CONNECT:  
             

Η γνώση σώζει

Αντωνία Θωμοπούλου Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014
Αντωνία Θωμοπούλου

 

avon _sun Λίγο πριν ξεκινήσετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από τους πλέον ειδικούς ποια είναι η σωστή προστασία στον ήλιο σε μια σειρά εκδηλώσεων που οργανώνει από τις 10 έως 16 Ιουνίου η Avon σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Δερματικών & Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός».

Με τις περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος να αυξάνονται κάθε χρόνο η ανάγκη για ενημέρωση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Οι αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας πολλές και ολέθριες. Να αποφύγουμε τον ήλιο είναι μάλλον αδύνατον. Γνωρίζοντας όμως τον τρόπο για την κατάλληλη προστασία είναι σίγουρο ότι μπορούμε, τουλάχιστον, να προλάβουμε τις δυσάρεστες συνέπειες. Η Avon επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το ηθικό προφίλ της εταιρείας οργανώνοντας για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας ενημερωτικές εκδηλώσεις με κεντρικό θέμα τον ήλιο και τη σωστή προστασία σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Δερματικών& Αφροδίσιων Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός». Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Avon στην πλατεία Συντάγματος από τις 10 έως τις 16 Ιουνίου ( ώρες 10.00- 20.30 τις καθημερινές και 10.00- 16.00 το σαββατοκύριακο ) και στο Περιστέρι στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως από 12 έως 14 Ιουνίου ( ώρες 10.00- 20.30). Στη διάρκεια των εκδηλώσεων οι δερματολόγοι που θα βρίσκονται στο περίπτερο θα λύσουν όλες τις απορίες σας σχετικά με τον ήλιο και θα σας δώσουν οδηγίες μαζί με ένα ενημερωτικό έντυπο για τη σωστή προστασία. Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν δερματολογικό έλεγχο. Σπεύσατε λοιπόν!

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
2023 beauty routine1

 

2023-01-09
Στοχευμένη, ενισχυμένη και αποτελεσματική: η ρουτίνα ομορφιάς το 2023

Με δύναμη από το πρόσφατο παρελθόν, το skinimalism, ένα από τα πιο διάσημα beauty trends, επανέρχεται...  

332300984

 

2023-02-27
Ο σπόρος που αγαπά την επιδερμίδα!

 

cover 3

 

2022-07-08
Πράσινο ''αποτύπωμα'' - η ομορφιά μας δείχνει τον... τρόπο

Ο ειδικά διαμορφωμένος κήπος στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της L’ Oréal Hellas, που είχαμε...  

3BiothermBottles

 

2021-07-02
Με δύναμη από το...μέλλον

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στον πλανήτη όπως και στη ζωή μας έχουν ευαισθητοποιήσει...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  

 

2018-06-28
Με πόσες κουταλιές ζάχαρη πίνετε το τσάι σας;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το τσάι είναι πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Αυτό που ίσως δεν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;