CONNECT:  
             

Και εγένετο φως...

Αντωνία Θωμοπούλου Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020
Αντωνία Θωμοπούλου

 

WC EE Με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Χαβιαριού θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις εξαιρετικές μας εντυπώσεις από τη νέα κρέμα ματιών White Caviar Eye Extraordinare της La Prairie, του οίκου που ανέδειξε το πολύτιμο αυτό συστατικό σε έναν από τους πιο δραστικούς παράγοντες τόνωσης , ενίσχυσης και προστασίας της καλής υγείας και νεανικής όψης της επιδερμίδας.

La Prairie, White Caviar Eye Extraordinaire

Τι είναι: Κρέμα ματιών που ενυδατώνει, καταπραΰνει, βελτιώνει την ελαστικότητα και επαναφέρει τη φυσική φωτεινότητα του δέρματος στην ευαίσθητη αυτή περιοχή του προσώπου.

Η έμπνευση: Με έμπνευση τη φράση του κορυφαίου αρχιτέκτονα του 20ου αιώνα Le Corbusier πως « η αρχιτεκτονική είναι μία ακριβής, σοφή και υπέροχη ισορροπία των μορφών που συνδυάζονται στο φως» οι έρευνες των επιστημόνων της La Prairie για τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας αυτήν τη φορά εστιάστηκαν στον τρόπο που οι εκ φύσεως καμπύλες και γωνίες της συγκεκριμένης περιοχής, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φωτεινότητα των ματιών. Σημείο …εκκίνησης το χρωματικό φάσμα του δέρματος, οι χρωστικές που απορροφούν και αντανακλούν το φως. Με το πέρασμα του χρόνου και υπό την επήρεια εξωγενών παραγόντων -αστική ρύπανση, υπεριώδης ακτινοβολία και μπλε φως των ηλεκτρονικών συσκευών, οξειδωτικό στρες, χρόνια φλεγμονή λόγω της καθημερινής έκθεσης σε δυσμενείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, βιολογική γήρανση και λέπτυνση δέρματος- οι χρωστικές αυξάνονται, η επιδερμίδα στην περιοχή δείχνει ανομοιογενής και μειώνεται σημαντικά η φυσική της φωτεινότητα. Επιπλέον, όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα και σε αυτό το σημείο χάνει τη σφριγηλότητά του. Η φυσιολογική προοδευτική λέπτυνσή του σε συνδυασμό με τα γνωστά σημάδια του χρόνου- πόδι της χήνας, ρυτίδες, οίδημα κάτω από τα μάτια- αλλοιώνουν το περίγραμμα των ματιών και δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την εμφάνιση σκιών που απειλούν σοβαρά τη φωτεινότητα της περιοχής.

Τι κάνει η White Caviar Eye Extraordinaire: Στην καρδιά της σύνθεσης πρωταγωνιστεί το Lumidose, το πιο πρόσφατο επίτευγμα των επιστημόνων του πολυτελούς οίκου. Πρόκειται για ένα δραστικό μόριο, ο ισχυρότερος, όπως απέδειξαν οι πολύχρονες έρευνες, αναστολέας της τυροσινάσης του βασικού ενζύμου που συμμετέχει στην παραγωγή μελανίνης. Ως εκ τούτου λειτουργεί ανασταλτικά στη δημιουργία χρωματικών ατελειών και ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός, με αποτέλεσμα η περιοχή των ματιών να ανακτά τη φυσική της φωτεινότητα. Από τη φόρμουλα δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα δύο εμβληματικά συστατικά του οίκου La Prairie. Το χαβιάρι- με τη μορφή εκχυλίσματος χρυσού χαβιαριού αυτήν τη φορά- όπως και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα για τόνωση των κυτταρικών λειτουργιών, ενδυνάμωση του

επιδερμιδικού φραγμού και ενίσχυση της σφριγηλότητας της περιοχής. Στο τελικό αποτέλεσμα όμως, σημαντικό μερίδιο έχει και η εξαιρετική συσκευασία της νέας κρέμας ματιών που διασφαλίζει τόσο την προστασία της φόρμουλας όσο και τη σωστή δοσολογία σε κάθε εφαρμογή. Εμείς δεν έχουμε παρά να πιέσουμε το κουμπί που υπάρχει στην ερμητικά κλειστή επιφάνεια και ενεργοποιεί την αντλία στο εσωτερικό του δοχείου και να πάρουμε τη σωστή δόση για την καθημερινή χρήση. Τα καλύτερα όμως …έπονται. Σε σύμπραξη με την καινοτόμο φόρμουλα ένα εργονομικό εργαλείο με κεραμικό μαργαριτάρι στην κορυφή, διασφαλίζει τη σωστή εφαρμογή, αποτοξινώνει, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά το δέρμα να ξαναβρεί τη λεία, ελαστική υφή και τη φυσική του λάμψη.

Skingurus say

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο, αν υπάρχει μία κατηγορία προϊόντων του οίκου La Prairie που κάθε γυναίκα «οφείλει» να δοκιμάσει έστω και άπαξ, είναι οι κρέμες ματιών. Ομολογώ ότι νιώθω τυχερή που χάρη στην πολύχρονη επαγγελματική μου ενασχόληση με το χώρο της ομορφιάς η δική μου εμπειρία απαριθμεί περισσότερα προϊόντα, όλα εξίσου απολαυστικά και δραστικά.Τον κανόνα επιβεβαιώνει και η κρέμα ματιών White Caviar Eye Extraordinaire, μία από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του οίκου. Φόρμουλα και συσκευασία σε απόλυτη συνέργεια, αντιμετωπίζουν τις ενοχλητικές σκιές που κλέβουν το φως από την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών. Την παράσταση, βέβαια, κλέβει το εργονομικό εργαλείο με το κεραμικό μαργαριτάρι στην κορυφή. Από όλες τις νέας γενιάς κρέμες ματιών σε σωληνάρια, με ειδικό απλικατέρ, πιστεύω ότι είναι το πιο ιδανικό για να διατηρεί την τόσο λεπτή και ευαίσθητη περιοχή της επιδερμίδας σε διαρκή…εγρήγορση . Χάρη στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας με απόλυτη ασφάλεια- χωρίς την παραμικρή πίεση από μέρους μου- η κουρασμένη και ταλαιπωρημένη όψη στο βλέμμα μου, αρκετά συχνό φαινόμενο στη δική μου περίπτωση, έχει υποχωρήσει κατά πολύ. Τολμώ να πω ότι έχει σχεδόν …χαθεί! Σίγουρα είναι ένα ακριβό προϊόν. Με δεδομένο όμως το less is more που στην περίπτωση της La Prairie ισχύει 100%, και ακόμη ειδικότερα για την περιοχή των ματιών όπου η απαιτούμενη ποσότητα προϊόντος είναι ελάχιστη, πρόκειται για μία επένδυση υψηλής απόδοσης με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Α.Θ.

 

 

 

© Copyright 2021 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
flash de beaute

 

2020-11-02
Το θαύμα των 3 λεπτών

Κουρασμένο πρόσωπο, αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, ρυτίδες… Είναι φορές που η εικόνα που αντικρύζουμε...  

FREZYDERM DIAMOND TESTLAB

 

2020-12-04
​Ένας δερματολόγος…σπίτι μας

Θέλουμε να μεγαλώνουμε όμορφα, χωρίς τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην ώριμη επιδερμίδα μας. Όμως...  

Diamond velvet week 1

 

2021-01-14
Διαμάντια από...βελούδο

Πριν λίγες μέρες,  οι φίλες που έλαβαν μέρος στο τελευταίο TestLab της περασμένης χρονιάς και επιλέχθηκαν...  

YSL NIGHT _REBOOT

 

2020-06-29
Επιδερμίδα σε συνεχή... επανεκκίνηση

Διάσημο και με αναγνωρισμένη αναζωογονητική δράση το γλυκολικό οξύ. Νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς...  

Aveda Botanical Repair

 

2020-08-28
​Πράσινη δύναμη στα μαλλιά

Δοκιμάσαμε τα προϊόντα της νέας, καινοτόμου φυτικής σειράς επανόρθωσης και ενδυνάμωσης botanical...  

 

2019-12-11
​Ενυδάτωση…πούπουλο

Τα μαλλιά, ακόμα και τα λεπτά έχουν απόλυτη ανάγκη ενυδάτωσης. Με μια όμως προϋπόθεση: τα προϊόντα...  

 

2020-03-18
​Μένουμε σπίτι, ξυπνάμε την ομορφιά μας

Ο αναγκαστικός κατ’ οίκον περιορισμός, είναι μια μοναδική ευκαιρία να προσέξουμε λίγο περισσότερο...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;