CONNECT:  
             

Συγχρονίζοντας τους βιορυθμούς της επιδερμίδας

Skingurus Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017
Skingurus

 

Artistry Supreme LX Ένα πολυτελές, αντιγηραντικό δίδυμο επιστρατεύει τον πλούτο της φύσης, την επιστήμη της βιολογίας και τη δύναμη της τεχνολογίας για να βοηθήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας να ξαναβρούν τους… βιορυθμούς τους και να λειτουργούν σαν να ήταν 15 χρόνια πιο νέα…

Artistry Supreme LX™ Regenerating Cream & Regenerating Eye Cream

Τι είναι: Μια συλλογή πολυτελών προϊόντων (κρέμα προσώπου και κρέμα ματιών), με σύνθεση προηγμένης τεχνολογίας, εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων Gardenia Grandiflora, αντιγηραντικό σύμπλεγμα CellEffect24 και χρυσό 24 καρατίων.

Τι κάνει: Επανασυγχρονίζει τους βιορυθμούς των κυττάρων της επιδερμίδας, βοηθώντας τα να λειτουργούν σαν να είναι 15 χρόνια νεότερα. Διαχέει το φως, βελτιώνοντας οπτικά την υφή, τον χρωματικό τόνο και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αυξάνει σταδιακά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, προσφέροντας στο πρόσωπο, ορατό αποτέλεσμα lifting.

Η έρευνα: Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κύρια αιτία γήρανσης της επιδερμίδας εντοπίζεται στους βιορυθμούς των κυττάρων του σώματος. Όσο είναι συγχρονισμένοι, η επιδερμίδα λειτουργεί σωστά και διατηρεί τη νεανικότητά της. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, αυτοί οι ρυθμοί αποσυγχρονίζονται. Το ερώτημα επομένως που τέθηκε στην επιστημονική ομάδα της Artistry, ήταν κατά πόσο είναι εφικτός ο επανασυγχρονισμός των βιορυθμών των κυττάρων. Η απάντηση δόθηκε μέσα από την ανακάλυψη ενός φυτικού καταλύτη που βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη νεανική της ενέργεια. Με τη συνεργασία ενός διάσημου κέντρου βοτανοθεραπείας, ηγέτη στην επιστήμη των φυτών, οι ερευνητές της Artistry, αξιολόγησαν σχολαστικά περισσότερα από 300 φυτά από κάθε γωνιά του πλανήτη και επέλεξαν τη Gardenia Grandiflora, μια μοναδική ποικιλία γαρδένιας η οποία, χάρη στη δύναμη που κρύβει στα βλαστοκύτταρά της, κατορθώνει να ανθίζει ακόμη και στα πιο αφιλόξενα κλίματα, .

Η φόρμουλα: Αξιοποιώντας μια αποκλειστική βιοτεχνολογική διαδικασία για την απόσταξη των βλαστοκυττάρων της Gardenia Grandiflora, αναπτύχθηκε ένα καθαρό, σταθεροποιημένο εκχύλισμα, ένα ελιξίριο που συμβάλλει στον επανασυγχρονισμό των φυσικών βιορυθμών της επιδερμίδας. Στη σύνθεση των προϊόντων Supreme LX, τα εκχυλίσματα βλαστοκυττάρων δρουν σε συνέργεια με το αποκλειστικό σύμπλεγμα CellEffect24, ένα μείγμα ενεργών συστατικών, που πολλαπλασιάζει την ικανότητα της επιδερμίδας να ανανεώνει τη φυσική, νεανική της ενέργεια, όπως και με συστατικά τα οποία, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, προστατεύουν την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους, βοηθώντας την να φαίνεται και να λειτουργεί καλύτερα απ’ ό,τι πριν. Σύμφωνα με μελέτες in vitro, –η δοκιμή έγινε πάνω σε ανθρώπινα δερματικά κύτταρα (ινοβλάστες) - ο δείκτης ενέργειας των κυττάρων της επιδερμίδας αυξήθηκε κατά 68 φορές σε σύγκριση με τα κύτταρα που δεν είχαν υποστεί θεραπεία με το μείγμα των βλαστοκυττάρων Gardenia Grandiflora και του συμπλέγματος CellEffect24 . Τέλος, στην πανίσχυρη αυτή φόρμουλα προστέθηκε χρυσός 24 καρατιών, που επιτρέπει την οπτική διάχυση του φωτός, βελτιώνοντας άμεσα την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Skingurus say

Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο της ομορφιάς έχω μάθει να ξεπερνώ τις, αρκετά ελκυστικές, ομολογώ, υποσχέσεις που συνοδεύουν κάθε νέο καλλυντικό προϊόν και να αναζητώ την ουσία στα …παρασκήνια, στην τεχνολογία που κρύβεται πίσω από κάθε φόρμουλα όπως και στη λίστα των συστατικών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη σειρά προτεραιότητας των δραστικών ενεργών στοιχείων που περιλαμβάνονται σε κάθε σύνθεση. Το ίδιο ισχύει και με την τιμή ή το σημείο πώλησης. Το ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως αξιόλογες φόρμουλες και προϊόντα βρίσκονται παντού, από το πιο πολυτελές κατάστημα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Πριν λοιπόν παραλάβουμε τα δύο νέα προϊόντα της premium σειράς Supreme LX™ από την Artistry, το δελτίο τύπου, που έφτασε στο inbox, ήταν αρκετό για να κεντρίσει τη δημοσιογραφική μας περιέργεια. Οι τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογικά επεξεργασίες των συστατικών που διαβάζω, με προϊδεάζουν θετικά. Το ίδιο θετική όμως είναι και η πρώτη εντύπωση, από τα δύο προϊόντα. Εξαιρετική υφή, πλούσια - όσο έχει ανάγκη η ξηρή, ώριμη επιδερμίδα μου- που απορροφάται άμεσα. Η επιδερμίδα παραμένει σωστά ενυδατωμένη και τονωμένη σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Είναι η πρώτη ουσιαστική μου επαφή με τα προϊόντα Artistry και χαίρομαι για τις πολύ καλές εντυπώσεις. Έστω και αν ο χρόνος δοκιμής ήταν περιορισμένος , αφού υπήρχαν πολλά νέα λανσαρίσματα στη ….λίστα αναμονής των skingurus, μπορώ να πω με σιγουριά, ότι η σειρά Supreme LX™ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για γίνει μια αξιόπιστη λύση. A.Θ.

Skingurus say: Όταν μιλάμε ή γράφουμε για προϊόντα ομορφιάς το μυαλό μας πηγαίνει συνήθως στις μεγάλες μάρκες που βρίσκουμε στα καταστήματα καλλυντικών, στα φαρμακεία ή στα σουπερμάρκετ, ξεχνώντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών προτιμά ένα άλλο, ιδιαίτερα δημοφιλές κανάλι διανομής, το σύστημα Απευθείας Πωλήσεων μέσω αντιπροσώπων (dealers) -τώρα πια και μέσω e-shop. Στην κατηγορία αυτή, βρίσκεται η Artistry™ μια από τις πιο γνωστές μάρκες περιποίησης της επιδερμίδας- ανήκει στην παγκόσμιας εμβέλειας Αμερικανική εταιρία απευθείας πωλήσεων Amway. Προσωπικά, οφείλω να ομολογήσω ότι είχα δοκιμάσει ελάχιστα προϊόντα της Artistry, τα οποία ωστόσο μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της μάρκας ο οποίος μας πρότεινε να δοκιμάσουμε τα δύο νέα προϊόντα της premium συλλογής της Artistry, Supreme LX™ και να γράψουμε τη γνώμη μας ως Skingurus. Φυσικά δεχτήκαμε και μια μέρα αργότερα, έφτασαν στα χέρια μας δύο υπερπολυτελείς συσκευασίες με την κρέμα προσώπου και την κρέμα ματιών. Η ιδιαίτερα υψηλή τιμή τους μου είχε εξάψει τη δημοσιογραφική περιέργεια- όντως «άξιζαν τα λεφτά τους»;- , μολονότι οι αναλυτικές τεχνικές και επιστημονικές πληροφορίες για τη σύνθεσή τους, που συνόδευαν την αποστολή, ήταν μια πρώτη εγγύηση για την υψηλή ποιότητα και ενδεχομένως για την αποτελεσματικότητά τους. Η πρώτη εντύπωση που μου άφησαν ήταν σίγουρα θετική. Βελούδινη υφή, διακριτικό άρωμα, άψογη εφαρμογή. Τόσο η κρέμα προσώπου όσο και η κρέμα ματιών, πρόσφεραν άμεσα στην επιδερμίδα μου ενυδάτωση, λάμψη και εντυπωσιακή απαλότητα. Δύο-τρεις μέρες αργότερα, είχα ήδη πειστεί ότι έχω στα χέρια μου δύο καλά προϊόντα. Τα χρησιμοποίησα συστηματικά για 2 εβδομάδες και μετά, αποφάσισα να κάνω μια σύντομη διακοπή και να επανέλθω αργότερα, γιατί πιστεύω ότι η πλούσια υφή τους ταιριάζει περισσότερο με τον φθινοπωρινό ή τον χειμωνιάτικο καιρό. Ακόμα όμως και έπειτα από αυτό το σχετικά σύντομο διάστημα χρήσης, μπορώ να πω ότι η δράση των προϊόντων της συλλογής Artistry Supreme LX™ και η καλλυντική ευχαρίστηση που προσφέρουν, μπορεί άνετα να συγκριθεί με μερικά από τα πιο «δυνατά χαρτιά» της βιομηχανίας αντιγήρανσης–ενδεχομένως και να τα ξεπεράσει… Αν είστε λοιπόν έτοιμες για μια πολυτελή αλλά και αποτελεσματική «επένδυση» ομορφιάς, η Supreme LX™ είναι μια άκρως ελκυστική πρόταση.

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
RITUALS

 

2022-07-15
Η καλή μέρα από το...πρωινό ντους φαίνεται

Είναι αλήθεια ότι συνήθως, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο αφροντούς που χρησιμοποιούμε. Δοκιμάζοντας...  

BLIND TESTLAB REVIEW

 

2022-07-23
Μια πανίσχυρη κρέμα ζωντανεύει το ώριμο βλέμμα. Ποια είναι όμως;

Έντονες ρυτίδες στις γωνίες των ματιών, χαλάρωση στα βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες... Σημάδια...  

skinceuticals

 

2022-03-20
Μια εθιστική «θεραπεία» για τον λαιμό

Το λεπτό, εύθραυστο δέρμα του, χάνει εύκολα τη σφριγηλότητά του και οι ρυτίδες  του, είναι πέντε...  

BIOTHERM

 

2022-03-30
Μεγαλώνοντας όμορφα με ένα brand

Ή, πώς οι πλούσιες ιαματικές και αναπλαστικές ιδιότητες ενός και μοναδικού φυσικού ενεργού συστατικού...  

cover 1

 

2022-05-27
Μία φίλη από τα παλιά...

Η θρυλική Sisley Paris, ένας από τα πιο διάσημους, πολυτελείς γαλλικούς οίκους ομορφιάς, επανασυστήνεται...  

skingurus say

 

2022-10-10
​Ό,τι αγαπάς σε επιβραβεύει!

Αγαπάτε τη φύση; Σας ενδιαφέρουν τα ελληνικά βότανα; θέλετε να στηρίξετε τους Έλληνες μικροκαλλιεργητές;...  

skingurus say

 

2022-11-17
​Βερνίκια νυχιών: Αλήθειες, μύθοι ή και τα δύο…

 


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;