιοξειδωτικά. Αναζητούμε και εφαρμόζουμε καθημερινά ενυδατικές κρέμες ημέρας με βιταμίνες C και Ε , που δρουν σε απόλυτη συνέργεια, δεσμεύουν και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες δημιουργούνται λόγω της έκθεσης στην UV ακτινοβολία, και αυξάνουν έτσι τη φυσική φωτοπροστασία του δέρματος.

6. Ενισχύουμε την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας εμπλουτίζοντας την καθημερινή μας διατροφή με βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Από τη μακριά λίστα των τροφών ξεχωρίζουν οι ντομάτες, το καρπούζι, τα καρότα ,τα πράσινα, σκουρόχρωμα λαχανικά και ο ηλιόσπορος.

7. Μια φορά την εβδομάδα, μετά το βραδινό καθαρισμό, αντικαθιστούμε την κλασική κρέμα νύχτας με μια πλούσια ενυδατική μάσκα με ενισχυμένη σύνθεση, που αξιοποιεί προς όφελος της επιδερμίδας τους φυσικούς επανορθωτικούς και ανανεωτικούς μηχανισμούς του δέρματος.

8. Η εντατική ενυδάτωση είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να προετοιμάσουμε και την επιδερμίδα του σώματος να δεχτεί τις ακτίνες του ήλιου. Το λεπτό προστατευτικό φιλμ που σχηματίζεται στην επιφάνεια, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και ενισχύει σημαντικά και τον προστατευτικό φραγμό. Και όσο πιο «ισχυρό» και αδιαπέραστο είναι το τείχος άμυνας, τόσο πιο ανθεκτική γίνεται η επιδερμίδα μας στις καθημερινές επιθέσεις.

9. Την παραμονή της αναχώρησης σιγουρευόμαστε ότι από το νεσεσέρ των διακοπών δεν λείπουν αντηλιακά προσώπου και σώματος και τα εξειδικευμένα προϊόντα για τη φροντίδα και ανακούφιση του δέρματος μετά τον ήλιο.

10. Καλές διακοπές!


L.GR.MKT.07.2018.0882


<- Επιστροφή
Loading