CONNECT:  
             

​Πώς σας φάνηκε η «άγνωστη» κρέμα ματιών;

Guest Editor Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022
Guest Editor

 

BLIND TESTLAB REVIEW Λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, σας είχαμε προσκαλέσει να λάβετε μέρος σε ένα πρωτότυπο “blind” TestLab,  να δοκιμάσετε δηλαδή και να αξιολογήσετε, μια καινοτόμο κρέμα για την περιοχή των ματιών της ώριμης επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, χωρίς όμως να γνωρίζετε ποια είναι. Σήμερα, έπειτα από δύο μήνες χρήσης, οι  πρώτες 6 από τις 13 φίλες που ανέδειξε η κλήρωση μοιράζονται μαζί μας τις εντυπώσεις τους, τα ενθουσιώδη τους σχόλια αλλά και κάποιες αυστηρές παρατηρήσεις.  Αύριο η συνέχεια...

Skingurus friends say

  • Έφη Φ. Από όλη την ποικιλία των προϊόντων περιποίησης που υπάρχουν για κάθε εκατοστό του προσώπου, σημασία ιδιαίτερη έχει αποκτήσει -λόγω κρίσιμης ηλικίας- η περιοχή των ματιών. Και καθώς οι ώρες που δουλεύω καθημερινά μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή είναι πάρα πολλές, η επιδερμίδα τους εύκολα προδίδει κούραση, σκέψη και συναισθηματικό φορτίο. Με αυτά τα δεδομένα η αναζήτηση του προϊόντος που θα τα ενυδατώσει, ανακουφίσει από την κούραση, απαλύνει και κάπως φωτίσει το δέρμα είναι όπως το αποκαλώ η μεγάλη περιπέτεια. Γι’ αυτό και μου αρέσει να δοκιμάζω τα νέα προϊόντα. Όπως η νέα κρέμα που έλαβα από τις Skingurus σε αυτό το «τυφλό ραντεβού» με την τεχνολογία που περιέχει το λευκό σωληνάριο που έφτασε το καλοκαίρι. Ο Αύγουστος είχε όλες τις σκληρές συνθήκες: ζέστη, υγρασία, διακοπές σε κυκλαδίτικο τοπίο με άπλετο φως και πολύωρη εργασία με υπολογιστή. Χρησιμοποίησα λοιπόν την κρέμα δύο φορές την ημέρα. Πολύ απαλή και απορροφητική, απλωνόταν εύκολα, δεν τραβούσε και η υφή της δεν κολλούσε, γ αυτό και όταν χρησιμοποιούσα concealer παρέμενε σταθερό και δε χάλαγε το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Συμπέρασμα: μετά από ένα μήνα χρήσης είδα ότι οι λεπτές ρυτίδες γύρω από τα βλέφαρα που πάντα εντείνονται εξαιτίας της θάλασσας , του ήλιου και του σκληρού νερού των νησιών φέτος δεν εμφανίστηκαν. Όσο για τα βαριά βλέφαρα που λαμβάνω ως bonus μετά από ώρες γραφής και ανάγνωσης στον υπολογιστή, κάτι από τα συστατικά του προϊόντος εμπόδισε την άφιξή τους. Με λίγα λόγια: πολύ καλό αποτέλεσμα στην ενυδάτωση και τη σύσφιξη .
  • Σοφία Ζ. Καλημέρα Skingurus, καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να δοκιμάσω πρώτη μαζί με τις υπόλοιπες κυρίες την κρέμα ματιών που ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Έχοντας λοιπόν δοκιμάσει την κρέμα από την πρώτη ημέρα που την παρέλαβα ,την ένιωσα σαν ένα βάλσαμο στην περιοχή των ματιών μου. Έχει ένα απαλό και διακριτικό άρωμα, δεν είναι καθόλου λιπαρή, απορροφάται αμέσως, απαλύνει την επιδερμίδα και μειώνει αισθητά το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Ανυπομονώ πολύ να μάθω την ταυτότητα της κρέμας αυτής!

  • Χριστίνα Μ., 61 ετών και ιδιαίτερα χαρούμενη που βρέθηκα ανάμεσα στις “lucky 13” για την εμπειρία του Blind TestLab! Η δική μου ώριμη επιδερμίδα, ήδη εδώ και μια δεκαετία στη φάση της εμμηνόπαυσης δεν δείχνει την ηλικία της παρά μόνο στην περιοχή των ματιών. Τα δικά μου σημάδια γήρανσης εμπεριέχουν τα πάντα: ρυτίδες στις γωνίες και κάτω από τα μάτια, χαλάρωση στα βλέφαρα και κάτω από τα μάτια, μαύρους κύκλους και εξαιρετικά εύθραυστη επιδερμίδα. Παρέλαβα την κρέμα την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, άρχισα το ίδιο βράδυ τη δοκιμή της, καταγράφοντας την εμπειρία μου -μέχρι τη στιγμή που σας γράφω-από την καθημερινή χρήση (πρωί και βράδυ) και για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Η αξιολόγησή μου:

*Το χρώμα της είναι λευκό στον ίδιο τόνο με το σωληνάριο και βγαίνει εύκολα με κανονική ροή η επιθυμητή ποσότητα.

* Είναι άοσμη, θετικό για μένα, και έχει γεμάτη, πλούσια υφή χωρίς να είναι λιπαρή.

* Απλώνεται πολύ όμορφα στο δέρμα της περιοχής των ματιών και απορροφάται χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή να δημιουργεί γυαλάδες. Ούτε δημιουργεί αλλεργική αντίδραση ή ενόχληση.

* Η περιοχή ενυδατώνεται εξαιρετικά καλά και μου δίνει την αίσθηση πως λειτουργεί και ως primer, καθώς, όταν βάζω concealer, αυτό στρώνει εύκολα και το αποτέλεσμα παραμένει αψεγάδιαστο για τουλάχιστον 8 ώρες.

* Μετά από καθημερινή χρήση, όλο αυτό το διάστημα, βλέπω τις ρυτίδες μου εμφανώς πιο αχνές, τους μαύρους κύκλους ελαχιστοποιημένους και το δέρμα κάτω από τα μάτια πιο απαλό και «στρωμένο».

* Κυρίως, βλέποντας το αισθητικό αποτέλεσμα, ένιωσα με αυτήν τη φροντίδα πιο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση να μη κρύβω πια τα μάτια μου πίσω από τα γυαλιά μου.

Ευχαριστώ για την εμπειρία και την ευκαιρία να γνωρίσω μια κρέμα ματιών που μου ταιριάζει και θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου.


  • Κατερίνα Α. Αφού σας ευχαριστήσω θερμά για την ευκαιρία που μου δώσατε να λάβω μέρος σε αυτή τη δράση, σας παραθέτω τα σχόλια μου:

Χρησιμοποίησα την κρέμα πρωί - βράδυ από την ημέρα που την παρέλαβα έως και σήμερα το πρωί. Γενικά, η αίσθησή μου είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν που απευθύνεται σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας που έχουν ηπιότερες ανάγκες για την περιοχή των ματιών. Η ενυδάτωση ήταν περιορισμένη, άφηνε την αίσθηση ότι περιέχει κάποιο συστατικό σαν σιλικόνη (ατυχής χαρακτηρισμός αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω) που απλώς κάλυπτε την περιοχή και παρέμενε στην επιφάνεια. Χρειάζεται να βάλω διπλάσια ποσότητα από την ποσότητα που χρησιμοποιούσα με τη δική μου κρέμα για να νιώσω ότι κάτι χρησιμοποιώ και ενυδατώνω τα μάτια. Ως υφή είναι εύκολα διαχειρίσιμη βέβαια. Την περίοδο αυτή παρατηρώ να δακρύζουν τα μάτια αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτό οφείλεται στην κρέμα, ως αλλεργική αντίδραση, ή όχι. Θα χρειαστεί να την σταματήσω μερικές μέρες και βλέπουμε. Κάτι που για μένα είναι δυσάρεστο, είναι η οσμή. Με το που ανοίγεις το καπάκι αναδύεται μια παράξενη οσμή. Συνήθως οι κρέμες ματιών δεν έχουν έντονη μυρωδιά. Ως προς τους μαύρους κύκλους, τις γραμμές και τη γενικότερη εικόνα της περιοχής γύρω από τα μάτια, δεν παρατηρείται αλλαγή ούτε προς το χειρότερο ούτε προς το καλύτερο, η κατάσταση σταθερή.


  • Πηνελόπη Β. Η κρέμα είναι ιδανική για γέμισμα ρυτίδων και χαλάρωση όχι όμως για ενυδάτωση της περιοχής. Έχει ωραία υφή, καθόλου άρωμα και απορροφάται σχετικά καλά. Ίσως μετα από παρατεταμένη χρήση να έχει και αποτέλεσμα και στους μαύρους κύκλους. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο άνω βλέφαρο*.

*Skingurus say: Η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί στο άνω βλέφαρο. Όχι όμως στο κινητό του τμήμα.


  • Υπατία Α. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που είχα να δοκιμάσω την κρέμα ματιών. Τις πρώτες ημέρες που την έβαλα δεν έβλεπα καμία διαφορά και είχα λίγο απογοητευτεί. Μετά όμως άρχισα να βλέπω μια φοβερή ενυδάτωση στην περιοχή! Και κάτι πολύ βασικό για εμένα: ότι δεν με ενοχλεί στα μάτια που συνήθως έχω θέμα με τσούξιμο και δάκρυα.

Διαβάστε ακόμα : Skingurus say…

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
skinceuticals

 

2022-03-20
Μια εθιστική «θεραπεία» για τον λαιμό

Το λεπτό, εύθραυστο δέρμα του, χάνει εύκολα τη σφριγηλότητά του και οι ρυτίδες  του, είναι πέντε...  

BIOTHERM

 

2022-03-30
Μεγαλώνοντας όμορφα με ένα brand

Ή, πώς οι πλούσιες ιαματικές και αναπλαστικές ιδιότητες ενός και μοναδικού φυσικού ενεργού συστατικού...  

cover 1

 

2022-05-27
Μία φίλη από τα παλιά...

Η θρυλική Sisley Paris, ένας από τα πιο διάσημους, πολυτελείς γαλλικούς οίκους ομορφιάς, επανασυστήνεται...  

RITUALS

 

2022-07-15
Η καλή μέρα από το...πρωινό ντους φαίνεται

Είναι αλήθεια ότι συνήθως, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο αφροντούς που χρησιμοποιούμε. Δοκιμάζοντας...  

BLIND TESTLAB REVIEW

 

2022-07-23
Μια πανίσχυρη κρέμα ζωντανεύει το ώριμο βλέμμα. Ποια είναι όμως;

Έντονες ρυτίδες στις γωνίες των ματιών, χαλάρωση στα βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες... Σημάδια...  

skingurus say

 

2022-11-17
​Βερνίκια νυχιών: Αλήθειες, μύθοι ή και τα δύο…

 

skingurus say

 

2022-10-19
​Πόσο είναι αρκετό;

Η γενναιόδωρη ή… τσιγγούνικη ποσότητα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς «μετράει»...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;