CONNECT:  
             

​Μια...short list γεμάτη ομορφιά

Skingurus Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022
Skingurus

 

PRIX DE BEAUTE 22 Η προετοιμασία της ετήσιας διοργάνωσης των Βραβείων Ομορφιάς Prix de Beauté, που φέτος κλείνουν 22 χρόνια, κορυφώνεται με τη δημοσιοποίηση της λίστας των πιο αξιόλογων καλλυντικών προϊόντων που συμμετέχουν στα Prix de Beauté. Κάτι περισσότερο από λίστα υποψηφιοτήτων προς βράβευση, η shortlist Prix de Beauté 2022 αποτυπώνει τον παλμό της ομορφιάς μέσα από 18 κατηγορίες προϊόντων περιποίησης. Ας τα ανακαλύψουμε!

22 χρόνια Ομορφιάς... «Πάντα λέμε και θέλουμε η Ομορφιά να Αντέχει! Θέλουμε να αντέχει στον χρόνο, στις κακουχίες, στα δύσκολα, γιατί εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, την ομορφιά την έχει ανάγκη και η ψυχή μας. Δεν είναι τυχαίο ότι και τα Prix de Beauté αντέχουν στον χρόνο. 22 χρόνια τώρα παρουσιάζουν και επιβραβεύουν τα αξιόλογα λανσαρίσματα στην ελληνική αγορά καλλυντικών προϊόντων, τα οποία με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό έρχονται να αξιολογηθούν από εσάς, το καταναλωτικό τους κοινό, και από μια επιτροπή ειδικών, μέσα από έρευνα που διεξάγει η έγκριτη εταιρεία ερευνών Focus Bari», τονίζει η πρόεδρος των Prix de Beauté, Έφη Μπελέ, αναφερόμενη στη φετινή διοργάνωση.

...με αμεροληψία, διαφάνεια, κύρος. «Με αναγνωρισμένη αμεροληψία και διαφάνεια» συνεχίζει η Έφη Μπελέ, «τα Prix de Beauté διοργανώνονται πάντα υπό την αιγίδα του ΠΣΒΑΚ (επίσημου φορέα του χώρου της Βιομηχανίας των Καλλυντικών στην Ελλάδα), ενώ έχουν σταθερά την υποστήριξη του περιοδικού BEAUTÉ. Όσους συμμετέχουν, τους γνωρίζετε κάθε χρόνο και ενημερώνεστε για το ...who is who από το site beautemagazine.gr αλλά και από το επίσημο site του θεσμού, prixdebeaute.gr. Δική μου ευθύνη από τη θέση της προέδρου είναι να σας ενημερώνω και μέσω του θεσμού των Prix de Beauté για τις εξελίξεις στον χώρο των καλλυντικών, τις τάσεις, τις καινοτομίες, τη γέννηση νέων brands –πολλά από τα οποία είναι από τον τόπο μας– καθώς και για την ευαισθησία που δείχνει πολύ έντονα πλέον η καλλυντική βιομηχανία για την προστασία του περιβάλλοντος».

Στις 21 Νοεμβρίου 2022, σε λιγότερο από μια εβδομάδα, στο εμβληματικό Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, θα γίνει η απονομή των βραβείων στους φετινούς νικητές. Αμέσως μετά, θα τους γνωρίσετε κι εσείς μέσα από το www.skingurus.gr αφού και φέτος έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε στη γιορτή της Ομορφιάς ως χορηγοί επικοινωνίας των Prix de Beauté!

Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένες!

Η λίστα συμμετοχών στα Prix de Beauté 2022 είναι διαθέσιμη στο beautemagazine.gr & στο prixdebeaute.gr.

 

 

 

© Copyright 2024 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
2023 beauty routine1

 

2023-01-09
Στοχευμένη, ενισχυμένη και αποτελεσματική: η ρουτίνα ομορφιάς το 2023

Με δύναμη από το πρόσφατο παρελθόν, το skinimalism, ένα από τα πιο διάσημα beauty trends, επανέρχεται...  

332300984

 

2023-02-27
Ο σπόρος που αγαπά την επιδερμίδα!

 

cover 3

 

2022-07-08
Πράσινο ''αποτύπωμα'' - η ομορφιά μας δείχνει τον... τρόπο

Ο ειδικά διαμορφωμένος κήπος στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της L’ Oréal Hellas, που είχαμε...  

3BiothermBottles

 

2021-07-02
Με δύναμη από το...μέλλον

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στον πλανήτη όπως και στη ζωή μας έχουν ευαισθητοποιήσει...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  

 

2018-06-28
Με πόσες κουταλιές ζάχαρη πίνετε το τσάι σας;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το τσάι είναι πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Αυτό που ίσως δεν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;