CONNECT:  
             

Η επιδερμίδα επανέρχεται στις ...σωστές της διαστάσεις

Λένα Ιωαννίδου Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016
Λένα Ιωαννίδου

 

Estee Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum Ένας καινοτόμος ορός υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα και να ξαναδώσει τις χαμένες γωνίες του προσώπου μας. Το πώς, μας το εξήγησε η ερευνήτρια που τον δημιούργησε. Εμείς φυσικά τον δοκιμάσαμε και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Estée Lauder, New Dimension Expert Shape + Fill Serum

Η χημικός Dr. Nadine Pernodet, Αντιπρόεδρος του τμήματος Βασικής Επιστημονικής Έρευνας & Ανάπτυξης για τις εταιρίες του ομίλου Estée Lauder, μας μιλά για το Expert Shape + Fill Serum, τον καινοτόμο ορό της νέας συλλογής, New Dimension.

Πώς οδηγηθήκατε στη δημιουργία της συλλογής New Dimension ;

Μελετούμε για χρόνια τη δομή και τον όγκο του προσώπου, ξεχωριστά. Μόνο πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε ότι για τη βελτίωση του περιγράμματος και για ένα πιο όμορφο σχήμα προσώπου είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας και την παράμετρο του όγκου. Και τα δύο είναι απαραίτητα στη σαφήνεια του περιγράμματος και των γωνιών του. Χωρίς δομή και όγκο, το δέρμα χάνει τις ορατές διαστάσεις του. Με τον καιρό, η επιδερμίδα αρχίζει να δείχνει λιγότερο ελαστική και σφριγηλή και τα χαρακτηριστικά της, σε καίρια σημεία όπως είναι τα ζυγωματικά, αποκτούν μια μάλλον δισδιάστατη μορφή .

Γιατί είναι σημαντικός ο όγκος;

Η επιδερμίδα διαθέτει φυσικά συστατικά όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, η φιλαγκρίνη και τα λιπίδια, τα οποία προσδίδουν όγκο, δηλαδή διάσταση στο πρόσωπο. Με το χρόνο όμως τα συστατικά αυτά μειώνονται και μάλιστα σε στρατηγικές ζώνες όπως είναι τα ζυγωματικά. Επομένως, για να δείχνει το πρόσωπο πιο σμιλεμένο και να ανακτήσει το σχήμα του, είναι απαραίτητο να το βοηθήσουμε να αποκαταστήσει τον όγκο του.

Γιατί είναι σημαντική η δομή;

Η δομή βοηθά στο να δίνει σχήμα, στήριξη και ανθεκτικότητα στην επιδερμίδα. Το δίκτυο κολλαγόνου του δέρματος είναι η «σκαλωσιά» που διατηρεί τη συνοχή της δομής της επιδερμίδας και κρατά τα φυσικά συστατικά ανόρθωσης και όγκου εκεί όπου χρειάζονται, έτσι ώστε το πρόσωπο να δείχνει πιο «γεμάτο». Επιπλέον, η φυσική παραγωγή των πρωτεϊνών ελαστίνης και ινονεκτίνης συμβάλλει στην ανόρθωση και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Όλα μαζί, το κολλαγόνο, η ελαστίνη και η ινονεκτίνη παρέχουν τριπλά ενισχυμένη δομή σε πολλαπλά επίπεδα.

Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε για την Shaping Technology;

Η Τεχνολογία Διαμόρφωσης δρα σε πολλαπλά επίπεδα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Για να ενισχύσει το υαλουρονικό οξύ, τη φιλαγκρίνη και τα λιπίδια, τα τρία φυσικά συστατικά που προσδίδουν όγκο στην επιδερμίδα και την κάνουν να δείχνει πιο «γεμάτη» , επιστρατεύει ένα κοκτέιλ τεσσάρων ισχυρών συστατικών: Το εκχύλισμα σπόρων χουρμαδιάς ενισχύει τα λιπίδια , το εκχύλισμα ρυζιού τη φυσική φιλαγκρίνη και οι πρωτεΐνες γάλακτος όπως και το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων από το δραστικό φυτό κρίταμο, το φυσικό υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα συστατικά λείανσης της υφής της επιδερμίδας;

Η γλυκοζαμίνη και ένα απολεπιστικό συστατικό, προϊόν βιολογικής ζύμωσης, δρουν ήπια αλλά αποτελεσματικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας εξισορροπώντας τη διαδικασία φυσικής ανανέωσης των κυττάρων της. Η μεταμόρφωση είναι άμεσα ορατή. Με την εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά εμφανώς πιο λεία, απαλή και πιο φωτεινή όψη.

Τι περιέχει το σύμπλεγμα Pro-Collagen;

Το προηγμένο σύμπλεγμα αυτό ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας. Περιέχει ένα παράγωγο βιταμίνης C, ένα εκχύλισμα φύλλων και ένα εκχύλισμα φυτικής πρωτεΐνης, συστατικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της πυκνότητας της επιδερμίδας έτσι ώστε να δείχνει πιο σφριγηλή και σμιλεμένη.

Ποια είναι τα ισχυρά συστατικά ενδυνάμωσης της επιδερμίδας;

Μια πρωτεΐνη γάλακτος και ένα εκχύλισμα φυκιών, ενδυναμώνουν την ελαστίνη και την ινονεκτίνη της επιδερμίδας και βοηθούν στην ενίσχυση της «εσωτερικής αρχιτεκτονικής» της, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και πιο αρμονικό περίγραμμα.

Πώς αποκαθιστώνται η δομή και οι όγκοι του προσώπου με το New Dimension Expert Shape + Fill Serum ;

  • Η Τεχνολογία Διαμόρφωσης βοηθά στη βελτίωση της ορατής διάστασης (όγκος).
  • Το σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου βοηθά στην ενίσχυση της ορατής πυκνότητας (δομή).
  • Τα συστατικά ενδυνάμωσης της επιδερμίδας βοηθούν στην ανάδειξη ενός πιο τονισμένου περιγράμματος (δομή).

Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε;

Η όψη της επιδερμίδας θα αρχίσει να αλλάζει σε 3 μόλις μέρες χρήσης του New Dimension Shape + Fill Expert Serum. Η υφή της θα δείχνει ορατά πιο λεία, απαλή, φωτεινή και ενυδατωμένη. Σταδιακά, η επιδερμίδα θα αρχίσει να μεταμορφώνεται. Οι γωνίες του προσώπου θα δείχνουν πιο τονισμένες, τα ζυγωματικά και το πιγούνι ανορθωμένα και η επιδερμίδα πιο σφριγηλή και τονωμένη.

Πώς χρησιμοποιείται;

Το New Dimension Expert Shape + Fill Serum εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα πριν την ενυδατική κρέμα , σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών. Συστήνουμε τη χρήση του προϊόντος πάντα με αντηλιακή προστασία και την αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της αγωγής όπως και για 1 εβδομάδα μετά το τέλος της.

Skingurus say: Ένα από τα πιο δύσκολα στοιχήματα της κοσμητολογίας είναι η σύσφιξη και πολύ περισσότερο η «ανόρθωση» της χαλαρής επιδερμίδας. Ο ορός New Dimension Expert Shape + Fill μου κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του γιατί μελετώντας τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί, κατάλαβα ότι δεν αρκείται στο άμεσα ορατό αλλά παροδικό εφέ «lifting» -αυτό άλλωστε το προσφέρει με το Expert Liquid Tape, ένα έξυπνο gadget που εφαρμόζεται σαν υγρή αυτοκόλλητη ταινία στα σημεία του προσώπου που χρειάζονται σύσφιξη και τα… «τεντώνει» στη στιγμή! Ο νέος ορός της Estee Lauder στοχεύει βαθύτερα, ενισχύοντας και αναπληρώνοντας τα δομικά συστατικά της επιδερμίδας. Στον ένα και πλέον μήνα που τον χρησιμοποιώ, παρότι δύσπιστη σε κάθε προϊόν που υπόσχεται σύσφιξη, παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου μοιάζει να βγαίνει ενισχυμένη στο ζήτημα της τονικότητας. Αυτό που μπορώ πάντως να βεβαιώσω με σιγουριά είναι πως κάθε πρωί - η ανάλαφρη υφή και το άρωμα του ορού κάνουν την εφαρμογή του απόλαυση- είναι τόσο φωτεινή, λεία και ενυδατωμένη, που μπαίνω συχνά στον πειρασμό να μην προσθέσω τίποτα παραπάνω!

 

 

 

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ERBORIAN

 

2021-09-06
​Δύο γράμματα για μια -σχεδόν- τέλεια επιδερμίδα

Ανήκουν και οι δύο στην «οικογένεια» CC. Η μια είναι καλτ, η άλλη νέα και πολλά υποσχόμενη. Έχουν...  

MOLTON BROWN BHC

 

2021-09-20
​Απόλαυση επί …κεφαλής

Όταν μιλάμε για «ψαγμένα» προϊόντα μπάνιου ή για ιδιαίτερα αρώματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην...  

Radiant Body-Lift Cream

 

2021-09-27
Ώριμη επιδερμίδα- η φροντίδα που δεν σταματά στο πρόσωπο

Η θετική μας εμπειρία από την ομώνυμη σειρά προσώπου ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να δοκιμάσουμε...  

The Ordinary

 

2021-06-26
Ένα… εσπρέσο για τα κουρασμένα μάτια

Περιέχει μια γενναία δόση καφεΐνης αλλά δεν είναι καφές. Είναι υγρό αλλά δεν το πίνουμε σε φλιτζάνι....  

AVON

 

2021-10-18
​Μια δυνατή, σφριγηλή επιδερμίδα

Ένας νέος αντιγηραντικός ορός, ενισχύει, με όπλο του μια καινοτόμο τεχνολογία, το κολλαγόνο της...  

SKIN PHARMACIST 4

 

2021-12-08
Στο ραντάρ των skingurus

Η νέα σειρά δερμοκαλλυντικών που μπήκε πρόσφατα στο μικροσκόπιο των skingurus ονομάζεται The Skin...  

clean beauty greece

 

2021-12-15
​3 clean beauty brands που αξίζει να γνωρίσετε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια, η "καθαρή" ομορφιά είναι κυρίαρχη τάση σε όλο τον...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;