post item

Η φύση με τα μυστήριά της, η βιοτεχνολογία με  τα θαύματά της  συμμαχούν και δημιουργούν από τα βλαστικά κύτταρα των φύλλων του argan μια καινοτόμο φόρμουλα επανόρθωσης και  ανάπλασης της επιδερμίδας.

Galénic,Cell Capital,Crème Liftante Remodelante


Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΙΝΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥΤι είναι: Αφετηρία για την ανάπτυξη της νέας αυτής αντιγηραντικής σειράς στάθηκε η μελέτη των αλλαγών που παρατηρούνται στην «αρχιτεκτονική» της επιδερμίδας του προσώπου, μετά τα 40 περίπου χρόνια: σταδιακά τα χαρακτηριστικά χαλαρώνουν, το δέρμα χάνει την πυκνότητά του, το περίγραμμα του προσώπου γίνεται πιο ασαφές και οι ρυτίδες βαθαίνουν. Οι ρίζα των αλλοιώσεων αυτών βρίσκεται στη δομή του χορίου, της βάσης στήριξης της επιδερμίδας. Εκεί παράγονται οι ίνες κολλαγόνου που εγγυώνται τη σύσφιξη και την ανθεκτικότητα του δέρματος . Για να συμβεί

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΕΚΟΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΥΜΙΚΑΝΗΣόμως αυτό θα πρέπει να είναι οργανωμένες σε ένα δομημένο δίκτυο και να διατηρούνται ενωμένες μεταξύ τους. Ο ρόλος του βιολογικού…Velcro έχει ανατεθεί σε 2 πρωτεΐνες , την Ντεκορίνη και τη Λουμικάνη. Με το πέρασμα όμως του χρόνου, το Velcro φθείρεται, τα σημεία στήριξης αποδυναμώνονται και ανοίγουν το δρόμο στην απώλεια όγκου και πυκνότητας, στη μείωση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στον σχηματισμό ρυτίδων.

Η Έρευνα Galénic, αναζήτησε ένα συστατικό με αντιγηραντική δύναμη ικανό όχι μόνο να αναζωογονήσει τις ίνες κολλαγόνου, αλλά και να ανανεώσει τις πρωτεΐνες στήριξης Ντεκορίνη και Λουμικάνη. Το ανακάλυψε στα φυτικά βλαστικά κύτταρα των φύλλων του argan -ένα δέντρο προικισμένο με μια ασύγκριτη ανθεκτικότητα-, τα οποία συγκεντρώνουν όλη τη γενετική κληρονομιά του φυτού, όλη την ισχύ και τη δύναμη αναζωογόνησής του. Χάρη σε μια αποκλειστική και κατοχυρωμένη βιοτεχνολογική διαδικασία*, κατάφερε αρχικά να αναπαραγάγει ένα βλαστικό κύτταρο argan και στη συνέχεια να πολλαπλασιάσει εκατομμύρια παρόμοια!

*Επειδή, όπως και πολλά άλλα φυτά, το arganier βρίσκεται σε κίνδυνο επιλέχθηκε μια βιο-δεοντολογική διαδικασία, που δεν χρειάζεται καμία εντατική καλλιέργεια και παραμένει αποτελεσματική, όποια κι αν είναι η εποχή και οι κλιματολογικές συνθήκες.

Δείτε το video

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ARGAN ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΤι κάνει: Τα βλαστικά κύτταρα argan που εμπλουτίζουν τη σύνθεση της Crème Liftante Remodelante έχουν ολοκληρωμένη δράση σε όλες τις στιβάδες του δέρματος. Τα in vitro test που πραγματοποιήθηκαν έδειξαν ότι αυξάνουν τη σύνθεση κολλαγόνου κατά 23 % και του υαλουρονικού οξέος κατά 89 %, ενισχύουν τη δράση της Λουμικάνης κατά 313 % και της Ντεκορίνης κατά 159 % ενώ συγχρόνως, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας και σμιλεύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στη γαληνική φόρμουλα της Cell Capital,Crème Liftante Remodelante , 25 εκατομμύρια βλαστικά κύτταρα argan διαχέονται διαμέσου των διαφορετικών στιβάδων χάρη στην τεχνολογία 3s Skin Similar Structure- λιπιδικά φύλλα, με εικόνα και δομή παρόμοια με εκείνη του δέρματος.

Skingurus say

antonia.thomopoulou.jpg

Η Galénic είναι η πρώτη εταιρεία καλλυντικών που μας «σύστησε» το έλαιο argan πριν από αρκετά χρόνια. Από τους επικεφαλής της εταιρείας γνωρίσαμε το arganier, το αιωνόβιο δέντρο του Μαρόκου, τον ιδιαίτερο τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των καρπών και φυσικά όλες τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαίου πολύ προτού τα ομοειδή προϊόντα γίνουν η σύγχρονη τάση της κοσμητολογίας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον , λοιπόν, ενημερωθήκαμε πρόσφατα για το επόμενο βήμα του οίκου, τη σειρά Cell Capital με βλαστοκύτταρα argan. Στο στόχαστρο τα ίχνη χαλάρωσης που αλλοιώνουν το περίγραμμα του προσώπου. Δύσκολη «αποστολή» στα όρια του μη εφικτού. Για τους γνωστούς πλέον , σε όσους τουλάχιστον παρακολουθούν τη συγκεκριμένη στήλη των skingurus , λόγους - αφυδατωμένη επιδερμίδα- διάλεξα την κρέμα για ξηρό δέρμα Crème Liftante Remodelante από τη σειρά Cell Capital. Αφήνοντας τον ορό Elixir Lift Intense για τις βραδινές ώρες αν και είναι το προϊόν σταρ της σειράς με 32.000.000 βλαστοκύττταρα argan στη σύνθεσή του! Η πλούσια υφή της με κάνει, στην αρχή, να αναρωτηθώ για την επιλογή μου. Αρχίζοντας όμως να την απλώνω στο πρόσωπο συνειδητοποιώ ότι στρώνει και απορροφάται εύκολα. Με την ίδια άνεση απλώνεται, στη συνέχεια, το φον ντε τεν. Στη διάρκεια της μέρας νιώθω ότι η επιδερμίδα μου παραμένει σωστά ενυδατωμένη και «προφυλαγμένη». Ένα μήνα τώρα που χρησιμοποιώ την Crème Liftante Remodelante νιώθω καθημερινά ότι ….εμπιστεύομαι την επιδερμίδα μου σε ένα πολύ αξιόπιστο προϊόν αφού έως αργά το βράδυ παραμένει λεία και τονωμένη. Έντονα σημάδια χαλάρωσης δεν έχω προλάβει να αποκτήσω. Ελπίζω ότι θα αργήσουν ακόμη πολύ. Κάποια ίχνη ίσως γύρω στα χείλη και στο πηγούνι που διακρίνω στο μεγεθυντικό καθρέφτη του μπάνιου. Χωρίς φυσικά να σβήσει κανένα απ αυτά η συνολική εικόνα που έχω είναι ότι υπάρχει μια λείανση. Το κυριότερο όμως είναι η αίσθηση της ασφάλειας που κρατάει μέχρι αργά το βράδυ όταν πια γυρίζω σπίτι. Και επιπλέον η τονωμένη, απαλή επιδερμίδα μετά το ντεμακιγιάζ, η στιγμή της αλήθειας κατά την ταπεινή μου άποψη.<- Επιστροφή
Loading