CONNECT:  
             

​Ένα TestLab για… τα μάτια σας μόνο!

Skingurus Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018
Skingurus

 

ANREye Supercharged Complex Synchronized Recovery Έχετε το βλέμμα μονίμως καρφωμένο στο κινητό σας; Τις  νύχτες σας φωτίζει η... οθόνη του υπολογιστή; Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο Skingurus TestLab κι αν είστε μια από τις 5 τυχερές, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery που δημιούργησε η Estée Lauder για να προστατέψει την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών από το μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών που τη γερνάει...

Πριν λίγες μέρες σας μιλούσαμε για τη Φωτορύπανση από το Μπλε Φως (Blue Light Pollution) τη μια νέα, άγνωστη στις περισσότερες από εμάς, αιτία γήρανσης που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από επιθετικούς παράγοντες του σύγχρονου τρόπου ζωής όπως είναι η ατμοσφαιρική ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου και η έκθεση στη UV ακτινοβολία.

Η έκθεση της επιδερμίδας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας, στο μπλε φως που εκπέμπουν τα smartphones, ο υπολογιστής ή ακόμα και η τηλεόραση που ξεχάστηκε ανοιχτή, επιδρά αρνητικά στον φυσικό μηχανισμό των κυττάρων που συγχρονίζει τον κύκλο του ύπνου, διαταράσσει τη λειτουργία επανόρθωσης των φθορών τους από το περιβάλλον και επιταχύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης.

Οι επιστήμονες και οι ερευνητές της Estée Lauder που μελέτησαν την επίδραση του φωτός από τις λάμπες LED ανακάλυψαν πως η έκθεση της επιδερμίδας στο μπλε φως αποσυγχρονίζει τον φυσικό κιρκάδιο ρυθμό των κυττάρων-το εσωτερικό τους ρολόι-και επιταχύνει την εμφάνιση ορατών σημαδιών γήρανσης.

Για να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα απειλή, δημιούργησε μια υπερενισχυμένη σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, που συμβάλλει στη πρόληψη των φθορών που προκαλούν στο δέρμα η έλλειψη ύπνου, η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, αλλά και η έκθεση σε μπλε φως και βελτιστοποιεί τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσής του. Η νέα Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα βασικά σημάδια γήρανσης όπως είναι οι γραμμές, τα πρηξίματα και η ξηρότητα. Φωτίζει την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων, σε μόλις 3 εβδομάδες, ενώ προσφέρει εντατική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση 8ωρης διάρκειας.

Εμείς τη δοκιμάσαμε και οι εντυπώσεις μας ήταν κάτι παραπάνω από θετικές!

Αν λοιπόν, το… Μπλε Φως έχει μπει και στη δική σας καθημερινότητα, δηλώστε συμμετοχή στο Skingurus TestLab και 5 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα, καινοτόμο σύνθεση για την περιοχή γύρω από τα μάτια, Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Synchronized Recovery της Estée Lauder!

Τι είναι το Skingurus Test Lab
Θα θέλατε να δοκιμάσετε, εντελώς δωρεάν, ένα νέο προϊόν ομορφιάς; Εμείς, οι Skingurus, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε 5 φίλες μας να συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό TestLab! Ανακαλύψτε αν η επιδερμίδα σας, τα μαλλιά ή οι ανάγκες τους, ταιριάζουν στο προφίλ του προϊόντος που θέλουμε να δοκιμάσετε, απαντώντας στις ερωτήσεις της φόρμας συμμετοχής που θα κληθείτε να συμπληρώσετε. Εάν βρεθείτε στην τυχερή πεντάδα, θα παραλάβετε άμεσα το προϊόν ή τα προϊόντα του TestLab.
Εμείς, από την πλευρά μας, σας ζητούμε, μία φορά κάθε εβδομάδα να στέλνετε στο inbox μας την εμπειρία σας και να μοιράζεστε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από τη χρήση και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Με μια κουβέντα, να γίνετε κι εσείς Skingurus!

 

 

 

© Copyright 2020 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
covid

 

2020-04-08
​3+1 tips για μια ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς...

Γιατί, ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις στη φροντίδα και το μακιγιάζ της επιδερμίδας μπορεί...  

 

2020-04-17
​Η ομορφιά πολεμά τον κορωνοϊό

Η βιομηχανία καλλυντικών αποκαλύπτει το πιο ευαίσθητο, το πιο γενναιόδωρο πρόσωπό της  στηρίζοντας...  

 

2020-03-13
Επιχείρηση... καθαρά χέρια

Τρία απλά tips υγιεινής και φροντίδας των χεριών για να παραμείνουμε προστατευμένες και ασφαλείς...  

FREE FROM CLAIMS

 

2019-07-24
​Έρχεται το τέλος του “Free from” στα καλλυντικά μας;

 Μια νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου, βάζει αυστηρούς κανόνες...  

world environment day

 

2019-06-05
Η ομορφιά στηρίζει το περιβάλλον

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου δίνει μια ωραία αφορμή...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;