Ένα «ιερό» δέντρο της Αφρικανικής παράδοσης μπαίνει στο μικροσκόπιο των ερευνητών και οι χυμοί του χαρίζουν σε έναν απολαυστικό ορό τη δύναμη να αντιμετωπίζει τα ορατά σημάδια γήρανσης.

ORIGINS PLANTSCRIPTION™ANTI-AGING POWER SERUM

Τι είναι: ένας φυτικός αντιγηραντικός ορός ταχείας δράσης που αξιοποιεί την τεχνολογία Plantscripion™ για να απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, να μειώσει το μέγεθος των πόρων και να επαναφέρει τη λεία, απαλή, ομοιογενή και φωτεινή όψη που έχει μια νεανική επιδερμίδα, …αρχής γενομένης από τις πρώτες 2 εβδομάδες!

Το «κρυφό χαρτί» . Η φόρμουλα του Plantscripion™ Anti-Aging Power Serum, περιέχει πληθώρα φυτικών εκχυλισμάτων με πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Ωστόσο, την εντυπωσιακή του δράση στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών γήρανσης οφείλει πρώτα απ’ όλα, στο σύμπλεγμα Anogeissus & Bamboo. Κι αν το μπαμπού είναι ένα δημοφιλές φυτικό συστατικό γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και επουλωτικές του ιδιότητες, ομολογώ, δεν είχα ξανακούσει για το εκχύλισμα Anogeissus . Φυσικά μου κέντρισε το ενδιαφέρον… Έμαθα λοιπόν πως προέρχεται από τον κορμό του Anogeissus leiocarpus (Αφρικανική σημύδα), ενός αειθαλούς δέντρου που ευδοκιμεί στην τροπική ζώνη της Αφρικής, σε χώρες όπως η Γκάνα, η Νιγηρία, το Μάλι και η Μπουρκίνα Φάσο. Οι κάτοικοι της τελευταίας, το αποκαλούν “Siiga” που σημαίνει «ψυχή». Θεωρείται ιερό δέντρο και όχι άδικα, αφού το κόμμι από τον κορμό του και το αφέψημα από τα φύλλα και τις ρίζες του χρησιμοποιούνται αιώνες τώρα από την παραδοσιακή ιατρική για τη θεραπεία της φυματίωσης, του κίτρινου πυρετού και του άσθματος, για την επούλωση πληγών, την καταπράυνση μυϊκών πόνων και για την αντιμετώπιση μολύνσεων και δερματοπαθειών.

Η σύγχρονη επιστημονική έρευνα έχει επιβεβαιώσει την πολύτιμη αντιβακτηριδιακή δράση του - γι’ αυτό άλλωστε κατατάσσει to Anogeissus L.στα φαρμακευτικά φυτά. Τα τελευταία 5 χρόνια μελετήθηκε συστηματικά και από τη βιομηχανία της ομορφιάς και τα αποτελέσματα ήταν όντως εντυπωσιακά… Βρέθηκε ότι το εκχύλισμα του κορμού περιέχει σε υψηλή 8816768_fpx.jpgσυμπύκνωση ουσίες που διεγείρουν τη φυσική παραγωγή φιμπριλίνης, μιας πρωτεΐνης που ευνοεί τη σύνθεση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης χαρίζοντας νεανικό σφρίγος και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Αυτό λοιπόν το πολύτιμο εκχύλισμα αξιοποιήθηκε από την Origins και έγινε το «κρυφό χαρτί» του Anti-Aging Power Serum όπως και όλων των προϊόντων της αντιγηραντικής σειράς Plantscription™.

Skingurus say.

LENA.jpgΒρισκόταν αρκετό καιρό στα ντουλάπια μου περιμένοντας υπομονετικά τη… σειρά του να δοκιμαστεί. Ίσως κατά βάθος η καθυστέρηση οφειλόταν στη -λανθασμένη, όπως αποδείχθηκε- άποψή μου ότι το Anti-Aging Power Serum δεν θα ήταν αρκετά ισχυρό για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες μιας ώριμης επιδερμίδας. Τελικά, διαβάζοντας περισσότερα για τη φόρμουλά του, αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή, έστω λίγων ημερών. Και το ερωτεύτηκα! Πρώτα για το άρωμά του-ευωδιάζει… φύση- και αμέσως μετά, για την ανάλαφρη υφή του που αγκαλιάζει σαν μετάξι την επιδερμίδα και χάνεται μέσα της την ίδια στιγμή, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή να «τρίβει», στην επαφή του με την κρέμα -όχι της ίδιας σειράς ή μάρκας- που ακολουθεί. Με έκανε να ανυπομονώ να απλώνω κάθε πρωί τον ορό στο πρόσωπό μου. Αυτά θα ήταν υπεραρκετά για να συνεχίσω τη δοκιμή, όμως δεν ήταν τα μόνα, καθώς η διαφορά στην υφή και τη χροιά που διαπίστωσα στην επιδερμίδα μου, σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, ήταν εμφανής. Πιο λεία, πιο φωτεινή και πολύ απαλή. Έχοντας δε κρατήσει την ίδια ρουτίνα περιποίησης -αντικατέστησα μόνο τον παλιό ορό -δεν χωρούσε αμφιβολία ότι τα …εύσημα ανήκαν δικαιωματικά στο Plantscription™ Anti-Aging Power Serum και στην Origins. Φυσικά συνεχίζω και περιμένω τα καλύτερα! Λ.Ι.

  Προς Αρχική σελίδα