CONNECT:  
             

Μήπως οι αϋπνίες μας γερνάνε;

Λένα Ιωαννίδου Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013
Λένα Ιωαννίδου

 

Διατηρώντας πάντα την εμβληματική συσκευασία του, παραμένει για χρόνια στην πρώτη γραμμή της αντιγήρανσης γιατί εξελίσσει τη φόρμουλά του κάθε φορά που οι επιστήμονες της Estée Lauder έχουν κάτι νέο να πουν. Όπως τώρα...

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Μια ενδιαφέρουσα κλινική μελέτη

Ίσως να το υποψιαζόμασταν, τώρα όμως υπάρχει και απόδειξη. Η ποιότητα του ύπνου έχει επίδραση στις λειτουργίες και τη γήρανση της επιδερμίδας. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια μεγάλη κλινική μελέτη που διεξάχθηκε από επιστήμονες δερματολόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (UH) Case Medical Center του Κλίβελαντ για λογαριασμό της Estée Lauder . Σύμφωνα με τη μελέτη, γυναίκες ηλικίας 30-49 ετών που υπέφεραν από αϋπνίες ή δεν κοιμόντουσαν καλά, παρουσίαζαν σημάδια πρόωρης γήρανσης και μείωση της φυσικής ικανότητας της επιδερμίδας τους να επανορθώνει κατά τη διάρκεια της νύχτας , τις φθορές που υφίσταται το DNA των κυττάρων , έπειτα από έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Μια σημαντική επιστημονική ανακάλυψη.

Για τους επιστήμονες της Estée Lauder τα ενδιαφέροντα συμπεράσματα αυτά επιβεβαίωσαν απλώς την ορθότητα της πολύχρονης ενασχόλησής τους με την ενίσχυση, τη βελτίωση και τον συγχρονισμό της φυσικής λειτουργίας επιδιόρθωσης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η πρόσφατη ανακάλυψή τους, ονομάστηκε Catabolysis- ένας ακόμα όρος με ελληνική ρίζα- και σχετίζεται με τη φυσική αποβολή και εξυγίανση των κυττάρων από κατεστραμμένες πρωτεΐνες, λιπίδια και κάθε άλλο κατάλοιπο που ενδέχεται να προκαλέσει εσωτερική κυτταρική φθορά. Η διαδικασία αυτή κορυφώνεται στη διάρκεια της νύχτας. Εξαιτίας όμως του στρες από το περιβάλλον και της ηλικίας, σταδιακά, η Catabolysis αποσυγχρονίζεται και η απόδοσή της μειώνεται.

Ο νέος ορός

Η γνώση αυτή «συμπυκνώθηκε» στην νέα φόρμουλα του διάσημου ορού Advanced Night Repair. Ενισχυμένη με την τεχνολογία επιδιόρθωσης ChronoluxCB™, περιέχει, μεταξύ άλλων ενεργών συστατικών, ένα σύμπλεγμα από εκχύλισμα φυκιών και ζυμομυκήτων που βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να αυξήσουν τη φυσική δραστηριότητα της Catabolysis, να αυξήσουν δηλαδή τους ρυθμούς επιδιόρθωσης των φθορών τους και, το σημαντικότερο, την κατάλληλη ώρα, με βάση τον 24ωρο κιρκάδιο ρυθμό του δέρματος (προστασία τη μέρα, επανόρθωση τη νύχτα).

Skingurus say

Άμεσα αισθανθήκαμε την επιδερμίδα μας πιο ενυδατωμένη , απαλή-η υφή του ορού είναι υπέροχη- και πιο ξεκούραστη στην όψη. Με συστηματική εφαρμογή του ορού, 2 φορές την ημέρα –μη σας μπερδεύει το όνομά του, φοριέται πρωί και βράδυ!- διαπιστώσαμε σιγά-σιγά ότι η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων απαλύνεται και βελτιώνονται η φωτεινότητα και η ομοιογένεια του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας μας . Δεν είναι και λίγο…

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
skinceuticals

 

2022-03-20
Μια εθιστική «θεραπεία» για τον λαιμό

Το λεπτό, εύθραυστο δέρμα του, χάνει εύκολα τη σφριγηλότητά του και οι ρυτίδες  του, είναι πέντε...  

BIOTHERM

 

2022-03-30
Μεγαλώνοντας όμορφα με ένα brand

Ή, πώς οι πλούσιες ιαματικές και αναπλαστικές ιδιότητες ενός και μοναδικού φυσικού ενεργού συστατικού...  

cover 1

 

2022-05-27
Μία φίλη από τα παλιά...

Η θρυλική Sisley Paris, ένας από τα πιο διάσημους, πολυτελείς γαλλικούς οίκους ομορφιάς, επανασυστήνεται...  

RITUALS

 

2022-07-15
Η καλή μέρα από το...πρωινό ντους φαίνεται

Είναι αλήθεια ότι συνήθως, δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο αφροντούς που χρησιμοποιούμε. Δοκιμάζοντας...  

BLIND TESTLAB REVIEW

 

2022-07-23
Μια πανίσχυρη κρέμα ζωντανεύει το ώριμο βλέμμα. Ποια είναι όμως;

Έντονες ρυτίδες στις γωνίες των ματιών, χαλάρωση στα βλέφαρα, μαύροι κύκλοι και σακούλες... Σημάδια...  

skingurus say

 

2022-11-17
​Βερνίκια νυχιών: Αλήθειες, μύθοι ή και τα δύο…

 

skingurus say

 

2022-10-19
​Πόσο είναι αρκετό;

Η γενναιόδωρη ή… τσιγγούνικη ποσότητα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς «μετράει»...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;