Τα Εργαστήρια Galénic δημιουργήθηκαν το 1978  από τα εργαστήρια Pierre Fabre. Η ιστορία ξεκίνησε το 1961 με τον κ.Pierre Fabre, νεαρό φαρμακοποιό τότε, με πάθος για τη φύση. Αρχικά δραστηριοποιήθηκε  στην αγορά του φυτικού δερμοκαλλυντικού και λίγα χρόνια αργότερα είχε μια νέα ιδέα, να φέρει την ομορφιά στο χώρο του φαρμακείου. Έτσι, το 1978 γεννήθηκαν τα Εργαστήρια Galénic , μαζί με μια νέα φιλοσοφία! 

Με το πλεονέκτημα της έρευνας των Εργαστηρίων Pierre Fabre, η Galénic εξέλιξε την τεχνογνωσία της σε τρεις τομείς: το δέρμα, τα συστατικά και τη γαληνική. Κάθε τεχνογνωσία είναι ο καρπός της δουλειάς άριστων ερευνητών που δημιουργούν καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με άριστες αυστηρές επιστημονικές προδιαγραφές από την ανακάλυψη του συστατικού έως την έξοδο του τελικού προϊόντος στην αγορά.


- Εξειδικευμένα στη φροντίδα του δέρματος, τα Εργαστήρια Galénic διαθέτουν τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις και τα προηγμένα τεχνολογικά μέσα για να διατηρήσουν τη νεότητα του δέρματός σας. Οι ερευνητές των Εργαστηρίων Pierre Fabre επιτρέπουν στην Galénic να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στο δέρμα και να αναπτύξει την τεχνογνωσία της για να προσφέρει την κατάλληλη απάντηση στις ανάγκες της κάθε γυναίκας .

- Εξειδικευμένα στα συστατικά φυτικής προέλευσης, τα Εργαστήρια Galénic, σας αποκαλύπτουν πώς η φύση διαθέτει ότι πολυτιμότερο για να κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί από ομορφιά.

Επισκεφτείτε το galenic.gr για να μάθετε περισσότερα

Loading