CONNECT:  
             

Η ενυδάτωση από ...μέσα μας

Αντωνία Θωμοπούλου Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020
Αντωνία Θωμοπούλου

 

skin hydration Ξεπερνώντας του αρχικούς μας δισταγμούς ξεχωρίσαμε τα νέα συμπληρώματα διατροφής Skin Moisture Lock™ της Advanced Nutrition Programme™ για την αναμφισβήτητη αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών τους και με χαρά διαπιστώσαμε τη σημαντική βελτίωση στην όψη και υφή της επιδερμίδας ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Advanced Nutrition Programme™, Skin Mosture Lock™

Τι είναι: Συμπληρώματα διατροφής με υαλουρονικό οξύ και κηραμίδια για την εκ των έσω εντατική ενυδάτωση και ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Τι κάνουν: Όπως ξέρουμε ο οργανισμός μας- άρα και η επιδερμίδα- εκτίθεται καθημερινά σε εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας. Με το περιβάλλον - κλιματολογικές συνθήκες, ήλιος, ρύπανση- να έχει τη... μερίδα του λέοντος στη φθορά, είναι απόλυτα φυσικό το δέρμα, ως το όργανο που είναι μόνιμα εκτεθειμένο, σταδιακά να αποδυναμώνεται, να υστερεί σε πολύτιμα ενεργά στοιχεία και να χάνει τη φρεσκάδα, φωτεινότητα και ελαστικότητά του. Ανάμεσά τους, το πολύτιμο υαλουρονικό οξύ και τα απαραίτητα ceramides ( κηραμίδια). Το μεν πρώτο είναι αυτό που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας, ενώ τα δεύτερα ενισχύουν και διασφαλίζουν τη στεγανότητα της κεράτινης στιβάδας, γεγονός που αποτρέπει τη διείσδυση βακτηρίων, ρύπων και τοξικών ουσιών που οδηγούν σε έντονη ευαισθητοποίηση και πρόωρη γήρανση. Το κενό αυτό «αναλαμβάνουν» να καλύψουν τα συμπληρώματα διατροφής Skin Moisture Lock™ τα οποία συνδυάζουν τα δύο παραπάνω ζωτικά συστατικά προσφέροντας εντατική ενυδάτωση εκ των έσω με τελικό στόχο να αναπληρώσουν τις απώλειες, να ενδυναμώσουν και να αποκαταστήσουν τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος αντιμετωπίζοντας έτσι την αφυδάτωση, ενοχλητική ξηρότητα και περιστασιακή ευαισθητοποίηση.

Skingurus say

Ομολογώ ότι ήμουν επιφυλακτική με τα συμπληρώματα διατροφής και τα πολυδιαφημισμένα τους αποτελέσματα για την ανάκτηση της σφριγηλότητας και νεανικής όψης της επιδερμίδας. Ωστόσο στα μέσα του χειμώνα η παρουσίαση του εμπνευστή τους, ιδρυτή του The International Institute for Anti-Ageing που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, κέντρισε αρχικά το ενδιαφέρον μου. Η κυκλοφορία δε των συμπληρωμάτων Skin Moisture Lock συνέπεσε με μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου με έντονο στρες που…παραδοσιακά αποτυπώνεται με ξηρότητα, τραχύτητα και θαμπό χρώμα. Τα άριστα «διαπιστευτήρια» των συστατικών της σύνθεσης (υαλουρονικό οξύ, μαγγάνιο και έλαιο από εκχύλισμα σιταριού πλούσιο σε κηραμίδια) ήταν και ο λόγος που αποφάσισα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να βάλω τα νέα συμπληρώματα στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Δίχως να αντικαταστήσω κανένα από τα καλλυντικά που χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη περίοδο με κάποια πιο ενισχυμένη ή εξειδικευμένη φόρμουλα, η λεία και απαλή υφή της επιδερμίδας μου στο τέλος της δεύτερης, κιόλας, εβδομάδας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Και φυσικά ένα ισχυρό κίνητρο να είμαι για πρώτη φορά συνεπής στην καθημερινή δοσολογία μέχρι… τελευταίου χαπιού! Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα παρατήρησα με ικανοποίηση σημάδια σημαντικής βελτίωσης στην υφή και όψη της επιδερμίδας μου, τα οποία βέβαια δεν είναι καθόλου αμελητέα! Τόσο που υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αξίζει με το παραπάνω από εδώ και στο εξής, με δεδομένο μάλιστα ότι μια ώριμη επιδερμίδα έχει αυξημένες ανάγκες για υγρασία, να επαναλαμβάνω τη «θεραπεία» 1-2 φορές το χρόνο. Α.Θ.

 

 

 

© Copyright 2020 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
sunscrens

 

2020-06-05
​8+1 νέα αντηλιακά που αξίζει να δοκιμάσουμε

Έπειτα από ένα δεκαήμερο …αναποφασιστικότητας , το καλοκαίρι επιτέλους είναι εδώ. Ίσως να είναι...  

Aveda Botanical Repair

 

2020-08-28
​Πράσινη δύναμη στα μαλλιά

Δοκιμάσαμε τα προϊόντα της νέας, καινοτόμου φυτικής σειράς επανόρθωσης και ενδυνάμωσης botanical...  

AVEDA TESTLAB

 

2020-10-19
Δύναμη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Πριν ένα μήνα, έξι τυχερές φίλες που έλαβαν μέρος στο TestLab Βotanical Repair και κέρδισαν, άρχισαν...  

FILLERINA

 

2020-06-09
Super ενυδάτωση για super ...αναδόμηση της επιδερμίδας

Δεν είναι το πρώτο προϊόν που «δανείζεται» ορολογία, ενισχυμένες φόρμουλες και τεχνικές από την...  

YSL NIGHT _REBOOT

 

2020-06-29
Επιδερμίδα σε συνεχή... επανεκκίνηση

Διάσημο και με αναγνωρισμένη αναζωογονητική δράση το γλυκολικό οξύ. Νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς...  

NUXE TESTLAB

 

2020-04-08
​Επιδόσεις για...χρυσό

Ένα ακόμα Skingurus TestLab φτάνει στο τέλος του και οι 10 φίλες που δοκίμασαν για ένα σχεδόν μήνα,...  

value for money

 

2019-11-01
Η ομορφιά δεν είναι -πάντα- ακριβή υπόθεση

Πολλές φορές «μέτρο» της αποτελεσματικότητας της κρέμας που φοράμε, είναι η τιμή που την αγοράσαμε....  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;