CONNECT:  
             

​Κάντε το …TestLab των 28 ημερών!

Skingurus Τρίτη, 2 Απριλίου 2019
Skingurus

 

Testlab la cure Μια ξεχωριστή κούρα αναζωογόνησης σχεδιασμένη από τα Εργαστήρια Lierac  έρχεται να απαντήσει στο φαινόμενο της επιταχυνόμενης γήρανσης  και να «ξανανιώσει» την επιδερμίδα σε 28 μέρες. Εμείς τη δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε. Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στη δική σας επιδερμίδα σας μια εντατική θεραπεία ανανέωσης,  λάβετε τώρα στο νέο Skingurus TestLab που ξεκινά σήμερα και ίσως είστε εσείς μια από τις  5 τυχερές φίλες που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Premium La Cure και να μοιραστούν  μαζί μας την εμπειρία τους!

Υπάρχουν κάποιες περίοδοι στη ζωή μας που το έντονο στρες, ένα συναισθηματικό σοκ, ακόμα και μια ασθένεια, καθρεφτίζονται στην επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει σαν να γέρασε απότομα… Όχι, δεν είναι ιδέα μας. Οι επιστήμονες ονομάζουν το φαινόμενο αυτό, επιταχυνόμενη γήρανση ή απλά «ξαφνική γήρανση» και χαρακτηρίζεται από τη μείωση της παραγωγής νεαρών κυττάρων και την ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των γηρασμένων κυττάρων. Η ανισορροπία αυτή κάνει την έχει επιπτώσεις στην επιδερμίδα: χάνει τον όγκο της, οι ρυτίδες βαθαίνουν και η χροιά της χάνει τη λάμψη της, ξεθωριάζει….

Υπάρχει λύση;

Τα Εργαστήρια Lierac λένε ναι και προτείνουν το Premium La Cure, μία αληθινή ένεση νεότητας που αναγεννά, επανορθώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα σε 28 μέρες!

Η μοναδική αυτή κούρα ανανέωσης εμπνευσμένη από τις τελευταίες ανακαλύψεις της αναγεννητικής ιατρικής και της έρευνας πάνω στις λειτουργίες των βλαστοκυττάρων, δρα στοχευμένα στο φαινόμενο της επιταχυνόμενης γήρανσης.

Η σύνθεση του La Cure -αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Harvard- είναι ένα μικρό γαληνικό θαύμα: με τις χιλιάδες αιωρούμενες μικροφυσαλίδες της και το διακριτικό φλοράλ άρωμά της προσφέρει άμεση αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης στην κουρασμένη επιδερμίδα. Μέρα με τη μέρα τα σημάδια του στρες εξαλείφονται, η χροιά της βελτιώνεται και η λάμψη της αποκαθίσταται. Μετά τις 28 μέρες, η επιδερμίδα πλέον έχει ανακτήσει τον όγκο και τη λεία της όψη, με μια κουβέντα, έχει ξανανιώσει!

Εμείς δοκιμάσαμε το Premium La Cure και μας ενθουσίασε τόσο για την αποτελεσματικότητά του όσο και για την απολαυστική του υφή.

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε στην κουρασμένη επιδερμίδα σας μια εντατική κούρα ανανέωσης, λάβετε μέρος στο νέο Skingurus TestLab δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

Αν βρεθείτε στις 5 τυχερές φίλες που θα αναδείξει η κλήρωση θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν την πολυτελή θεραπεία ομορφιάς των 28 ημερών Premium La Cure αξίας €130 και να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας!

Τι είναι το Skingurus Test Lab

Θα θέλατε να δοκιμάσετε, εντελώς δωρεάν, ένα νέο προϊόν ομορφιάς; Εμείς, οι Skingurus, προσφέρουμε τη δυνατότητα σε 5 φίλες μας να συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό TestLab! Ανακαλύψτε αν η επιδερμίδα σας ή οι ανάγκες της, ταιριάζουν στο προφίλ του προϊόντος που θέλουμε να δοκιμάσετε, απαντώντας στις ερωτήσεις της φόρμας συμμετοχής που θα κληθείτε να συμπληρώσετε. Εάν βρεθείτε στην τυχερή πεντάδα, θα παραλάβετε άμεσα το προϊόν ή τα προϊόντα του TestLab.
Εμείς, από την πλευρά μας, σας ζητούμε, μία φορά κάθε εβδομάδα να στέλνετε στο inbox μας την εμπειρία σας και να μοιράζεστε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από τη χρήση και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Με μια κουβέντα, να γίνετε κι εσείς Skingurus!

 

 

 

© Copyright 2020 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
covid

 

2020-04-08
​3+1 tips για μια ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς...

Γιατί, ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις στη φροντίδα και το μακιγιάζ της επιδερμίδας μπορεί...  

 

2020-04-17
​Η ομορφιά πολεμά τον κορωνοϊό

Η βιομηχανία καλλυντικών αποκαλύπτει το πιο ευαίσθητο, το πιο γενναιόδωρο πρόσωπό της  στηρίζοντας...  

 

2020-03-13
Επιχείρηση... καθαρά χέρια

Τρία απλά tips υγιεινής και φροντίδας των χεριών για να παραμείνουμε προστατευμένες και ασφαλείς...  

FREE FROM CLAIMS

 

2019-07-24
​Έρχεται το τέλος του “Free from” στα καλλυντικά μας;

 Μια νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου, βάζει αυστηρούς κανόνες...  

world environment day

 

2019-06-05
Η ομορφιά στηρίζει το περιβάλλον

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου δίνει μια ωραία αφορμή...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;