CONNECT:  
             

  SKINGURUS :: ΠΡΟΣΩΠΟ

5/11/2014

Αφυδατωμένη VS Ξηρή επιδερμίδα: ποιος είπε ότι μοιάζουν;

Οι κοινές ενδείξεις παραπλανούν. Αφυδάτωση και ξηρότητα είναι πολύ συχνά η αφορμή για τη δυσανεξία της επιδερμίδας. Μαθαίνουμε να τις ξεχωρίζουμε και βρίσκουμε τη λύση στην εξειδικευμένη περιποίηση .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/10/2014

Λιπαρή επιδερμίδα: 4 συστατικά που κάνουν δουλειά

Ενοχλητική με στιγμές αμηχανίας, εξαιτίας της ακμής, στις νεανικές ηλικίες , ανθεκτική όμως στη φθορά του χρόνου η λιπαρή επιδερμίδα απαιτεί εξειδικευμένη περιποίηση. Από τη λίστα των συστατικών με αποδεδειγμένη τη στυπτική, αντισηπτική και φαγεσωρολυτική δράση ξεχωρίσαμε τέσσερα στον αριθμό, για την καθημερινή φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/10/2014

Επιχείρηση ντεμακιγιάζ

Ο τύπος και οι ανάγκες της επιδερμίδα σας, ο χρόνος που διαθέτετε αλλά και οι προτιμήσεις σας θα σας οδηγήσουν να επιλέξετε μια από τις νέες, καινοτόμες υφές προϊόντων για το ντεμακιγιάζ, που δεν θα βαριέστε να χρησιμοποιείτε …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

29/9/2014

Τι φταίει που η επιδερμίδα αφυδατώνεται και γίνεται ξηρή;

Περιβάλλον , χρόνος και καθημερινές συνήθειες συνεργούν στο να εμφανίζουν σημάδια αφυδάτωσης και ξηρότητας ολοένα και περισσότερες επιδερμίδες. Οι έντονες , πολλές φορές, ενοχλήσεις στη διάρκεια της μέρας, με πρώτο και καλύτερο το τράβηγμα, κάνουν επιτακτική την ανάγκη για στοχευμένη περιποίηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/9/2014

Γιατί δεν μου κάνει πια η κρέμα που φοράω;

Όταν τη δοκιμάσατε για πρώτη φορά, καταλάβατε ότι σας «πήγαινε», λίγο αργότερα διαπιστώσατε ότι είναι αποτελεσματική και μέχρι πρόσφατα πιστεύατε ότι έχετε βρει την ιδανική αντιγηραντική σύνθεση. Τι άλλαξε τώρα και η αγαπημένη σας κρέμα δεν σας καλύπτει; Ας δούμε τι μπορεί να συμβαίνει και τι θα πρέπει να κάνετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

25/9/2014

Τι χρειάζεται καθημερινά η επιδερμίδα;

Ακόμη κι αν αγοράζετε τα πιο σύγχρονα καλλυντικά με τεχνολογίες αιχμής, δεν είναι σίγουρο ότι προσφέρετε στην επιδερμίδα σας αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη. Οι καθημερινές περιβαλλοντικές επιθέσεις επιβάλλουν στοχευμένη φροντίδα για την ενίσχυση εκ των έσω και την εξωτερική προστασία της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/9/2014

4 απορίες για την απολέπιση

Όσο ευεργετική κι αν είναι η απολέπιση μπορεί να γίνει η αιτία για ανεπιθύμητους ερεθισμούς. Γνωρίζοντας το σωστό τρόπο και κυρίως επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα μπορούμε να απολαύσουμε μόνο τα οφέλη, που είναι πολλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/9/2014

Βάλτε την επιδερμίδα σε πρόγραμμα

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. Για να διατηρήσετε την επιδερμίδα του προσώπου υγιή και φωτεινή αρκούν απλές, καθημερινές κινήσεις για αποτελεσματική προστασία και στοχευμένη φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

2/9/2014

Επιχείρηση «καθαρά φρύδια»

Λεπτά ή παχιά, σκούρα ή ξανοιγμένα, τα φρύδια θα είναι πάντα το δυνατό χαρτί του προσώπου σας. Μάθετε πώς θα τα αναδείξετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

13/8/2014

Καθαρή επιδερμίδα: Οι 10 εντολές

Είναι το πρώτο βήμα για να διατηρείτε επί μακρόν φρέσκια και υγιή την επιδερμίδα του προσώπου. Αρκεί να γίνεται σωστά με τα κατάλληλα προϊόντα και κινήσεις που ανταποκρίνονται στον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

6/8/2014

Βρείτε τον τύπο σας

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι σωστή μόνον όταν ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της. Αναγνωρίστε λοιπόν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και προσαρμόστε ανάλογα το καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης. Έχετε μόνον κατά νου ότι το δέρμα είναι ζωντανός οργανισμός , ο οποίος αλλάζει στο πέρασμα του χρόνου ή κάτω από διαφορετικές, κλιματικές συνθήκες. Που σημαίνει ότι πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και να προσαρμόζετε ανάλογα τη φροντίδα του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/7/2014

Πότε αρχίζει η αντιγήρανση;

Εκεί, λίγο πριν τα 30, συνειδητοποιείτε ότι η ενυδατική σας κρέμα, έστω και με δείκτη SPF, δεν σας «φτάνει» και αποφασίζετε να ζητήσετε …ενισχύσεις από το αντιρυτιδικό οπλοστάσιο της κοσμητολογίας. Μήπως όμως βιάζεστε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/7/2014

​6 καθημερινές συνήθειες, 6 σύμμαχοι στην αντιγήρανση

Δεν μπορούμε να κλείσουμε το δρόμο στο χρόνο που περνά, όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Μπορούμε ωστόσο να τον …δυσκολέψουμε, να τον αναγκάσουμε να κόψει ταχύτητα, υιοθετώντας μικρές και απλές αλλαγές στην καθημερινή μας ρουτίνα.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

6/7/2014

Ενυδατική κρέμα ημέρας: πως επιλέγετε την κατάλληλη

Μπορεί η αγορά μιας ενυδατικής κρέμας ημέρας να ακούγεται απλή υπόθεση. Το παραμικρό λάθος όμως στην υφή ή στα συστατικά, που περιέχονται στη σύνθεσή της, αποτυπώνεται άμεσα στην επιδερμίδα. Αναζητήστε την ιδανική φόρμουλα έχοντας κατά νου πέντε στον αριθμό βασικούς κανόνες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/7/2014

BB & CC creams ή… τα διπλά σύμφωνα της φροντίδας

Δεν είναι απλά κρέμες με χρώμα. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την «μετανάστευσή» τους από την Κορέα στη Δύση οι δημοφιλέστατες BB και CC creams τα κάνουν όλα και… συμφέρουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/6/2014

Μήπως η επιδερμίδα σας έγινε ξηρή και δεν το γνωρίζετε;

Εκτός από τις περιπτώσεις που έχετε από νεανικής , ήδη, ηλικίας ξηρό δέρμα στη, διάρκεια των χρόνων και κάτω από ειδικές περιστάσεις η επιδερμίδα μπορεί να παρουσιάσει περιστασιακή ξηρότητα. Αναγνωρίστε τα σημάδια που στέλνει και φροντίστε έγκαιρα για την πλούσια ενυδάτωσή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

17/6/2014

Ενυδάτωση με προδιαγραφές

Οι oil free κρέμες ημέρας εκτός από ιδανική επιλογή για τα λιπαρά δέρματα αποτελούν, χάρη στην ανάλαφρη υφή τους, μια πρώτης τάξεως λύση για σωστή ενυδάτωση και της κανονικής επιδερμίδας ιδιαίτερα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

24/5/2014

Εμείς και οι ρυτίδες μας

Μολονότι η γήρανση είναι μια φυσι­ολογική - επομένως αναπόφευκτη- διαδικασία, ο χρόνος έναρξής της και η ένταση των σημαδιών της εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη συμπεριφορά και τις επιλογές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/5/2014

Σας πέφτει λίγη η ενυδατική σας;

Ακόμη κι αν έχετε επενδύσει στα πιο hi-tech ενυδατικά προϊόντα της αγοράς η δράση τους μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη, αν δεν μεριμνήσετε για τις σωστές συνθήκες και τρόπο εφαρμογής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

4/5/2014

Αντίο γκριζάδα

Έχετε 8 λεπτά; Αξιοποιήστε τα, 2 φορές την εβδομάδα, για να επαναφέρετε την απαλότητα, τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα στην επιδερμίδα σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.