CONNECT:  
             

Εσείς θα γίνετε Skin Checker;

Λένα Ιωαννίδου Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
Λένα Ιωαννίδου

 

Η La Roche-Posay, παρουσιάζει μια νέα διεθνή viral εκστρατεία ευαισθητοποίησης που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Η La Roche-Posay, παρουσιάζει σήμερα την εκστρατεία “Skin Checker” μια νέα διεθνή viral εκστρατεία ευαισθητοποίησης που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Από τις επόμενες μέρες δύο σκυλιά Δαλματίας μπαίνουν στη ζωή μας για …καλό σκοπό . Δύο πανέμορφοι εκπρόσωποι της ράτσας με τις χαρακτηριστικές βούλες γίνονται οι πρωταγωνιστές της νέας viral εκστρατείας της La Roche Posay που στοχεύει να προκαλέσει κοινωνική ενεργοποίηση και να ενθαρρύνει την προώθηση και τη διάδοση ενός απλού και ξεκάθαρου μηνύματος: ότι ο καθένας μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

«ΓΙΝΕ Skin Checker»

Αφορμή γι αυτήν την ξεχωριστή καμπάνια στάθηκε ένα ποσοστό: Το 73% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλώνει ότι θα φρόντιζαν περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων παρά για τη δική τους. Το εντυπωσιακό ποσοστό αυτό αποκάλυψε μια μεγάλη έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Ipsos για τη La Roche-Posay σε 23 χώρες από όλες τις ηπείρους-μια από αυτές ήταν και η Ελλάδα.- για να εξετάσει τις διαφορετικές συμπεριφορές στον ήλιο και τη γενικότερη αντίληψη των κινδύνων που συνδέονται με την έκθεση σ’ αυτόν.

Οι επιστήμονες δεν παύουν να τονίζουν ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο μόνος τύπος καρκίνου ο οποίος είναι ορατός με γυμνό μάτι . Το 90% των περιστατικών μελανώματος – η πιο σοβαρή μορφή καρκίνου του δέρματος- εάν διαγνωστεί αρκετά έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ωστόσο οι περιπτώσεις μελανώματος συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς , σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 52% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν έχει ελέγξει ποτέ τις ελιές του στον δερματολόγο.

Η ενέργεια «ΓΙΝΕ Skin Checker» της La Roche-Posay φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της μάρκας. Για να εκπαιδεύσει όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, η μάρκα παρέχει ακριβείς και ευκολομνημόνευτες πληροφορίες προσαρμοσμένες σε κάθε κοινό. Με τη μέθοδο πέντε σημείων ABCDE , που αναπτύχθηκε και προωθήθηκε από δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, οι Skin Checkers μπορούν να αναγνωρίσουν γρήγορα ένα πιθανό ανησυχητικό σημάδι στο δέρμα τους ή στο δέρμα των αγαπημένων τους προσώπων και να τους ενθαρρύνουν να επισκεφτούν, το συντομότερο δυνατόν ένα δερματολόγο.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα αφιερωμένη στον ανιχνεύσιμο χάρτη επιρροής της εκστρατείας σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει συζητήσεις που προκύπτουν γύρω από το θέμα, σε πραγματικό χρόνο, μέσω live συζήτησης στο twitter . Η εκστρατεία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε όλα να γίνονται εύκολα! Ένα κλικ για να κατεβάσετε τη μέθοδο ABCDE, ένα κλικ για να μάθετε για τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας, ένα κλικ για να μοιραστείτε την πρωτοβουλία με ένα φίλο ή κάποιον που αγαπάτε, για να τους παρακινήσετε να λάβουν μέρος στην ενημέρωση και να γίνουν κι αυτοί Skin Checkers!

Skin Checker: Επισκεφτείτε το site της La Roche Posay

Δείτε το video της εκστρατείας

Δείτε το making of του video

 

 

 

© Copyright 2021 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
STAND UP

 

2021-03-11
Το κίνημα Stand Up μιλά… Ελληνικά

"Γιατί σου αξίζει". Η L'Oréal Paris τιμά φέτος την 50η επέτειο της εμβληματικής υπογραφής της...  

beauty trends 2021

 

2021-01-04
​Πού πάει η ομορφιά το 2021;

Κάθε χρόνο, διεθνείς αναλυτές, αφουγκράζονται τον παλμό της παγκόσμιας αγοράς των καλλυντικών, μελετούν...  

Youth lab TestLab

 

2021-03-01
​And the winners are…

Πριν λίγες μέρες, σας προσκαλέσαμε να συμμετάσχετε σε ένα TestLab για να δοκιμάσετε την καινοτόμο...  

 

2020-03-13
Επιχείρηση... καθαρά χέρια

Τρία απλά tips υγιεινής και φροντίδας των χεριών για να παραμείνουμε προστατευμένες και ασφαλείς...  

covid

 

2020-04-08
​3+1 tips για μια ασφαλή ρουτίνα ομορφιάς...

Γιατί, ακόμα και απλές καθημερινές κινήσεις στη φροντίδα και το μακιγιάζ της επιδερμίδας μπορεί...  

L'OREAL FOR THE FUTURE

 

2020-07-15
​Η «πράσινη»  Γαλλική επανάσταση

Μέσα από το πρόγραμμα “L'Oréal for the Future”, ο γαλλικός κολοσσός καλλυντικών κάνει τη δική...  

122800

 

2020-10-29
Πείτε ΟΧΙ...

 


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;