CONNECT:  
             

  SKINGURUS :: ΠΡΟΣΩΠΟ

19/1/2015

Οι 4 σωματοφύλακες της ομορφιάς

Η ισχύς εν τη ενώσει ή πιο απλά, όταν στη σωστή διατροφή προστίθεται η καθημερινή φροντίδα με τις κατάλληλες βιταμίνες, η επιδερμίδα διατηρείται φωτεινή, υγιής και νεανική στο πέρασμα των χρόνων. Εμείς ξεχωρίσαμε τις τέσσερις πιο βασικές. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτήν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας-ή και όλες....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

12/1/2015

Όσο εσείς κοιμάστε

Ο ύπνος είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική κούρα ομορφιάς. Μόνο στη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα έχει τη δυνατότητα να αναπληρώσει τις ζημιές και να ανακτήσει δυνάμεις για την επομένη. Φροντίζοντας λοιπόν να είναι επαρκείς οι ώρες ύπνου ξεκουράζετε το σώμα, χαλαρώνετε τον οργανισμό και διατηρείτε την επιδερμίδα υγιή και φωτεινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

21/12/2014

V trend: το lifting των 5 δακτύλων

Το πρόσωπο σε σχήμα V για τις γυναίκες της Κορέας ή Gua Zhi , σαν τους σπόρους του πεπονιού όπως το αποκαλούν στην Κίνα, είναι το σύγχρονο πρότυπο γυναικείας ομορφιάς στην ανατολική Ασία. Φαρδύ στο μέτωπο και στα ζυγωματικά λεπταίνει στο πηγούνι χάρη σε μια σειρά από ασκήσεις που έχουν μπει στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10/12/2014

Η ομορφιά είναι ολιστική

Όσο κι αν η καθημερινή περιποίηση έχει τον πρώτο ρόλο στην φρέσκια, φωτεινή και πάνω απ όλα υγιή όψη της επιδερμίδας δεν μπορεί να κάνει θαύματα αν εμείς δεν «υποστηρίζουμε» το έργο της . Διατροφή, άσκηση και life style επιλογές θα συνδράμουν στο τελικό αποτέλεσμα. Θετικό ή αρνητικό , εμείς αποφασίζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/11/2014

Τι φταίει που η ακμή επιμένει;

Όσο κι αν ιατρική επιστήμη και κοσμητολογία προσφέρουν πλέον εξειδικευμένες αγωγές με εντυπωσιακά αποτελέσματα, η ακμή, σε πολλές περιπτώσεις, δείχνει να επιμένει. Και , όπως αποδεικνύεται, στις περισσότερες το λάθος είναι δικό μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

21/11/2014

Για μια υπέροχη επιδερμίδα ...και στα 40

Ονειρευόμαστε μια επιδερμίδα που θα παραμένει νεανική, σε πείσμα του χρόνου που προχωρά. Δυστυχώς, ακόμα και οι πιο δραστικές αντιγηραντικές κρέμες δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω τους δείκτες του ρολογιού. Μπορούν όμως να απαλύνουν ορατά τα σημάδια της γήρανσης, με την προϋπόθεση ότι κι εμείς υιοθετούμε ένα πρόγραμμα ομορφιάς που θα βοηθήσει την επιδερμίδα των 40+ να δείχνει και να είναι στα… καλύτερά της .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/11/2014

5 λάθη που απειλούν σοβαρά την καλή εικόνα της επιδερμίδας

Επενδύουμε χρόνο και χρήμα για την καθημερινή περιποίηση. Τι μπορεί όμως να συμβαίνει και η επιδερμίδα δείχνει άτονη, θαμπή με τα ίχνη του χρόνου να εμφανίζονται πριν την ώρα τους;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/11/2014

Αφυδατωμένη VS Ξηρή επιδερμίδα: ποιος είπε ότι μοιάζουν;

Οι κοινές ενδείξεις παραπλανούν. Αφυδάτωση και ξηρότητα είναι πολύ συχνά η αφορμή για τη δυσανεξία της επιδερμίδας. Μαθαίνουμε να τις ξεχωρίζουμε και βρίσκουμε τη λύση στην εξειδικευμένη περιποίηση .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/10/2014

Λιπαρή επιδερμίδα: 4 συστατικά που κάνουν δουλειά

Ενοχλητική με στιγμές αμηχανίας, εξαιτίας της ακμής, στις νεανικές ηλικίες , ανθεκτική όμως στη φθορά του χρόνου η λιπαρή επιδερμίδα απαιτεί εξειδικευμένη περιποίηση. Από τη λίστα των συστατικών με αποδεδειγμένη τη στυπτική, αντισηπτική και φαγεσωρολυτική δράση ξεχωρίσαμε τέσσερα στον αριθμό, για την καθημερινή φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/10/2014

Επιχείρηση ντεμακιγιάζ

Ο τύπος και οι ανάγκες της επιδερμίδα σας, ο χρόνος που διαθέτετε αλλά και οι προτιμήσεις σας θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε μια από τις νέες, καινοτόμες υφές προϊόντων για το ντεμακιγιάζ, που δεν θα βαριέστε να χρησιμοποιείτε …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

29/9/2014

Τι φταίει που η επιδερμίδα αφυδατώνεται και γίνεται ξηρή;

Περιβάλλον , χρόνος και καθημερινές συνήθειες συνεργούν στο να εμφανίζουν σημάδια αφυδάτωσης και ξηρότητας ολοένα και περισσότερες επιδερμίδες. Οι έντονες , πολλές φορές, ενοχλήσεις στη διάρκεια της μέρας, με πρώτο και καλύτερο το τράβηγμα, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για στοχευμένη περιποίηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/9/2014

Γιατί δεν μου κάνει πια η κρέμα που φοράω;

Όταν τη δοκιμάσατε για πρώτη φορά, καταλάβατε ότι σας «πήγαινε», λίγο αργότερα διαπιστώσατε ότι είναι αποτελεσματική και μέχρι πρόσφατα πιστεύατε ότι έχετε βρει την ιδανική αντιγηραντική σύνθεση. Τι άλλαξε τώρα και η αγαπημένη σας κρέμα δεν σας καλύπτει; Ας δούμε τι μπορεί να συμβαίνει και τι θα πρέπει να κάνετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

25/9/2014

Τι χρειάζεται καθημερινά η επιδερμίδα;

Ακόμη κι αν αγοράζετε τα πιο σύγχρονα καλλυντικά με τεχνολογίες αιχμής, δεν είναι σίγουρο ότι προσφέρετε στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Οι καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις επιβάλλουν στοχευμένη φροντίδα για την ενίσχυση εκ των έσω και την εξωτερική προστασία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/9/2014

4 απορίες για την απολέπιση

Όσο ευεργετική κι αν είναι η απολέπιση μπορεί να γίνει η αιτία για ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Γνωρίζοντας το σωστό τρόπο και κυρίως επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να απολαύσουμε μόνο τα οφέλη, που είναι πολλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/9/2014

Βάλτε την επιδερμίδα σε πρόγραμμα

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα του προσώπου υγιή και φωτεινή αρκούν απλές, καθημερινές κινήσεις για αποτελεσματική προστασία και στοχευμένη φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

2/9/2014

Επιχείρηση «καθαρά φρύδια»

Λεπτά ή παχιά, σκούρα ή ξανοιγμένα, τα φρύδια θα είναι πάντα το δυνατό χαρτί του προσώπου σας. Μάθετε πώς θα τα αναδείξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

13/8/2014

Καθαρή επιδερμίδα: Οι 10 εντολές

Είναι το πρώτο βήμα για να διατηρείτε επί μακρόν φρέσκια και υγιή την επιδερμίδα του προσώπου. Αρκεί να γίνεται σωστά με τα κατάλληλα προϊόντα και κινήσεις που ανταποκρίνονται στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

6/8/2014

Βρείτε τον τύπο σας

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι σωστή μόνον όταν ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της. Αναγνωρίστε λοιπόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και προσαρμόστε ανάλογα το καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης. Έχετε μόνον κατά νου ότι το δέρμα είναι ζωντανός οργανισμός , ο οποίος αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου ή κάτω από διαφορετικές, κλιματικές συνθήκες. Που σημαίνει ότι πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και να προσαρμόζετε ανάλογα τη φροντίδα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/7/2014

Πότε αρχίζει η αντιγήρανση;

Εκεί, λίγο πριν τα 30, συνειδητοποιείτε ότι η ενυδατική σας κρέμα, έστω και με δείκτη SPF, δεν σας «φτάνει» και αποφασίζετε να ζητήσετε …ενισχύσεις από το αντιρυτιδικό οπλοστάσιο της κοσμητολογίας. Μήπως όμως βιάζεστε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/7/2014

​6 καθημερινές συνήθειες, 6 σύμμαχοι στην αντιγήρανση

Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας μικρές και απλές αλλαγές στην καθημερινή μας ρουτίνα.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21

© Copyright 2021 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.