CONNECT:  
             

NEWS ALERT

5/10/2015

And the winners are....

Οι 5 τυχερές φίλες που δήλωσαν συμμετοχή στο Skingurus TestLab και επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν την Phytokératine Extrême, τη νέα πολυτελή θεραπεία διπλής επανόρθωσης της Phyto Paris και να μοιραστούν, για τις επόμενες εβδομάδες την εμπειρία τους μαζί μας, είναι....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

30/9/2015

Ο ταλαντούχος … άγνωστος Χ

Με το τέλος της δεύτερης εβδομάδας δοκιμής του… μυστηριώδους ορού , οι 5 φίλες που συμμετέχουν στο Testlab,  πιστές στο ραντεβού τους, μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Mιλούν με ενθουσιασμό για το προϊόν, πειραματίζονται και ανακαλύπτουν νέες χρήσεις, σαν αληθινές Skingurus! Τα σχόλιά τους;  απλά απολαυστικά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

28/9/2015

Είστε έτοιμες για μια  εμπειρία… Extrême;

Ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με brushing , ίσιωμα και βαφές; Ο καλοκαιρινός ήλιος τα έκανε ξηρά και εύθραυστα;  Είστε… εθισμένες στα προϊόντα styling; Αν απαντάτε ναι σε όλα κι αν πιστεύετε ότι οφείλετε στα μαλλιά σας μια… γενναία επανόρθωση, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο νέο Skingurus TestLab ! Μόνο βιαστείτε, την Τετάρτη 30/9 η προθεσμία λήγει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/9/2015

Είστε έτοιμες για επανόρθωση;

Ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με brushing , ίσιωμα και βαφές; Ο καλοκαιρινός ήλιος τα έκανε ξηρά και εύθραυστα;  Είστε… εθισμένες στα προϊόντα styling; Αν απαντάτε ναι σε όλα κι αν πιστεύετε ότι οφείλετε στα μαλλιά σας μια… γενναία επανόρθωση, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο Skingurus TestLab που ξεκινά αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, stay tuned!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/9/2015

Τι κρύβει το πράσινο μπουκαλάκι;

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τότε που οι 5 τυχερές φίλες του πρώτου Blind TestLab, παρέλαβαν τον μυστηριώδη ορό, στο πράσινο μπουκαλάκι και άρχισαν να τον χρησιμοποιούν. Όπως μαρτυρούν τα σχόλιά τους, από το blind date με την ομορφιά μάλλον έχει προκύψει …έρωτας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/9/2015

Είναι Genius!

Παρακολουθήστε το πρόσωπό σας να ζωντανεύει στο κινητό ή το tablet σας, «φορώντας» χρώματα και make up looks που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρατε πώς, ή απλά, δεν το τολμούσατε. Το Makeup Genius η πρώτη εφαρμογή makeup εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε η  L’Oréal Paris, μιλά ελληνικά και ...κατεβαίνει με ένα κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

17/9/2015

Το blind date με την ομορφιά μόλις άρχισε!

Οι  τυχερές φίλες που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν, σε avant- première τον …μυστηριώδη ορό που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας στις αντιγηραντικές θεραπείες, παρέλαβαν το προϊόν και, όπως βλέπετε, έσπευσαν να μας μεταφέρουν τις πρώτες εντυπώσεις τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

13/9/2015

Οι τηγανιτές πατάτες και… το φαινόμενο της αναπλήρωσης

Μια νέα επιστημονική μελέτη πάνω στις διατροφικές συνήθειες περισσότερων από 22.000 ενηλίκων στην Αμερική αποκαλύπτει ότι επιλέγοντας ποτά και αναψυκτικά τύπου λάιτ, ασυναίσθητα «αναπληρώνουμε»  τις θερμίδες  που γλιτώνουμε, καταναλώνοντας περισσότερο junk food!  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/9/2015

Αnd the winners are…

Οι 5 τυχερές φίλες που θα δοκιμάσουν σε avant- première ένα νέο ορό, προηγμένης τεχνολογίας και για 1 μήνα θα μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους αλλά χωρίς να γνωρίζουν την "ταυτότητά" του , είναι….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

6/9/2015

Ποιες θα είναι οι 5 τυχερές;

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις...θαρραλέες φίλες που βρήκαν ενδιαφέρουσα την ιδέα μας να δοκιμάσουν και να κρίνουν ένα νέο serum για το πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζουν το όνομα ή την εταιρεία που το δημιούργησε και δήλωσαν συμμετοχή στο πρώτο BlindTestLab! Τα ονόματα των 5 τυχερών που θα παραλάβουν τον ...Άγνωστο Χ και θα μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε....stay tuned!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/9/2015

Η φύση, η αντιγήρανση και μια ελληνική πρωτιά!

Μια πρωτογενής έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ΚΟΡΡΕΣ , φέρνει για πρώτη φορά στο φως ένα πολλά υποσχόμενο φυσικό αντιγηραντικό συστατικό που εξασφαλίζει τη μακροζωία των κυττάρων και τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/9/2015

Ένα...blind date με την ομορφιά!

Είστε έτοιμες για μια συναρπαστική πρόσκληση-πρόκληση; Στο νέο Skingurus TestLab σας καλούμε να δοκιμάσετε, πρώτες εσείς, έναν ορό προηγμένης τεχνολογίας που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας στις αντιγηραντικές θεραπείες και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους. Αυτή τη φορά όμως το TestLab είναι...blind, μιας και το όνομα του ορού όπως και η εταιρεία που τον δημιούργησε δεν θα σας αποκαλυφθούν παρά στο τέλος της δοκιμής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

31/8/2015

Μαντέψτε τον άγνωστο Χ!

Είστε έτοιμες για ένα νέο, συναρπαστικό Skingurus TestLab, με... πολύ μυστήριο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/7/2015

Ποιος είναι ο… τροχονόμος των ρυτίδων;

Γιατί οι ρυτίδες μοιάζει  να προτιμούν συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και να αποφεύγουν άλλα; Μια νέα επιστημονική μελέτη επιχειρεί να λύσει ένα ακόμα  μυστήριο της γήρανσης .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

15/7/2015

Το ελιξίριο που δικαιώνει το όνομά του

Από τις  λίγες στιγμές που μπορούμε να ηρεμήσουμε, να αφήσουμε κατά μέρος τα προβλήματά μας-ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό- και να αισθανθούμε όμορφα,  είναι  εκείνες που αφιερώνουμε στη φροντίδα της επιδερμίδας μας. Γι αυτό και οι φίλες που συμμετέχουν στο Skingurus TestLab συνεχίζουν… ακάθεκτες να χρησιμοποιούν το Youth Elixir  και , όπως μαρτυρούν τα σχόλιά τους, έχουν πειστεί ότι  ο πολυτελής  ορός  της  Beatific, είναι ένα αληθινό ελιξίριο ανανέωσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1/7/2015

Ένας ορός που ''δουλεύει''...

Skingurus TestLab συνέχεια... Η δεύτερη εβδομάδα δοκιμής ολοκληρώθηκε και οι φίλες που χρησιμοποιούν τον ορό Youth Elixir της Beatific δηλώνουν εντυπωσιασμένες από την υφή, το άρωμά του, αλλά πάνω από όλα , από τη δράση του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

28/6/2015

Με πόσες κουταλιές ζάχαρη πίνετε το τσάι σας;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το τσάι είναι πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζατε είναι ότι κάθε κουταλιά ζάχαρης που προσθέτετε , κλέβει και ένα κομμάτι από τη δύναμή τους να προστατεύουν την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/6/2015

Youth Elixir TestLab : Τα πρώτα σχόλια

Πριν από μια εβδομάδα, οι  φίλες που κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στο Skingurus Test Lab για to Youth Elixir της Beatific, παρέλαβαν  τον πολυτελή ορό και άρχισαν αμέσως να τον χρησιμοποιούν. Αν κρίνουμε από πρώτα σχόλια που έφτασαν στο inbox μας , η εμπειρία τους είναι κάτι παραπάνω  από θετική…. Stay tuned, το TestLab μόλις άρχισε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/6/2015

Υπάρχουν «αγέραστες» γυναίκες;

Τι κάνει μια γυναίκα  να δείχνει πιο νέα από την ηλικία της;  Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι το μυστικό κρύβεται σε 2300 γονίδια, μας δίνει το «αποτύπωμά» τους και ανοίγει το δρόμο για μια νέα γενιά αντιγηραντικών προϊόντων. Το μέλλον της  ομορφιάς προμηνύεται  άκρως συναρπαστικό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10/6/2015

And the winners are…

Οι 5 τυχερές φίλες που θα δοκιμάσουν τον πολυτελή ορό Youth Elixir της Beatific και για 1 μήνα θα μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους, τις εντυπώσεις και τα σχόλιά τους είναι….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

© Copyright 2019 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.