CONNECT:  
             

Επιδερμίδα σε συνεχή... επανεκκίνηση

Αντωνία Θωμοπούλου Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020
Αντωνία Θωμοπούλου

 

YSL NIGHT _REBOOT Διάσημο και με αναγνωρισμένη αναζωογονητική δράση το γλυκολικό οξύ. Νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς το εκχύλισμα άνθους κάκτου από το Μαρόκο με επιστημονικά επιβεβαιωμένες τις ενισχυμένες επανορθωτικές του ιδιότητες. Χάρη στην "αγαστή συνεργασία" τους ο νέος ορός Night Reboot Serum του οίκου Yves Saint Laurent κάνει κάθε βράδυ…restart στην επιδερμίδα.

Yves Saint Laurent, Pure Shots Night Reboot Serum

Τι είναι: Ορός νυχτερινής δράσης για εντατική ανανέωση και ανάπλαση της επιδερμίδας.

Τι κάνει : Η ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα,όπως δείχνουν τα στοιχεία από έρευνες, επιταχύνει σημαντικά τη φθορά της επιδερμίδας. Με αφορμή λοιπόν το παραπάνω και με έμπνευση την τάση της σύγχρονης κοσμητολογίας για εξατομικευμένη προσέγγιση στην περιποίηση, οι επιστήμονες από τα ερευνητικά εργαστήρια του οίκου Yves Saint Laurent δημιούργησαν για τις γυναίκες των μεγαλουπόλεων μία νέα σειρά φροντίδας κατά των σημαδιών κόπωσης στο δέρμα. Σε πρώτο ρόλο το Night Reboot Serum, ένας έξτρα δραστικός ορός που, στη διάρκεια της νύχτας, επανεκκινεί- όπως, άλλωστε , δηλώνει και τ’ όνομά του- τους φυσικούς μηχανισμούς διόρθωσης και ανάπλασης, ώστε το επόμενο πρωί, το δέρμα να ανακτήσει τη φυσική του φρεσκάδα, φωτεινότητα και ενέργεια.

Με ποιον τρόπο : Γλυκολικό οξύ και εκχύλισμα άνθους κάκτου από το Μαρόκο είναι τα δύο αποκλειστικά συστατικά της σύνθεσης του Night Reboot Serum. Το μεν πρώτο, το πιο γνωστό από την ομάδα των άλφα υδροξυοξέων ( ΑΗΑ) , κάνει ήπια απολέπιση διαλύοντας τους δεσμούς των συσσωρευμένων νεκρών κυττάρων. Διευκολύνει, καταρχάς, την απομάκρυνση τους και στη συνέχεια, ενθαρρύνει την άνοδο των νέων και υγιών κυττάρων στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το δεύτερο συστατικό έρχεται από τους βοτανικούς κήπους του οίκου στο Μαρόκο, τη χώρα που τόσο αγάπησε ο θρυλικός σχεδιαστής. Πρόκειται για το άνθος από μια ποικιλία κάκτου που ανθίζει αποκλειστικά για 6 ώρες κάθε χρόνο. Στη διάρκεια της ανθοφορίας απελευθερώνει ένα ισχυρό σάκχαρο που ενδυναμώνει το φυτό για να αντεπεξέλθει στις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής. Αυτό ακριβώς το σάκχαρο, που οι ειδικοί των εργαστηρίων του οίκου πέτυχαν να αντλήσουν μέσω μιας αργής διαδικασίας εκχύλισης, συμπληρώνει τη φόρμουλα προσφέροντας εντατική αναζωογόνηση και επανόρθωση από την καθημερινή φθορά του οξειδωτικού στρες. Tέλος, σημαντικό μερίδιο στην πολύτιμη δράση του ορού έχει η διφασική του σύνθεση-έχει μορφή λεπτόρρευστου ελαίου- που χαρίζει άμεση λείανση και εντυπωσιακή απαλότητα.

Skingurus say

Από την πολύχρονη εμπειρία μου στο χώρο της ομορφιάς ξέρω καλά πως η βραδινή αναζωογόνηση και ανάπλαση είναι η πιο ουσιαστική φροντίδα που μπορούμε να προσφέρουμε στο δέρμα σε κάθε δεκαετία ζωής. Το γλυκολικό οξύ μάλιστα είναι ένα από τα συστατικά που επιδιώκω να συμπεριλαμβάνονται στη σύνθεση των προϊόντων τα οποία επιλέγω για το ώριμο δέρμα μου. Γι’ αυτό και έσπευσα να δοκιμάσω το νέο ορό Night Reboot Serum. Στις πρώτες θετικές εντυπώσεις η απαλή αίσθηση την ώρα της εφαρμογής και η άμεση θρέψη που προσφέρει η ελαιώδης σύστασή του, απαραίτητα και τα δύο στις ξηρές επιδερμίδες όπως η δική μου.Το επόμενο πρωί η υφή της παραμένει λεία και μεταξένια ενώ όσο περνάει ο καιρός το πρόσωπό μου δείχνει σαφώς ανανεωμένο και πιο ξεκούραστο. Είναι γνωστό πως η ουσιαστική δράση ενός προϊόντος είναι η «βοήθεια» που μπορεί να προσφέρει στους φυσικούς μηχανισμούς λειτουργίας των κυττάρων. Και όπως φαίνεται τα δύο ενεργά συστατικά του νέου ορού τη διασφαλίζουν με το παραπάνω. Α.Θ.

 

 

 

© Copyright 2021 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
FREZYDERM DIAMOND TESTLAB

 

2020-12-04
​Ένας δερματολόγος…σπίτι μας

Θέλουμε να μεγαλώνουμε όμορφα, χωρίς τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην ώριμη επιδερμίδα μας. Όμως...  

flash de beaute

 

2020-11-02
Το θαύμα των 3 λεπτών

Κουρασμένο πρόσωπο, αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, ρυτίδες… Είναι φορές που η εικόνα που αντικρύζουμε...  

PANTENE

 

2021-02-10
​Μια “Great Hair Day”, κάθε μέρα!

Τα λεπτά, χωρίς όγκο μαλλιά, έχουν… ιδιαίτερες απαιτήσεις από τα προϊόντα φροντίδας που χρησιμοποιούμε....  

Aveda Botanical Repair

 

2020-08-28
​Πράσινη δύναμη στα μαλλιά

Δοκιμάσαμε τα προϊόντα της νέας, καινοτόμου φυτικής σειράς επανόρθωσης και ενδυνάμωσης botanical...  

Sephora Good for2

 

2020-10-16
​Ανακαλύψαμε κάτι καλό…

Η Ομορφιά έχει αστείρευτη δύναμη. Γι’ αυτό μπορεί να αλλάζει, να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της...  

 

2019-12-11
​Ενυδάτωση…πούπουλο

Τα μαλλιά, ακόμα και τα λεπτά έχουν απόλυτη ανάγκη ενυδάτωσης. Με μια όμως προϋπόθεση: τα προϊόντα...  

 

2020-03-18
​Μένουμε σπίτι, ξυπνάμε την ομορφιά μας

Ο αναγκαστικός κατ’ οίκον περιορισμός, είναι μια μοναδική ευκαιρία να προσέξουμε λίγο περισσότερο...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;