CONNECT:  
             

Εσείς θα γίνετε Skin Checker;

Λένα Ιωαννίδου Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015
Λένα Ιωαννίδου

 

Η La Roche-Posay, παρουσιάζει μια νέα διεθνή viral εκστρατεία ευαισθητοποίησης που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Η La Roche-Posay, παρουσιάζει σήμερα την εκστρατεία “Skin Checker” μια νέα διεθνή viral εκστρατεία ευαισθητοποίησης που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει το κοινό να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.

Από τις επόμενες μέρες δύο σκυλιά Δαλματίας μπαίνουν στη ζωή μας για …καλό σκοπό . Δύο πανέμορφοι εκπρόσωποι της ράτσας με τις χαρακτηριστικές βούλες γίνονται οι πρωταγωνιστές της νέας viral εκστρατείας της La Roche Posay που στοχεύει να προκαλέσει κοινωνική ενεργοποίηση και να ενθαρρύνει την προώθηση και τη διάδοση ενός απλού και ξεκάθαρου μηνύματος: ότι ο καθένας μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

«ΓΙΝΕ Skin Checker»

Αφορμή γι αυτήν την ξεχωριστή καμπάνια στάθηκε ένα ποσοστό: Το 73% του παγκόσμιου πληθυσμού, δηλώνει ότι θα φρόντιζαν περισσότερο για την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων παρά για τη δική τους. Το εντυπωσιακό ποσοστό αυτό αποκάλυψε μια μεγάλη έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία Ipsos για τη La Roche-Posay σε 23 χώρες από όλες τις ηπείρους-μια από αυτές ήταν και η Ελλάδα.- για να εξετάσει τις διαφορετικές συμπεριφορές στον ήλιο και τη γενικότερη αντίληψη των κινδύνων που συνδέονται με την έκθεση σ’ αυτόν.

Οι επιστήμονες δεν παύουν να τονίζουν ότι ο καρκίνος του δέρματος είναι ο μόνος τύπος καρκίνου ο οποίος είναι ορατός με γυμνό μάτι . Το 90% των περιστατικών μελανώματος – η πιο σοβαρή μορφή καρκίνου του δέρματος- εάν διαγνωστεί αρκετά έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά. Ωστόσο οι περιπτώσεις μελανώματος συνεχίζουν να αυξάνονται καθώς , σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 52% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν έχει ελέγξει ποτέ τις ελιές του στον δερματολόγο.

Η ενέργεια «ΓΙΝΕ Skin Checker» της La Roche-Posay φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της μάρκας. Για να εκπαιδεύσει όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους, η μάρκα παρέχει ακριβείς και ευκολομνημόνευτες πληροφορίες προσαρμοσμένες σε κάθε κοινό. Με τη μέθοδο πέντε σημείων ABCDE , που αναπτύχθηκε και προωθήθηκε από δερματολόγους σε όλο τον κόσμο, οι Skin Checkers μπορούν να αναγνωρίσουν γρήγορα ένα πιθανό ανησυχητικό σημάδι στο δέρμα τους ή στο δέρμα των αγαπημένων τους προσώπων και να τους ενθαρρύνουν να επισκεφτούν, το συντομότερο δυνατόν ένα δερματολόγο.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα αφιερωμένη στον ανιχνεύσιμο χάρτη επιρροής της εκστρατείας σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει συζητήσεις που προκύπτουν γύρω από το θέμα, σε πραγματικό χρόνο, μέσω live συζήτησης στο twitter . Η εκστρατεία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε όλα να γίνονται εύκολα! Ένα κλικ για να κατεβάσετε τη μέθοδο ABCDE, ένα κλικ για να μάθετε για τους κινδύνους της ηλιακής ακτινοβολίας, ένα κλικ για να μοιραστείτε την πρωτοβουλία με ένα φίλο ή κάποιον που αγαπάτε, για να τους παρακινήσετε να λάβουν μέρος στην ενημέρωση και να γίνουν κι αυτοί Skin Checkers!

Skin Checker: Επισκεφτείτε το site της La Roche Posay

Δείτε το video της εκστρατείας

Δείτε το making of του video

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
2023 beauty routine1

 

2023-01-09
Στοχευμένη, ενισχυμένη και αποτελεσματική: η ρουτίνα ομορφιάς το 2023

Με δύναμη από το πρόσφατο παρελθόν, το skinimalism, ένα από τα πιο διάσημα beauty trends, επανέρχεται...  

332300984

 

2023-02-27
Ο σπόρος που αγαπά την επιδερμίδα!

 

cover 3

 

2022-07-08
Πράσινο ''αποτύπωμα'' - η ομορφιά μας δείχνει τον... τρόπο

Ο ειδικά διαμορφωμένος κήπος στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της L’ Oréal Hellas, που είχαμε...  

3BiothermBottles

 

2021-07-02
Με δύναμη από το...μέλλον

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στον πλανήτη όπως και στη ζωή μας έχουν ευαισθητοποιήσει...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  

 

2018-06-28
Με πόσες κουταλιές ζάχαρη πίνετε το τσάι σας;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το τσάι είναι πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Αυτό που ίσως δεν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;