CONNECT:  
             

​4 εμβληματικοί οροί κάνουν… limit up

Λένα Ιωαννίδου Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020
Λένα Ιωαννίδου

 

serums Είναι σταθερές αξίες στο χρηματιστήριο της ομορφιάς, έχοντας αποδείξει εδώ και χρόνια την αντιγηραντική τους δύναμη. Κι όταν η φόρμουλά τους ενισχύεται και γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματική, η επιδερμίδα εισπράττει τα κέρδη της...επένδυσής σας .

.

Estée Lauder, Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex

1982. Λανσάρεται το Night Repair, το πρώτο serum στην αγορά των καλλυντικών. Ένας ορός με πρωτόγνωρη για την εποχή υφή, κλεισμένος σε «αυστηρό» σκούρο καφέ μπουκαλάκι- για να προστατεύεται η δραστικότητα των συστατικών του αλλά και για να τονίζεται το σοβαρό επιστημονικό προφίλ του προϊόντος…Από τότε το απόλυτο best seller της Estée Lauder, εξελίσσεται διαρκώς, υιοθετώντας τις σπουδαιότερες επιστημονικές και τεχνολογικές καινοτομίες.

2020. Σαράντα σχεδόν χρόνια μετά τη γέννησή του το Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex-πλέον- εξελίσσεται για μια ακόμα φορά. Δραστικά συστατικά και μια νέα τεχνολογία εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής, βοηθούν την επιδερμίδα να επιταχύνει και να μεγιστοποιήσει τη φυσική διαδικασία επανόρθωσης των φθορών της και ενισχύουν την αναγεννητική της δύναμη για να ανακτήσει γρήγορα τη νεανική της σφριγηλότητα και ζωντάνια.

Η ανακάλυψη. Σύμφωνα με την επιστήμη της Επιγενετικής, μόλις το 25% της διαδικασίας γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75%, επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και από τον τρόπο ζωής που ακολουθούμε. Στο σώμα μας υπάρχουν επιγενετικά μικρο-σηματοδοτικά μόρια που αντιδρούν σε εξωτερικές αλλαγές. Τα τελευταία 7 χρόνια, οι ερευνητές της Estée Lauder μελέτησαν πάνω από 80 τέτοια μόρια τα οποία βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας, για να καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος τους σε ό,τι αφορά στη γήρανση της επιδερμίδας. Ανακάλυψαν λοιπόν και ταυτοποίησαν ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο συμβάλλει στη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας- συγκεκριμένα ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση. Διαπίστωσαν όμως ότι με την έναρξη της διαδικασίας γήρανσης, τα επίπεδα του μορίου αυτού μειώνονται.

Η ανανέωση. Η νέα αποκλειστική τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal που βρίσκουμε στον ανανεωμένο ορό Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex, εμπεριέχει ένα καινοτόμο μικροσηματοδοτικό μόριο -ενεργοποιητή, ένα σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο και φυσικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν τον φυσικό συγχρονισμό των λειτουργιών επανόρθωσης της επιδερμίδας ακριβώς τη σωστή στιγμή –τη νύχτα, ενώ μεγιστοποιούν την προστασία της μέρα και νύχτα. Συγχρόνως ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων καθώς και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

Κλινικές μελέτες έδειξαν πώς με μία μόλις εφαρμογή του ορού, η επιδερμίδα διατηρείται λαμπερή και ενυδατωμένη για 72 ώρες και η αντιοξειδωτική της ασπίδα παραμένει ενεργή για 8 ώρες. Σε 3 εβδομάδες οι λεπτές γραμμές απαλύνονται, τελειώνοντας ένα μπουκαλάκι η επιδερμίδα δείχνει πιο σφριγηλή, γεμάτη ζωτικότητα ενώ μακροπρόθεσμα οι πόροι της γίνονται λιγότερο ορατοί και ο χρωματικός της τόνος πιο ομοιόμορφος.

Helena Rubinstein, Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum.

2010. Κυκλοφορεί το Powercell Skinmunity Reinforcing Serum ένα από τα πρώτα προϊόντα περιποίησης με φυσικά φυτικά κύτταρα.

2020. Η Helena Rubinstein ανανεώνει τον εμβληματικό της ορό με πιο ισχυρή και απολαυστική για τις αισθήσεις σύνθεση, που αποκαθιστά τη λάμψη και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Η ανακάλυψη. Στο Αρχιπέλαγος Bréhat της Γαλλικής Βρετάνης, ένα από τα τέσσερα κορυφαία κέντρα βιοποικιλότητας στον κόσμο, αναπτύσσεται το κρίταμο (Crithmum Maritimum). Ζώντας κοντά στη θάλασσα, το φυτό αυτό έχει να αντιμετωπίσει την αλμύρα, τους ανέμους, την ξηρασία και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Για να καταπολεμήσει την περιβαλλοντική καταπόνηση, αναπτύσσει ισχυρούς μηχανισμούς άμυνας, είναι δηλαδή ένα αλόφυτο- φυτά που επιδεικνύουν εξαιρετική ανθεκτικότητα και διαθέτουν τεράστια αποθέματα ενέργειας. Η Helena Rubinstein, ανακάλυψε στα φυσικά φυτικά κύτταρα του κρίταμου, έναν ισχυρό σύμμαχο στην περιποίηση και από το 2010 τα χρησιμοποιεί σε καλλυντικά προϊόντα Γιατί; διότι έχουν την ικανότητα να διεγείρουν την παραγωγή νέων υγιών κυττάρων, να επιταχύνουν την ανάπλαση των ιστών, να μειώνουν την αποδόμηση του κολλαγόνου και να κάνουν την επιδερμίδα πιο ανθεκτική στις εξωγενείς επιθέσεις.

Η ανανέωση. Η νέα σύνθεση του ορού Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum αναπλάθει την επιδερμίδα, εξομαλύνει την τραχύτητα και μειώνει τις ατέλειες, πενταπλασιάζει την πυκνότητά της και ενισχύει τη λειτουργία του προστατευτικού της φραγμού. Περιέχει υψηλότερη συγκέντρωση φυσικών φυτικών κυττάρων κρίταμου, αλλά μόνο 22 συστατικά - 94% φυσικής προέλευσης. Είναι πιο καθαρή και πιο πράσινη, χωρίς αμφιλεγόμενα συστατικά, ενώ στη διαδικασία παραγωγής ακολουθείται μια μοναδική βιοτεχνολογική μέθοδος εκχύλισης, χάρη στην οποία τα κύτταρα λαμβάνονται χωρίς να καταστρέφεται ή συλλέγεται το ίδιο το φυτό.

La Prairie, Skin Caviar Liquid Lift

2012. Η επιδερμίδα είχε ήδη «γνωρίσει» το Εκχύλισμα Χαβιαριού, σύμβολο πολυτέλειας και αποτελεσματικότητας για την La Prairie, 30 χρόνια πριν την εμφάνιση του Skin Caviar Liquid Lift ενός ορού που σχεδιάστηκε ως φόρος τιμής στα θρυλικά χρυσαφένια σφαιρίδια χαβιαριού της πρώτης Skin Caviar Cream.

2020. H La Prairie επαναπροσδιορίζει το Skin Caviar Liquid Lift, ενώνοντας για πρώτη φορά τα δύο πιο ισχυρά συστατικά χαβιαριού, σε έναν απαράμιλλο αντιγηραντικό ορό που «αψηφά τη βαρύτητα» ανορθώνει ορατά την επιδερμίδα, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμά της και το βοηθά να ανακτήσει την αρμονία του.

Η ανακάλυψη. Είναι γνωστό ότι το χαβιάρι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν που τρέφει και ωφελεί το δέρμα. Οι επιστήμονες της La Prairie ανέπτυξαν εδώ και χρόνια το Caviar Premier, μιμητικό αποτύπωμα της χημικής σύνθεσης του φυσικού χαβιαριού- ένα μείγμα λιπιδίων, πρωτεϊνών, πεπτιδίων, DNA, υδατανθράκων και των δομικών στοιχείων τους- το οποίο αναμιγνύεται με το βιομιμητικό πεπτίδιο χαβιαριού La Prairie για να προσφέρει εντυπωσιακή ανόρθωση στο οβάλ της επιδερμίδας . Παράλληλα ανέπτυξαν και το Caviar Absolute, μιας υψηλής συγκέντρωσης μορφή χαβιαριού που περιέχει τα δύο πιο ισχυρά συστατικά του, το έλαιο και τις πρωτεΐνες χαβιαριού, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει την πυκνότητά της.

Η ανανέωση. Αυτά τα δύο ισχυρά συμπλέγματα - το Caviar Premier και το Caviar Absolute ενώνονται για πρώτη φορά στη φόρμουλα του ανανεωμένου Skin Caviar Liquid Lift. Το χαβιάρι που χρησιμοποιείται, προέρχεται από τις Ελβετικές Άλπεις, εκεί όπου ένας περιορισμένος αριθμός οξυρρύγχων μεγαλώνει σε βιότοπους αλπικών πηγών. Οι λίμνες που σχηματίζονται εκεί, αποτελούν ένα απόλυτα ισορροπημένο περιβάλλον, ιδανικό για την παραγωγή χαβιαριού άριστης ποιότητας. Η μικρή απόσταση δε μεταξύ του οικότοπου των οξυρρύγχων και των ελβετικών εργαστηρίων La Prairie εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα των συστατικών του χαβιαριού. Η σύνθεση ενισχύεται φυσικά με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που δίνει νέα ζωή και ενέργεια στην επιδερμίδα.

Lancôme, Advanced Génifique.

2009. Κυκλοφορεί για πρώτη φορά και γίνεται παγκόσμιο φαινόμενο με 35 εκατομμύρια πωλήσεις, 170 βραβεία και 10.000 αξιολογήσεις 5 αστέρων. Δέκα χρόνια αργότερα, το Advanced Génifique ανανεώνεται λαμβάνοντας υπόψη νέα δεδομένα από την επιστήμη του μικροβιώματος.

2020. Η φόρμουλά του ενισχύεται ακόμα περισσότερο, ενσωματώνοντας 7 πρεβιοτικά και προβιοτικά που εγγυώνται μια επιδερμίδα πιο δυνατή, πιο λαμπερή και ορατά πιο νεανική.

Η ανακάλυψη. Στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας ζει ένας αόρατος στρατός. Το μικροβίωμα. Κάθε τετραγωνικό εκατοστό της φιλοξενεί ένα δισεκατομμύριο μικροοργανισμούς, που συμβιώνουν αρμονικά , επικοινωνούν μεταξύ τους και συμβάλλουν καθοριστικά σε 3 βασικές λειτουργίες του δέρματος: προστασία από το περιβάλλον, ρύθμιση των μικροφλεγμονών των κυττάρων, επανόρθωση των φθορών του επιδερμιδικού φραγμού. Το κλειδί για μια υγιή επιδερμίδα είναι ένα ισορροπημένο μικροβίωμα. Ολοένα και συχνότερα όμως, εξωγενείς παράγοντες αλλά και το lifestyle μας διαταράσσουν την ισορροπία του -σε ποσότητα και ποικιλομορφία-με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να επιτελέσει σωστά την αποστολή του και η επιδερμίδα να γίνεται ευάλωτη και να γερνά πρόωρα.

Η ανανέωση. Η νέα βελτιωμένη φόρμουλα Advanced Génifique εμπλουτίζεται με ένα μοναδικό σύμπλεγμα από 7 πρεβιοτικά και προβιοτικά κλάσματα, επιλεγμένα ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, για την αποδεδειγμένη δράση τους στο μικροβίωμα της επιδερμίδας. Κάθε δόση του ορού, περιέχει 30 εκατομμύρια από τα πολύτιμα αυτά συστατικά που βοηθούν το μικροβίωμα να ανακάμψει και την επιδερμίδα να ξαναβρεί τη λάμψη και τη νεανικότητά της, 77% γρηγορότερα, από την πρώτη κιόλας σταγόνα!

Ο συνδυασμός 3 πρεβιοτικών - φυτικής ή βιοτεχνολογικής προέλευσης- ενθαρρύνει την ανάπτυξη ευεργετικών και τον περιορισμό των παθογόνων βακτηριδίων του μικροβιώματος, ενώ ο ισορροπημένος συνδυασμός 4 προβιοτικών-προέρχονται από 4 διαφορετικούς μικροοργανισμούς- παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για το μικροβίωμα της επιδερμίδας και βέλτιστη λειτουργία του προστατευτικού φραγμού της. Και κάτι σημαντικό: Η Lancôme, χρησιμοποιεί μόνο κλάσματα προβιοτικών -που σημαίνει ότι δεν είναι ζωντανά- για να μπορεί το Advanced Génifique να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και να παραμένει δραστικό ως και 12 μήνες μετά το άνοιγμά του.

 

 

 

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
EYE CREAMS

 

2022-05-09
Πες μου πόσο χρονών είσαι, να σου πω ποια κρέμα ματιών σου ταιριάζει

Στο ίδιο μήκος κύματος με την επιδερμίδα του προσώπου οι ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής γύρω από...  

ACIDS

 

2022-03-04
Τύπος επιδερμίδας αναζητά κατάλληλα οξέα φρούτων

Είναι, χωρίς αμφιβολία, τα συστατικά-πολυεργαλεία που προσφέρουν άμεσα ορατά αποτελέσματα στην όψη...  

face mists

 

2022-05-16
Face mists : πολύ περισσότερο από απλή δροσιά

Η θερμοκρασία στην πόλη αρχίζει να ανεβαίνει. Kαι η επιδερμίδα, όσο και εμείς, θα αναζητά όλο και...  

retinol for beginners

 

2021-09-29
Ρετινόλη από τα 20; Μάλλον βιάζεστε…

Ναι, είναι αλήθεια, όσο νωρίτερα αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα σημάδια γήρανσης, τόσο καλύτερα....  

inflammaging

 

2021-11-15
​Inflammaging: ένα «λάθος», που μας γερνά πρόωρα.

 Ίσως να μην έχετε ξανακούσει τη λέξη, όμως τις συνέπειές της μπορεί να τις βλέπετε ήδη στον καθρέφτη...  

woman with eye cream

 

2021-11-17
5+1 συχνές ερωτήσεις για τις κρέμες ματιών

Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μας ενασχόλησης με την ομορφιά τις έχουμε διατυπώσει και εμείς στους...  

skin types

 

2022-01-12
​Όταν η επιδερμίδα συμπεριφέρεται…αλλιώς

Ο τύπος δέρματος με τον οποίο μας προίκισε η φύση δύσκολα αλλάζει. Συμβαίνει συχνά όμως, να αλλάζει...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;