CONNECT:  
             

NEWS ALERT

16/11/2015

Δοκιμάζοντας …την απόλαυση!

Το Renewal Oil, το πολύτιμο ελιξίριο της La Mer που έφτασε, εδώ και μια εβδομάδα στα χέρια των νικητριών του TestLab, «ανατάραξε» θετικά, όπως ομολογούν, την καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς. Τα σχόλια, ενθουσιώδη. Οι χρήσεις, πολλαπλές. Μοναδικός τους φόβος, ότι θα… κακομάθουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

4/11/2015

Μεταμόρφωση επί… κεφαλής!

Το TestLab συνεχίζεται ακάθεκτο! Οι 5 φίλες που δοκιμάζουν για 3η εβδομάδα τα προϊόντα Phytokératine Extrême της Phyto Paris, σχολιάζουν θετικά και …υπερθετικά την ορατή μεταμόρφωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών τους, έχουν ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα τους, συγχρόνως όμως κάνουν –αυστηρές- παρατηρήσεις, σαν γνήσιες Skingurus!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

2/11/2015

And the winners are…

Η ώρα έφτασε! Οι 5 τυχερές φίλες που δήλωσαν συμμετοχή στο Skingurus TestLab και επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν το πολυτελές ελιξίριο ανανέωσης The Renewal Oil της La Mer  και να μοιραστούν μαζί μας, για τις επόμενες 4 εβδομάδες, την εμπειρία τους, είναι....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

28/10/2015

Επιδόσεις … Extrême

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τη μέρα που οι φίλες μας παρέλαβαν και άρχισαν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα επανόρθωσης και προστασίας Phytokératine Extrême της Phyto Paris και, όπως θα διαπιστώσετε, η μοναδική τους σύνθεση, τους αποδεικνύει καθημερινά τι μπορεί να κάνει στα ταλαιπωρημένα τους μαλλιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

25/10/2015

Αποκάλυψη τώρα!

Είστε έτοιμες να ενδώσετε σε μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων; Δηλώστε συμμετοχή στο νέο Skingurus TestLab που ξεκινά αύριο, γιατί αυτή τη φορά, σας καλούμε να δοκιμάσετε το πολύτιμο  Renewal Oil  της La Mer!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

24/10/2015

Η ανανέωση... έρχεται

Θα θέλατε να δοκιμάσετε το πιο πολυτελές, το πιο ισχυρό ελιξίριο ανανέωσης; Θέλετε να ανακαλύψετε τις ατελείωτες δυνατότητες ενός ελαίου ; Είστε έτοιμες να ενδώσετε σε μια υπέροχη εμπειρία αισθήσεων ; Δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο Skingurus TestLab, που ξεκινά τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου γιατί αυτή τη φορά, σας καλούμε να δοκιμάσετε .... Θέλετε να μάθετε ποιο; Υπομονή μέχρι αύριο, Κυριακή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/10/2015

Ένα δώρο για τα μαλλιά

Πριν από μια περίπου εβδομάδα οι  5 φίλες που κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στο Skingurus TestLab,  παρέλαβαν τη πολυτελή θεραπεία διπλής επανόρθωσης Phytokératine Extrême της  Phyto Paris και έσπευσαν να δοκιμάσουν τα 3 προϊόντα της σειράς. Ιδού τα πρώτα τους σχόλια….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10/10/2015

Ναι, πάει με όλα, αλλά στα μαλλιά;

Θα λουζόσαστε ποτέ  με ….Coca-Cola; Λογικά,  θα απαντήσετε  όχι. Όμως, η τρελή αυτή ιδέα κάνει θραύση στο διαδίκτυο-όπως και τόσες άλλες – και μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες αναπαράχθηκε από ελληνικά sites και blogs. Ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει και τι λένε οι ειδικοί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/10/2015

Λίγο πριν την αποκάλυψη

Φτάνοντας στο τέλος σχεδόν του “blind date” με τον μυστηριώδη ορό , οι φίλες μας δηλώνουν ενθουσιασμένες με τα ενυδατικά του χαρίσματα, ανακαλύπτουν διαρκώς νέες χρήσεις αλλά τώρα πια, ανυπομονούν να μάθουν το όνομά του! Δεν θα τις κρατήσουμε για πολύ σε αγωνία. -ούτε κι εσάς...Την επόμενη εβδομάδα ο Άγνωστος Χ φανερώνεται !

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/10/2015

And the winners are....

Οι 5 τυχερές φίλες που δήλωσαν συμμετοχή στο Skingurus TestLab και επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν την Phytokératine Extrême, τη νέα πολυτελή θεραπεία διπλής επανόρθωσης της Phyto Paris και να μοιραστούν, για τις επόμενες εβδομάδες την εμπειρία τους μαζί μας, είναι....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

30/9/2015

Ο ταλαντούχος … άγνωστος Χ

Με το τέλος της δεύτερης εβδομάδας δοκιμής του… μυστηριώδους ορού , οι 5 φίλες που συμμετέχουν στο Testlab,  πιστές στο ραντεβού τους, μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους. Mιλούν με ενθουσιασμό για το προϊόν, πειραματίζονται και ανακαλύπτουν νέες χρήσεις, σαν αληθινές Skingurus! Τα σχόλιά τους;  απλά απολαυστικά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

28/9/2015

Είστε έτοιμες για μια  εμπειρία… Extrême;

Ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με brushing , ίσιωμα και βαφές; Ο καλοκαιρινός ήλιος τα έκανε ξηρά και εύθραυστα;  Είστε… εθισμένες στα προϊόντα styling; Αν απαντάτε ναι σε όλα κι αν πιστεύετε ότι οφείλετε στα μαλλιά σας μια… γενναία επανόρθωση, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή τώρα στο νέο Skingurus TestLab ! Μόνο βιαστείτε, την Τετάρτη 30/9 η προθεσμία λήγει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/9/2015

Τι κρύβει το πράσινο μπουκαλάκι;

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τότε που οι 5 τυχερές φίλες του πρώτου Blind TestLab, παρέλαβαν τον μυστηριώδη ορό, στο πράσινο μπουκαλάκι και άρχισαν να τον χρησιμοποιούν. Όπως μαρτυρούν τα σχόλιά τους, από το blind date με την ομορφιά μάλλον έχει προκύψει …έρωτας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/9/2015

Είναι Genius!

Παρακολουθήστε το πρόσωπό σας να ζωντανεύει στο κινητό ή το tablet σας, «φορώντας» χρώματα και make up looks που πάντα θέλατε να δοκιμάσετε αλλά δεν ξέρατε πώς, ή απλά, δεν το τολμούσατε. Το Makeup Genius η πρώτη εφαρμογή makeup εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησε η  L’Oréal Paris, μιλά ελληνικά και ...κατεβαίνει με ένα κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

17/9/2015

Το blind date με την ομορφιά μόλις άρχισε!

Οι  τυχερές φίλες που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν, σε avant- première τον …μυστηριώδη ορό που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας στις αντιγηραντικές θεραπείες, παρέλαβαν το προϊόν και, όπως βλέπετε, έσπευσαν να μας μεταφέρουν τις πρώτες εντυπώσεις τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/9/2015

Αnd the winners are…

Οι 5 τυχερές φίλες που θα δοκιμάσουν σε avant- première ένα νέο ορό, προηγμένης τεχνολογίας και για 1 μήνα θα μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους αλλά χωρίς να γνωρίζουν την "ταυτότητά" του , είναι….

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

6/9/2015

Ποιες θα είναι οι 5 τυχερές;

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις...θαρραλέες φίλες που βρήκαν ενδιαφέρουσα την ιδέα μας να δοκιμάσουν και να κρίνουν ένα νέο serum για το πρόσωπο, χωρίς να γνωρίζουν το όνομα ή την εταιρεία που το δημιούργησε και δήλωσαν συμμετοχή στο πρώτο BlindTestLab! Τα ονόματα των 5 τυχερών που θα παραλάβουν τον ...Άγνωστο Χ και θα μοιραστούν την εμπειρία τους μαζί μας, θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε....stay tuned!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/9/2015

Η φύση, η αντιγήρανση και μια ελληνική πρωτιά!

Μια πρωτογενής έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών και της ΚΟΡΡΕΣ , φέρνει για πρώτη φορά στο φως ένα πολλά υποσχόμενο φυσικό αντιγηραντικό συστατικό που εξασφαλίζει τη μακροζωία των κυττάρων και τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

3/9/2015

Ένα...blind date με την ομορφιά!

Είστε έτοιμες για μια συναρπαστική πρόσκληση-πρόκληση; Στο νέο Skingurus TestLab σας καλούμε να δοκιμάσετε, πρώτες εσείς, έναν ορό προηγμένης τεχνολογίας που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας στις αντιγηραντικές θεραπείες και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους. Αυτή τη φορά όμως το TestLab είναι...blind, μιας και το όνομα του ορού όπως και η εταιρεία που τον δημιούργησε δεν θα σας αποκαλυφθούν παρά στο τέλος της δοκιμής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

31/8/2015

Μαντέψτε τον άγνωστο Χ!

Είστε έτοιμες για ένα νέο, συναρπαστικό Skingurus TestLab, με... πολύ μυστήριο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.