​Η περιπέτεια μιας κρέμας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς δημιουργήθηκε η αγαπημένη σας κρέμα; Πόσα βήματα χρειάστηκε να γίνουν μέχρι να «κλειδώσουν» στη φόρμουλά της η αποτελεσματικότητα και η απόλαυση;  Αν ναι, ελάτε σήμερα μαζί μας σε ένα διαφορετικό ταξίδι ομορφιάς.

Δείτε περισσότερα

Εθισμός στα… τριαντάφυλλα

Μια κρέμα αναζωογόνησης και λάμψης, με οικολογική σχεδίαση, ενεργά συστατικά υψηλής καθαρότητας και αναπάντεχα απολαυστική υφή, αλλάζει τα δεδομένα στην πολυτελή περιποίηση. Η νέα Absolue Soft Cream από τη χρυσή σειρά της Lancôme που δοκιμάσαμε, μας έπεισε ότι μερικές φορές, ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα είναι όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα για να… γεμίσει τις μπαταρίες της.

Δείτε περισσότερα

​Το όνομα του ρόδου

Ένα σύντομο ταξίδι στην ιστορία του εμβληματικού τριαντάφυλλου της Lancôme, από τη γέννησή του ως τη μεταμόρφωσή του σε πολύτιμο συστατικό αντιγήρανσης.

Δείτε περισσότερα

​Επιδερμίδα σε μόνιμη διαδικασία…ανάκαμψης

Αναζωογόνηση, τόνωση, μεταμόρφωση. Με έμπνευση τους φυσικούς μηχανισμούς κυτταρικής ανανέωσης, λάμψη, φρεσκάδα και σφριγηλότητα επανέρχονται για να αλλάξουν άρδην όψη και υφή της επιδερμίδας.

Δείτε περισσότερα

​Eco Luxury ή μια ελπίδα για το περιβάλλον

Όταν βιομηχανία καλλυντικών ευαισθητοποιείται πάνω σε σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα και η πολυτέλεια στην περιποίηση γίνεται συνώνυμη της οικολογικής βιωσιμότητας, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι «η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο»…

Δείτε περισσότερα

© Copyright 2019 Lancome - All Rights Reserved