CONNECT:  
             

Επιχείρηση σύσφιξη: η δράση συνεχίζεται

Αντωνία Θωμοπούλου Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
Αντωνία Θωμοπούλου

 

ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ Η κυκλοφορία της σειράς Μαύρη Πεύκη 3D συνέπεσε χρονικά με το δικό μου πέρασμα στη δεκαετία των 50 χρόνων. Η ευχάριστη εμπειρία και η θετική μου γνώμη μετά τη χρήση των προϊόντων ήταν ένας καλός λόγος για να γίνω μια από τις πιο πιστές της …followers. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που κάθε νέο προϊόν το οποίο προστίθεται στη σειρά, ενισχύει και συμπληρώνει την ολιστική φροντίδα που έχει ανάγκη το ώριμο δέρμα μου αλλά πάνω απ’ όλα επιβεβαιώνει με το παραπάνω την αρχική μου άποψη. Τρία από το σύνολο των 8 προϊόντων, τα έχω αγαπήσει περισσότερο. Τους λόγους μπορείτε να τους μάθετε παρακάτω.....

KORRES, ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ 3D

Τι είναι: Μία εξειδικευμένη σειρά που επαναφέρει τη 3D αρχιτεκτονική του προσώπου με τη βοήθεια 8 προϊόντων, κρέμα ημέρας σε 2 τύπους, κρέμα και ορός ματιών, ορός προσώπου, κρέμα νύχτας, gel για την περιοχή του λαιμού/ντεκολτέ και δραστικό λάδι προσώπου. Το 100% φυσικό δραστικό σύμπλεγμα αναδόμησης ElastiLift-3D™, μια από τις καινοτομίες της Korres στην αντιγήρανση, και οι πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης μαζί με άλλα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά αντιμετωπίζουν τις αυξημένες ανάγκες του ώριμου δέρματος όπως σηματοδοτούν οι ορατές αλλαγές στην όψη και δομή του.

Τι κάνει: Ενισχύει τη λειτουργικότητα της ελαστίνης, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική δράση ενδυναμώνοντας το συνδετικό ιστό του δέρματος, συμβάλλει στην πρόληψη των βαθιών ρυτίδων, της ανεπιθύμητης χαλάρωσης και αλλοίωσης του περιγράμματος του προσώπου.

Η έμπνευση: Μία σημαντική ανακάλυψη του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Γαλλίας για τη διαδικασία γήρανσης της ελαστίνης, άμεσα συνδεδεμένη με τη γήρανση του δέρματος, είναι το σημείο εκκίνησης. Η ελαστίνη, όπως ξέρουμε, είναι η δομική πρωτεΐνη που προσδίδει ελαστικότητα στους ιστούς και στα όργανα του σώματος, του δέρματος συμπεριλαμβανομένου. Οι ίνες ελαστίνης που βρίσκονται στο χόριο, συνθέτουν το δίκτυο στήριξης της επιδερμίδας, της εξωτερικής στιβάδας του. Σύμφωνα λοιπόν με τις μελέτες της έρευνας, αν και δύο από τα βασικά δομικά της συστατικά - τα μικροϊονίδια και η τροποελαστίνη- συνεχίζουν να συντίθενται σε όλη τη διάρκεια της ζωής, υπάρχει ένα ένζυμο, το LOXL, που σταδιακά, στο πέρασμα του χρόνου φθίνει με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνει το δεσμό τους. Άρα, το ζητούμενο για να παραμείνει η ελαστίνη λειτουργική και η επιδερμίδα όσο το δυνατόν πιο σφριγηλή, είναι η τόνωση της δράσης του εν λόγω ενζύμου.

Η δημιουργία: Με αφορμή τα νέα δεδομένα, η Korres δημιούργησε το 100% φυσικό σύμπλεγμα ElastiLift-3D™ βασισμένο σε ισχυρά δραστικά που ενεργοποιούν το ένζυμο LOXL και, ως εκ τούτου, βελτιώνουν τη λειτουργικότητα της ελαστίνης και τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1000 φυτικά εκχυλίσματα για την ανώτερη δράση τους. Το σύμπλεγμα ElastiLift-3D™, το βασικό συστατικό της σειράς Μαύρη Πεύκη 3D επαναφέρει την αρχιτεκτονική του προσώπου αποκαθιστώντας το περίγραμμα και λειαίνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. Οι πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης, που, επίσης, περιλαμβάνονται στη φόρμουλα της σειράς, ως εξαιρετικά αντιοξειδωτικά ενδυναμώνουν το συνδετικό ιστό του δέρματος προσφέροντας πολύτιμη αθροιστική δράση για ολική σύσφιξη, lifting, ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και, ταυτόχρονα, βελτίωση της υφής και αντοχής του δέρματος.

Skingurus say: Η Μαύρη Πεύκη από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Υφή και δράση καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Και, όπως έχω ξαναπεί, όλα τα προϊόντα που έχω, κατά σειρά, χρησιμοποιήσει, επιβεβαιώνουν τη θετική μου άποψη. Από το σύνολο όμως των οκτώ, ξεχωρίζω τρία για ένα απλό λόγο. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στα πιο εμφανή σημάδια γήρανσης του ώριμου δέρματος. Τον ορό για τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών, το δραστικό λάδι προσώπου για την έντονη ξηρότητα και το gel λαιμού, το πρώτο σημείο στο οποίο αποτυπώνεται ο χρόνος που περνά…

  • Αν στις προηγούμενες δεκαετίες οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια προσδίδουν …γοητεία, στο κατώφλι των 50 η κούραση και, ταυτόχρονα, ο χρόνος φέρνουν έντονους μαύρους κύκλους και ενοχλητικό πρήξιμο που αλλοιώνουν την όψη του προσώπου. Για καλή μου τύχη,ενοχλητικά οιδήματα δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Συμβαίνει όμως όλο και πιο συχνά να νιώθω κουρασμένο το βλέμμα μου. Η εργονομική συσκευασία του ορού Black Pine 3D Super Eye Serum για μικρομασάζ τη στιγμή της εφαρμογής, σε ολόκληρη μάλιστα την περιοχή των ματιών- ακόμα και στα άνω βλέφαρα- ήταν ο λόγος που το ξεχώρισα από την κρέμα. Και το αναζωογονημένο, φωτεινό βλέμμα που διακρίνω κάθε πρωί στον καθρέφτη η καλύτερη απόδειξη ότι πήρα τη σωστή απόφαση.

  • Λίγο πριν ή λίγο μετά τα 50 οι σμηγματογόνοι αδένες αρχίζουν να υπολειτουργούν, τα επίπεδα λιπιδίων μειώνονται και η επιδερμίδα καταλήγει ξηρή. Σε προσωπικό επίπεδο, η παραπάνω διαδικασία είχε ξεκινήσει αρκετά νωρίς. Γι’ αυτό και τα έλαια προσώπου είναι από τα πιο αγαπημένα μου καλλυντικά. Το Black Pine 3D Active Oil, όσες φορές κι αν το χρησιμοποιώ, μόνο του ή αναμεμιγμένο με την κρέμα νύχτας, επιβεβαιώνει το λόγο που πλέον είναι μόνιμα στο ράφι του μπάνιου. Κάθε πρωί η πλούσια θρέψη και η βελτίωση στην τονικότητα του προσώπου μου είναι εμφανείς.

  • Last, but not least at all… Το Gel Σμίλευσης Λαιμού & Ντεκολτέ που μετρά μόλις δύο μήνες ζωής θα μπορούσε να μην είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου αφού, για καλή μου τύχη, τα σημάδια της ωριμότητας στο συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ακόμη φανερά. Παρόλα αυτά, η δροσερή του υφή, το εξαιρετικό, σούπερ τονωτικό του άρωμα και η απολαυστική αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης για να μην το ...προσπερνώ. Το πρωί δίνει τη νότα για ένα ευχάριστο ξεκίνημα, το βράδυ την ευκαιρία για λίγα λεπτά χαλάρωσης και αναζωογόνησης από την κούραση και την ένταση και στη διάρκεια της μέρας τη σιγουριά της εντατικής τόνωσης. Α.Θ.

 

 

 

© Copyright 2020 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
sunscrens

 

2020-06-05
​8+1 νέα αντηλιακά που αξίζει να δοκιμάσουμε

Έπειτα από ένα δεκαήμερο …αναποφασιστικότητας , το καλοκαίρι επιτέλους είναι εδώ. Ίσως να είναι...  

Aveda Botanical Repair

 

2020-08-28
​Πράσινη δύναμη στα μαλλιά

Δοκιμάσαμε τα προϊόντα της νέας, καινοτόμου φυτικής σειράς επανόρθωσης και ενδυνάμωσης botanical...  

AVEDA TESTLAB

 

2020-10-05
​Μεθυστική ευωδιά, φανερά πιο δυνατά μαλλιά

 Τον περασμένο μήνα, οι τέσσερεις από τις έξι τυχερές φίλες που έλαβαν μέρος στο TestLab Βotanical...  

AVEDA TESTLAB

 

2020-10-19
Δύναμη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Πριν ένα μήνα, έξι τυχερές φίλες που έλαβαν μέρος στο TestLab Βotanical Repair και κέρδισαν, άρχισαν...  

FILLERINA

 

2020-06-09
Super ενυδάτωση για super ...αναδόμηση της επιδερμίδας

Δεν είναι το πρώτο προϊόν που «δανείζεται» ορολογία, ενισχυμένες φόρμουλες και τεχνικές από την...  

YSL NIGHT _REBOOT

 

2020-06-29
Επιδερμίδα σε συνεχή... επανεκκίνηση

Διάσημο και με αναγνωρισμένη αναζωογονητική δράση το γλυκολικό οξύ. Νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς...  

NUXE TESTLAB

 

2020-04-08
​Επιδόσεις για...χρυσό

Ένα ακόμα Skingurus TestLab φτάνει στο τέλος του και οι 10 φίλες που δοκίμασαν για ένα σχεδόν μήνα,...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;