CONNECT:  
             

Η επιδερμίδα επανέρχεται στις ...σωστές της διαστάσεις

Λένα Ιωαννίδου Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016
Λένα Ιωαννίδου

 

Estee Lauder New Dimension Shape + Fill Expert Serum Ένας καινοτόμος ορός υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα και να ξαναδώσει τις χαμένες γωνίες του προσώπου μας. Το πώς, μας το εξήγησε η ερευνήτρια που τον δημιούργησε. Εμείς φυσικά τον δοκιμάσαμε και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Estée Lauder, New Dimension Expert Shape + Fill Serum

Η χημικός Dr. Nadine Pernodet, Αντιπρόεδρος του τμήματος Βασικής Επιστημονικής Έρευνας & Ανάπτυξης για τις εταιρίες του ομίλου Estée Lauder, μας μιλά για το Expert Shape + Fill Serum, τον καινοτόμο ορό της νέας συλλογής, New Dimension.

Πώς οδηγηθήκατε στη δημιουργία της συλλογής New Dimension ;

Μελετούμε για χρόνια τη δομή και τον όγκο του προσώπου, ξεχωριστά. Μόνο πρόσφατα όμως ανακαλύψαμε ότι για τη βελτίωση του περιγράμματος και για ένα πιο όμορφο σχήμα προσώπου είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψη μας και την παράμετρο του όγκου. Και τα δύο είναι απαραίτητα στη σαφήνεια του περιγράμματος και των γωνιών του. Χωρίς δομή και όγκο, το δέρμα χάνει τις ορατές διαστάσεις του. Με τον καιρό, η επιδερμίδα αρχίζει να δείχνει λιγότερο ελαστική και σφριγηλή και τα χαρακτηριστικά της, σε καίρια σημεία όπως είναι τα ζυγωματικά, αποκτούν μια μάλλον δισδιάστατη μορφή .

Γιατί είναι σημαντικός ο όγκος;

Η επιδερμίδα διαθέτει φυσικά συστατικά όπως είναι το υαλουρονικό οξύ, η φιλαγκρίνη και τα λιπίδια, τα οποία προσδίδουν όγκο, δηλαδή διάσταση στο πρόσωπο. Με το χρόνο όμως τα συστατικά αυτά μειώνονται και μάλιστα σε στρατηγικές ζώνες όπως είναι τα ζυγωματικά. Επομένως, για να δείχνει το πρόσωπο πιο σμιλεμένο και να ανακτήσει το σχήμα του, είναι απαραίτητο να το βοηθήσουμε να αποκαταστήσει τον όγκο του.

Γιατί είναι σημαντική η δομή;

Η δομή βοηθά στο να δίνει σχήμα, στήριξη και ανθεκτικότητα στην επιδερμίδα. Το δίκτυο κολλαγόνου του δέρματος είναι η «σκαλωσιά» που διατηρεί τη συνοχή της δομής της επιδερμίδας και κρατά τα φυσικά συστατικά ανόρθωσης και όγκου εκεί όπου χρειάζονται, έτσι ώστε το πρόσωπο να δείχνει πιο «γεμάτο». Επιπλέον, η φυσική παραγωγή των πρωτεϊνών ελαστίνης και ινονεκτίνης συμβάλλει στην ανόρθωση και την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Όλα μαζί, το κολλαγόνο, η ελαστίνη και η ινονεκτίνη παρέχουν τριπλά ενισχυμένη δομή σε πολλαπλά επίπεδα.

Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε για την Shaping Technology;

Η Τεχνολογία Διαμόρφωσης δρα σε πολλαπλά επίπεδα στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Για να ενισχύσει το υαλουρονικό οξύ, τη φιλαγκρίνη και τα λιπίδια, τα τρία φυσικά συστατικά που προσδίδουν όγκο στην επιδερμίδα και την κάνουν να δείχνει πιο «γεμάτη» , επιστρατεύει ένα κοκτέιλ τεσσάρων ισχυρών συστατικών: Το εκχύλισμα σπόρων χουρμαδιάς ενισχύει τα λιπίδια , το εκχύλισμα ρυζιού τη φυσική φιλαγκρίνη και οι πρωτεΐνες γάλακτος όπως και το εκχύλισμα βλαστοκυττάρων από το δραστικό φυτό κρίταμο, το φυσικό υαλουρονικό οξύ της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα συστατικά λείανσης της υφής της επιδερμίδας;

Η γλυκοζαμίνη και ένα απολεπιστικό συστατικό, προϊόν βιολογικής ζύμωσης, δρουν ήπια αλλά αποτελεσματικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας εξισορροπώντας τη διαδικασία φυσικής ανανέωσης των κυττάρων της. Η μεταμόρφωση είναι άμεσα ορατή. Με την εφαρμογή, η επιδερμίδα αποκτά εμφανώς πιο λεία, απαλή και πιο φωτεινή όψη.

Τι περιέχει το σύμπλεγμα Pro-Collagen;

Το προηγμένο σύμπλεγμα αυτό ενισχύει το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας. Περιέχει ένα παράγωγο βιταμίνης C, ένα εκχύλισμα φύλλων και ένα εκχύλισμα φυτικής πρωτεΐνης, συστατικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της πυκνότητας της επιδερμίδας έτσι ώστε να δείχνει πιο σφριγηλή και σμιλεμένη.

Ποια είναι τα ισχυρά συστατικά ενδυνάμωσης της επιδερμίδας;

Μια πρωτεΐνη γάλακτος και ένα εκχύλισμα φυκιών, ενδυναμώνουν την ελαστίνη και την ινονεκτίνη της επιδερμίδας και βοηθούν στην ενίσχυση της «εσωτερικής αρχιτεκτονικής» της, έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και πιο αρμονικό περίγραμμα.

Πώς αποκαθιστώνται η δομή και οι όγκοι του προσώπου με το New Dimension Expert Shape + Fill Serum ;

  • Η Τεχνολογία Διαμόρφωσης βοηθά στη βελτίωση της ορατής διάστασης (όγκος).
  • Το σύμπλεγμα προ-κολλαγόνου βοηθά στην ενίσχυση της ορατής πυκνότητας (δομή).
  • Τα συστατικά ενδυνάμωσης της επιδερμίδας βοηθούν στην ανάδειξη ενός πιο τονισμένου περιγράμματος (δομή).

Τι αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε;

Η όψη της επιδερμίδας θα αρχίσει να αλλάζει σε 3 μόλις μέρες χρήσης του New Dimension Shape + Fill Expert Serum. Η υφή της θα δείχνει ορατά πιο λεία, απαλή, φωτεινή και ενυδατωμένη. Σταδιακά, η επιδερμίδα θα αρχίσει να μεταμορφώνεται. Οι γωνίες του προσώπου θα δείχνουν πιο τονισμένες, τα ζυγωματικά και το πιγούνι ανορθωμένα και η επιδερμίδα πιο σφριγηλή και τονωμένη.

Πώς χρησιμοποιείται;

Το New Dimension Expert Shape + Fill Serum εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα πριν την ενυδατική κρέμα , σε όλο το πρόσωπο εκτός από την περιοχή των ματιών. Συστήνουμε τη χρήση του προϊόντος πάντα με αντηλιακή προστασία και την αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο κατά τη διάρκεια της αγωγής όπως και για 1 εβδομάδα μετά το τέλος της.

Skingurus say: Ένα από τα πιο δύσκολα στοιχήματα της κοσμητολογίας είναι η σύσφιξη και πολύ περισσότερο η «ανόρθωση» της χαλαρής επιδερμίδας. Ο ορός New Dimension Expert Shape + Fill μου κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του γιατί μελετώντας τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί, κατάλαβα ότι δεν αρκείται στο άμεσα ορατό αλλά παροδικό εφέ «lifting» -αυτό άλλωστε το προσφέρει με το Expert Liquid Tape, ένα έξυπνο gadget που εφαρμόζεται σαν υγρή αυτοκόλλητη ταινία στα σημεία του προσώπου που χρειάζονται σύσφιξη και τα… «τεντώνει» στη στιγμή! Ο νέος ορός της Estee Lauder στοχεύει βαθύτερα, ενισχύοντας και αναπληρώνοντας τα δομικά συστατικά της επιδερμίδας. Στον ένα και πλέον μήνα που τον χρησιμοποιώ, παρότι δύσπιστη σε κάθε προϊόν που υπόσχεται σύσφιξη, παρατηρώ ότι η επιδερμίδα μου μοιάζει να βγαίνει ενισχυμένη στο ζήτημα της τονικότητας. Αυτό που μπορώ πάντως να βεβαιώσω με σιγουριά είναι πως κάθε πρωί - η ανάλαφρη υφή και το άρωμα του ορού κάνουν την εφαρμογή του απόλαυση- είναι τόσο φωτεινή, λεία και ενυδατωμένη, που μπαίνω συχνά στον πειρασμό να μην προσθέσω τίποτα παραπάνω!

 

 

 

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
summer holidays

 

2022-08-01
Skingurus go on holidays!

Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις, είχε πει ο Ουμπέρτο Έκο. Ούτε και αυστηροί κανόνες ομορφιάς...  

skinceuticals

 

2022-03-20
Μια εθιστική «θεραπεία» για τον λαιμό

Το λεπτό, εύθραυστο δέρμα του, χάνει εύκολα τη σφριγηλότητά του και οι ρυτίδες  του, είναι πέντε...  

BIOTHERM

 

2022-03-30
Μεγαλώνοντας όμορφα με ένα brand

Ή, πώς οι πλούσιες ιαματικές και αναπλαστικές ιδιότητες ενός και μοναδικού φυσικού ενεργού συστατικού...  

cover 1

 

2022-05-27
Μία φίλη από τα παλιά...

Η θρυλική Sisley Paris, ένας από τα πιο διάσημους, πολυτελείς γαλλικούς οίκους ομορφιάς, επανασυστήνεται...  

FILORGA TESTLAB

 

2022-06-01
​Σφριγηλότητα, λάμψη, πιο απαλές ρυτίδες

Πριν ένα περίπου μήνα, οι 5 φίλες που ανέδειξε η κλήρωση του TestLab, παρέλαβαν τα προϊόντα της...  

premium beauty on sale

 

2022-01-17
6 premium αντιγηραντικά όπλα, που αξίζει να δοκιμάσετε

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες. Μήπως τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να… «επενδύσετε»...  

KORRES Unscented

 

2022-02-02
Από τους ελαιώνες της Κρήτης στο...μπάνιο μας

Η επιδερμίδα του σώματος δεν ζητάει πολλά. Συστηματική ανανέωση και πλούσια ενυδάτωση. Για το πρώτο...  


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;