CONNECT:  
             

Ένα...blind date με την ομορφιά!

Skingurus Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015
Skingurus

 

Είστε έτοιμες για μια συναρπαστική πρόσκληση-πρόκληση; Στο νέο Skingurus TestLab σας καλούμε να δοκιμάσετε, πρώτες εσείς, έναν ορό προηγμένης τεχνολογίας που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας στις αντιγηραντικές θεραπείες και μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά τους. Αυτή τη φορά όμως το TestLab είναι...blind, μιας και το όνομα του ορού όπως και η εταιρεία που τον δημιούργησε δεν θα σας αποκαλυφθούν παρά στο τέλος της δοκιμής!

Δοκιμάστε και μοιραστείτε την εμπειρία σας!

Θα θέλατε να δοκιμάσετε, εντελώς δωρεάν, ένα νέο προϊόν ομορφιάς; Εμείς, οι Skingurus , προσφέρουμε τη δυνατότητα σε 5 φίλες μας να συμμετάσχουν σε ένα συναρπαστικό Test Lab! Ανακαλύψτε αν η επιδερμίδα ή οι ανάγκες σας, ταιριάζουν στο προφίλ του προϊόντος που θέλουμε να δοκιμάσετε, απαντώντας στις ερωτήσεις της φόρμας συμμετοχής που θα βρείτε ΕΔΩ. Εμείς, από την πλευρά μας, σας ζητούμε, μία φορά κάθε εβδομάδα να στέλνετε στο inbox μας την εμπειρία σας, να μοιράζεστε μαζί μας τις εντυπώσεις σας από τη χρήση και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Με μια κουβέντα, να γίνετε κι εσείς Skingurus!

Το νέο Test Lab στο οποίο σας καλούμε να συμμετάσχετε κρύβει πολύ μυστήριο! Αν βρεθείτε στην τελική πεντάδα θα δοκιμάσετε, σε avant première, έναν ορό προηγμένης τεχνολογίας που «ξεκλειδώνει» τη δεκτικότητα της επιδερμίδας σε αντιγηραντικές θεραπείες και μεγιστοποιεί τη δράση των προϊόντων περιποίησης που ακολουθούν, εντοπίζοντας τις κυτταρικές βλάβες και διοχετεύοντας τα ενεργά συστατικά τους στις περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη.

Αυτή τη φορά όμως, ακολουθώντας τα πρότυπα των blind tests, των «τυφλών δοκιμών» που εφαρμόζουν όλες οι μεγάλες μάρκες καλλυντικών, δεν θα γνωρίζετε, ούτε το όνομά του, ούτε την εταιρία που τον δημιούργησε! Έτσι, η γνώμη σας, θετική ή αρνητική, θα μείνει ανεπηρέαστη από τη φήμη που συνοδεύει συνήθως μια επώνυμη μάρκα ομορφιάς.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 5/9 και 5 από εσάς, θα παραλάβετε τον… «Άγνωστο Χ» ορό για να ξεκινήσετε να τον χρησιμοποιείτε. Και μην ξεχνάτε. Το Skingurus TestLab είστε εσείς!

 

 

 

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
2023 beauty routine1

 

2023-01-09
Στοχευμένη, ενισχυμένη και αποτελεσματική: η ρουτίνα ομορφιάς το 2023

Με δύναμη από το πρόσφατο παρελθόν, το skinimalism, ένα από τα πιο διάσημα beauty trends, επανέρχεται...  

332300984

 

2023-02-27
Ο σπόρος που αγαπά την επιδερμίδα!

 

cover 3

 

2022-07-08
Πράσινο ''αποτύπωμα'' - η ομορφιά μας δείχνει τον... τρόπο

Ο ειδικά διαμορφωμένος κήπος στην ταράτσα των κεντρικών γραφείων της L’ Oréal Hellas, που είχαμε...  

3BiothermBottles

 

2021-07-02
Με δύναμη από το...μέλλον

Η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της στον πλανήτη όπως και στη ζωή μας έχουν ευαισθητοποιήσει...  

 

2020-03-13
​Ένα βραβείο για την ομορφιά

Ανάμεσα στα  αμέτρητα καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, ήταν εκείνα που...  

microbeads

 

2018-09-08
Καθαρίζουν την επιδερμίδα, ρυπαίνουν τις θάλασσες...

Τα μικροσφαιρίδια, οι μικροσκοπικοί συνθετικοί κόκκοι των απολεπιστικών, κυρίως, προϊόντων θα απειλήσουν...  

 

2018-06-28
Με πόσες κουταλιές ζάχαρη πίνετε το τσάι σας;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το τσάι είναι πηγή πολύτιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Αυτό που ίσως δεν...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;