Με αγάπη για την επιδερμίδα

Ανθίζει μια φορά το χρόνο, τα φύλλα και τα πέταλά του ακολουθούν σταθερά την πορεία του ήλιου μέχρι την ώρα της δύσης και εκτός από το να στολίζει τους κήπους μας, προσφέρει το πολλαπλά ευεργετικό έλαιο των σπόρων του για την καλή υγεία της επιδερμίδας. Γιατί ο ηλίανθος, το γνωστό μας ηλιοτρόπιo, ξεχειλίζει….. από αγάπη!

Τι στ’ αλήθεια σημαίνει eco-friendly beauty;

Τα καλλυντικά με φυσικά συστατικά είναι σίγουρα ένα μεγάλο beauty trend. Δεν σημαίνει όμως ότι όλα τα brands αξιοποιούν με τον ίδιο τρόπο τα δώρα που τους προσφέρει η φύση, ούτε ότι είναι όλα eco-friendly. Αυτόν τον τίτλο, λίγες μάρκες μπορούν να τον υποστηρίξουν. Η Origins είναι σίγουρα μια από αυτές.

Ένας …φοίνικας στη μάχη κατά της  λιπαρότητας

Φραγμένοι πόροι, μαύρα στίγματα, περιστασιακά σπυράκια, επιδερμίδα που γυαλίζει. Η λιπαρότητα ταλαιπωρεί αμέτρητες  νέες γυναίκες 20, 30 ακόμα και 40 χρόνων . Μπορούμε να την ελέγξουμε και να κάνουμε τα «συμπτώματά» της λιγότερο ενοχλητικά; Εμείς λέμε, φυσικά ναι…

Λευκό τσάι- αντιοξειδωτική δράση με υψηλές επιδόσεις

Μπορεί το λευκό τσάι να μην είναι τόσο διάσημο όσο το πράσινο, όμως χάρη στο φυσικό τρόπο συγκομιδής και επεξεργασίας του, είναι η ποικιλία που ξεχωρίζει για την υψηλότερη περιεκτικότητα- άρα και πιο ενισχυμένη δράση- σε πολύτιμα αντιοξειδωτικά.

Μια γερή δόση από φύση

Με έμπνευση από το «οπλοστάσιο» της φύσης οι μάσκες εντατικής περιποίησης έχουν αποδείξει διαχρονικά την ευεργετική τους δράση στην όψη και καλή κατάσταση της επιδερμίδας.

Η φύση δημιουργεί, η επιστήμη… επικυρώνει

Ένα «ιερό» δέντρο της Αφρικανικής παράδοσης μπαίνει στο μικροσκόπιο των ερευνητών και οι χυμοί του χαρίζουν σε έναν απολαυστικό ορό τη δύναμη να αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

​Έναν καφέ για… την επιδερμίδα

Όχι, δεν κάνουμε χιούμορ! Όπως ο οργανισμός μας «ξυπνά» με μια κούπα καφέ έτσι και τα εκχυλίσματα από τους κόκκους του καφέ χαρίζουν ενέργεια στην κουρασμένη επιδερμίδα την προστατεύουν από το περιβάλλον και τη βοηθούν να ξαναβρεί τη χαμένη της λάμψη.