CONNECT:  
             

Ένας περίπατος, ένα αστέρι, μια ευχή

Skingurus Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
Skingurus

 

Η L’Oréal Hellas, ανανεώνει και φέτος τη δέσμευσή της στο Make-A-Wish και μας καλεί αυτό το Σάββατο, να φορέσουμε κάτι μπλε και να χαρούμε ένα περίπατο στην καρδιά της Αθήνας για να χαρίσουμε ένα πιο όμορφο μέλλον στα παιδιά που μας χρειάζονται και που δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να ελπίζουν και ονειρεύονται.

Υπάρχουν κάποιες ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ζωές. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Αυτός είναι και ο στόχος του Make-A-Wish, του κορυφαίου Οργανισμού εκπλήρωσης ευχών και σε 50 ακόμη χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), από το 1996 που ιδρύθηκε, έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.140 ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Μόνο το 2018, πραγματοποιήθηκαν 245 ευχές, σχεδόν μια κάθε 35 ώρες!

Μάθετε περισσότερα για το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο www.makeawish.gr

Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια

Η L'Oréal Hellas, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος Sharing Beauty with all, στηρίζει με υπερηφάνεια το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), υλοποιώντας μια σειρά από ξεχωριστές δράσεις, που δίνουν σε εκατοντάδες μικρούς μαχητές της ζωής, την ελπίδα και τη δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Μια από αυτές είναι και το Walk-For-Wishes , ο φιλανθρωπικός περίπατος για την εκπλήρωση ευχών στον οποίο θα είναι και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο μεγάλος χορηγός. Ο περίπατος πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στις 19.00, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής.

«Το 2018 ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος για να φέρουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα στις ζωές των παιδιών που μας χρειάζονται. Στο περσινό μας κάλεσμα να περπατήσουμε όλοι μαζί στο Walk For Wishes και τα βήματα της πρώτης Ευχής, ανταποκρίθηκαν 900 συνάνθρωποί μας - ανάμεσά τους 150 εργαζόμενοι της L'Oréal Hellas μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Όλοι μαζί συγκεντρώσαμε 2.700 Αστέρια Ευχής που δωρήθηκαν στον Οργανισμό για την υλοποίηση ακόμα περισσότερων Ευχών παιδιών. Το 2019 ανανεώνουμε το κάλεσμά μας, φιλοδοξώντας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, για να χαρίσουμε ένα πιο όμορφο μέλλον στα παιδιά που μας χρειάζονται και που δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να ελπίζουν και ονειρεύονται. Με το συμβολικό αυτό περίπατο, ανανεώνουμε και τη δέσμευσή μας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του οποίου θα είμαστε συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στην ενίσχυση του μαγικού του κόσμου». Αλεξία Μπρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας L'Oréal Hellas.

Θα περπατήσετε μαζί μας;

Η L'Oréal Hellas μας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση να συμμετάσχουμε στο Walk For Wishes. Να περπατήσουμε για τα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους. Να τα βοηθήσουμε να νιώσουν πιο δυνατά, να συνεχίσουν να ονειρεύονται και να δουν τις ευχές τους να πραγματοποιούνται!

Η διαδικασία είναι απλή.. Φοράμε κάτι μπλε, φέρνουμε μαζί μας τη χαρά, τη δύναμη την ελπίδα και όσους περισσότερους φίλους μπορούμε και κρατώντας το «Αστέρι Ευχής» που θα μας δωρίσει η L'Oréal Hellas, ξεκινάμε τον περίπατό μας από τo Γκάζι μέχρι την Πύλη του Αδριανού.

Σημείο συνάντησης, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου από τις 18.00 την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Το συμβολικό ποσό της συμμετοχής στον περίπατο (4 ευρώ) καθώς και η δωρεά ενός «Αστεριού Ευχής» (2 ευρώ) για κάθε συμμετέχοντα αποτελούν ευγενική χορηγία της L'Oréal Hellas.

Οι Skingurus θα είναι εκεί. Τι λέτε; Θα έρθετε;

 

 

 

© Copyright 2020 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
AVEDA TESTLAB

 

2020-09-09
​And the winners are…

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο TestLab Βotanical Repair™. Ήσασταν, όπως πάντα πολλές!...  

L'OREAL FOR THE FUTURE

 

2020-07-15
​Η «πράσινη»  Γαλλική επανάσταση

Μέσα από το πρόγραμμα “L'Oréal for the Future”, ο γαλλικός κολοσσός καλλυντικών κάνει τη δική...  

 

2020-03-13
Επιχείρηση... καθαρά χέρια

Τρία απλά tips υγιεινής και φροντίδας των χεριών για να παραμείνουμε προστατευμένες και ασφαλείς...  

covid

 

2020-04-08
​3+1 tips για μια ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς...

Γιατί, ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις στη φροντίδα και το μακιγιάζ της επιδερμίδας μπορεί...  

 

2020-04-17
​Η ομορφιά πολεμά τον κορωνοϊό

Η βιομηχανία καλλυντικών αποκαλύπτει το πιο ευαίσθητο, το πιο γενναιόδωρο πρόσωπό της  στηρίζοντας...  

FREE FROM CLAIMS

 

2019-07-24
​Έρχεται το τέλος του “Free from” στα καλλυντικά μας;

 Μια νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου, βάζει αυστηρούς κανόνες...  

world environment day

 

2019-06-05
Η ομορφιά στηρίζει το περιβάλλον

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου δίνει μια ωραία αφορμή...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;