CONNECT:  
             

  SKINGURUS :: ΠΡΟΣΩΠΟ

28/4/2015

Το περιβάλλον βλάπτει σοβαρά την επιδερμίδα

Η ζωή στις μεγαλουπόλεις προσθέτει χρόνια στην επιδερμίδα. Ρύποι, σκόνη και ηλιακή ακτινοβολία αφαιρούν τη φυσική της ζωντάνια και φρεσκάδα. Να εγκαταλείψουμε το κλεινόν άστυ, μάλλον δύσκολο . Μπορούμε όμως να πάρουμε τα μέτρα μας οχυρώνοντας αποτελεσματικά την επιδερμίδα στις καθημερινές επιθέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/4/2015

Λιπαρότητα, μήπως φταίμε κι εμείς;

Όσο κι αν προσπαθούμε να απαλλαγούμε από την έντονη γυαλάδα, η λιπαρή επιδερμίδα παρουσιάζει ισχυρές αντιστάσεις. Που τις ενισχύουμε είτε επιλέγοντας ακατάλληλα προϊόντα είτε δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο, με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Να ενθαρρύνουμε, δηλαδή, την παραπανίσια παραγωγή σμήγματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

15/4/2015

Εντατικά μαθήματα ομορφιάς από την Άπω Ανατολή

Επειδή τα δέκα στον αριθμό προϊόντα και τα τριάντα, τουλάχιστον, λεπτά της ώρας που αφιερώνουν καθημερινά οι γυναίκες στην Ασία, πρωί και βράδυ, για την ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου , στα καθ' ημάς, μόνο σαν ανέκδοτο ακούγονται, ξεχωρίσαμε τέσσερα βασικά σημεία που σίγουρα κάνουν τη διαφορά και δίνουν την καλύτερη εξήγηση για τη διάφανη, σχεδόν αλαβάστρινη επιδερμίδα τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1/4/2015

Αντηλιακή προστασία στο κλεινόν άστυ

​Είναι φυσικό, έπειτα από έναν ατέλειωτο χειμώνα να σπεύδουμε να απολαύσουμε επιτέλους τις πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες. Ας μην ξεχνάμε όμως πως η ανάγκη για καθημερινή αντηλιακή προστασία της επιδερμίδας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/3/2015

Λάδια ομορφιάς: οδηγίες χρήσης

Είναι τα πιο διάσημα προϊόντα της τελευταίας, τουλάχιστον, τριετίας με πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Παρόλα αυτά ο τρόπος χρήσης τους, για μια μεγάλη πλειοψηφία, παραμένει γρίφος. Όχι άδικα αφού η άμεση αποτελεσματικότητα, για την οποία ξεχωρίζουν τα λάδια, εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή εφαρμογή τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/3/2015

Ρετινόλη: το δυνατό χαρτί της αντιγήρανσης

​Είναι το μοναδικό συστατικό με ορατή αντιρυτιδική δράση . Εντοπίστε τα ίχνη του χρόνου σε κάθε δεκαετία και αξιοποιείστε ανάλογα τις πολύτιμες αναζωογονητικές και επανορθωτικές της ιδιότητες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/3/2015

Καθαρισμός; αποτελεσματικός μόνο με τα κατάλληλα συστατικά

Μόνον όταν επιλέγετε προϊόντα με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες που έχει ο τύπος επιδερμίδας σας μπορείτε να είστε σίγουρες ότι καθαρίζετε σωστά, σε βάθος με απόλυτο σεβασμό στη φυσική της ισορροπία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/3/2015

​Η νύχτα με τις μάσκες ...ομορφιάς

Μια νέα τάση, «made in Korea», εξαπλώνεται ραγδαία!  Είναι οι sleeping packs, οι καινοτόμες μάσκες που διανυκτερεύουν και , όσο εμείς κοιμόμαστε,  δουλεύουν αθόρυβα για να μας βοηθήσουν να ξυπνήσουμε το επόμενο πρωί με μια επιδερμίδα αληθινά ανανεωμένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

4/3/2015

8+1 μύθοι για την ενήλικη ακμή

Οι μισές, περίπου, γυναίκες παρουσιάζουν ακμή σε κάποια χρονική στιγμή στην ενήλικη ζωή τους. Κι αν δεν γίνει σωστή θεραπεία η ακμή μπορεί να επιμένει για πολλά χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

2/3/2015

Φυσική vs χημική απολέπιση. Πολλές οι διαφορές, ένα το αποτέλεσμα

Δερματολόγοι και αισθητικοί συμφωνούν ότι το… αντίδοτο στη θαμπή, τραχιά όψη της επιδερμίδας είναι μια καλή απολέπιση. Ναι αλλά με ποιο τρόπο; Φυσικό (scrub) ή χημικό (peel); Εδώ αρχίζουν οι διαφορές….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

24/2/2015

Όταν το κόκκινο δεν είναι …της ντροπής.

Τα μάγουλα φουντώνουν με το παραμικρό, η μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι κοκκινίζουν άνευ λόγου και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εμφανίζονται ξαφνικά σπυράκια που θυμίζουν την ακμή της εφηβείας. Αν όλα αυτά τα συμπτώματα … «φωτογραφίζουν» την επιδερμίδα σας, τότε το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρείται από μια ακίνδυνη αλλά άκρως ενοχλητική πάθηση: τη ροδόχρου νόσο..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/2/2015

Διεσταλμένοι πόροι: ένα αισθητικής φύσεως πρόβλημα με αιτία

Ναι, είναι ενοχλητικοί. Αλλοιώνουν τη λεία όψη και υφή της επιδερμίδας. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν λόγο ύπαρξης την απομάκρυνση τοξινών, σμήγματος και ιδρώτα για την καλή λειτουργία της επιδερμίδας. Γι αυτό και φροντίζουμε να παραμένουν ….διακριτικοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/2/2015

Ενυδάτωση: αποτελεσματική μόνο με τα κατάλληλα συστατικά

Ο χειμώνας ακόμη καλά κρατεί και η ξηρή ατμόσφαιρα μόνο ευνοϊκή δεν είναι για την επιδερμίδα. Η ανάγκη για πλούσια ενυδάτωση, αυτήν την περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Επιλέγοντας τα σωστά συστατικά έχουμε κάνει το πρώτο και πιο ουσιαστικό βήμα. Η συνέπεια στην καθημερινή εφαρμογή είναι το επόμενο….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/1/2015

Οι 4 σωματοφύλακες της ομορφιάς

Η ισχύς εν τη ενώσει ή πιο απλά, όταν στη σωστή διατροφή προστίθεται η καθημερινή φροντίδα με τις κατάλληλες βιταμίνες, η επιδερμίδα διατηρείται φωτεινή, υγιής και νεανική στο πέρασμα των χρόνων. Εμείς ξεχωρίσαμε τις τέσσερις πιο βασικές. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτήν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας-ή και όλες....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

12/1/2015

Όσο εσείς κοιμάστε

Ο ύπνος είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική κούρα ομορφιάς. Μόνο στη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα έχει τη δυνατότητα να αναπληρώσει τις ζημιές και να ανακτήσει δυνάμεις για την επομένη. Φροντίζοντας λοιπόν να είναι επαρκείς οι ώρες ύπνου ξεκουράζετε το σώμα, χαλαρώνετε τον οργανισμό και διατηρείτε την επιδερμίδα υγιή και φωτεινή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

21/12/2014

V trend: το lifting των 5 δακτύλων

Το πρόσωπο σε σχήμα V για τις γυναίκες της Κορέας ή Gua Zhi , σαν τους σπόρους του πεπονιού όπως το αποκαλούν στην Κίνα, είναι το σύγχρονο πρότυπο γυναικείας ομορφιάς στην ανατολική Ασία. Φαρδύ στο μέτωπο και στα ζυγωματικά λεπταίνει στο πηγούνι χάρη σε μια σειρά από ασκήσεις που έχουν μπει στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας της επιδερμίδας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10/12/2014

Η ομορφιά είναι ολιστική

Όσο κι αν η καθημερινή περιποίηση έχει τον πρώτο ρόλο στην φρέσκια, φωτεινή και πάνω απ όλα υγιή όψη της επιδερμίδας δεν μπορεί να κάνει θαύματα αν εμείς δεν «υποστηρίζουμε» το έργο της . Διατροφή, άσκηση και life style επιλογές θα συνδράμουν στο τελικό αποτέλεσμα. Θετικό ή αρνητικό , εμείς αποφασίζουμε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/11/2014

Τι φταίει που η ακμή επιμένει;

Όσο κι αν ιατρική επιστήμη και κοσμητολογία προσφέρουν πλέον εξειδικευμένες αγωγές με εντυπωσιακά αποτελέσματα, η ακμή, σε πολλές περιπτώσεις, δείχνει να επιμένει. Και , όπως αποδεικνύεται, στις περισσότερες το λάθος είναι δικό μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

21/11/2014

Για μια υπέροχη επιδερμίδα ...και στα 40

Ονειρευόμαστε μια επιδερμίδα που θα παραμένει νεανική, σε πείσμα του χρόνου που προχωρά. Δυστυχώς, ακόμα και οι πιο δραστικές αντιγηραντικές κρέμες δεν μπορούν να γυρίσουν πίσω τους δείκτες του ρολογιού. Μπορούν όμως να απαλύνουν ορατά τα σημάδια της γήρανσης, με την προϋπόθεση ότι κι εμείς υιοθετούμε ένα πρόγραμμα ομορφιάς που θα βοηθήσει την επιδερμίδα των 40+ να δείχνει και να είναι στα… καλύτερά της .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/11/2014

5 λάθη που απειλούν σοβαρά την καλή εικόνα της επιδερμίδας

Επενδύουμε χρόνο και χρήμα για την καθημερινή περιποίηση. Τι μπορεί όμως να συμβαίνει και η επιδερμίδα δείχνει άτονη, θαμπή με τα ίχνη του χρόνου να εμφανίζονται πριν την ώρα τους;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.