CONNECT:  
             

SKINGURUS SAY

31/5/2016

Νυχτερινό βάλσαμο

Τι προετοιμάζει καλύτερα την επιδερμίδα να δεχτεί τα επανορθωτικά οφέλη του Advanced Night Repair , του πιο διάσημου ορού της Estée Lauder; Μα, ένας βαθύς, απολαυστικός micro-καθαρισμός, με την ίδια υπογραφή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/5/2016

Ενυδάτωση και σφριγηλότητα

Το TestLab ξεκίνησε! Οι φίλες μας μοιράζονται μαζί μας τις πρώτες εντυπώσεις από την ξεχωριστή ιεροτελεστία ανανέωσης που απόλαυσαν, δοκιμάζοντας την καινοτόμο μάσκα-ορό Multi Corrective Divine Serumask της Darphin και μαζί, τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας Stimulskin Plus που τη συνοδεύουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

18/5/2016

Μπούκλες υπό πλήρη έλεγχο

Η νέα σειρά Bb Curl από τη Bumble & Bumble προσφέρει αυτό που ονειρεύεται κάθε κατσαρομάλλα….. πλούσια φροντίδα με λείες, απαλές, καλοσχηματισμένες μπούκλες χωρίς το ενοχλητικό φριζάρισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

5/5/2016

Ολική επαναφορά

Μια μάσκα με ενισχυμένη σύνθεση που στοχεύει σε πολλαπλά επίπεδα δράσης, αποδεικνύεται ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξουμε με ταχύτατους ρυθμούς την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/4/2016

Μια … premium εμπειρία (part II)

Ένα ακόμα Skingurus TestLab φτάνει στο τέλος του. Οι 10 φίλες που δοκίμασαν πρώτες την νέα καινοτόμο σειρά σώματος Dove DermaSpa Goodness3, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και ξεχώρισαν έπειτα από ένα μήνα χρήσης, τα προϊόντα που αγάπησαν περισσότερο . Το ίδιο κάναμε κι εμείς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/4/2016

Μια … premium εμπειρία (part I)

Ένα ακόμα Skingurus TestLab φτάνει στο τέλος του. Οι 10 φίλες που δοκίμασαν πρώτες την νέα καινοτόμο σειρά σώματος Dove DermaSpa Goodness3, έβγαλαν τα συμπεράσματά τους και ξεχώρισαν  έπειτα από ένα μήνα χρήσης, τα προϊόντα που αγάπησαν περισσότερο . Το ίδιο κάναμε κι εμείς…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/4/2016

Το καθημερινό τους …spa

Τρίτη εβδομάδα δοκιμής για τις 10 φίλες που συμμετέχουν στο Skingurus TestLab της καινοτόμου σειράς σώματος DermaSpa Goodness3 του Dove. Τα ενθουσιώδη σχόλια που μοιράζονται μαζί μας , η εφευρετικότητα που δείχνουν στην εφαρμογή των προϊόντων αλλά  και οι εύστοχες παρατηρήσεις  τους, σκιαγραφούν το πορτρέτο της σειράς που υποσχέθηκε να φέρει την απόλαυση ενός spa στο σπίτι μας και, όπως αποδεικνύεται, το έκανε πράξη…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/4/2016

Το καθημερινό τους …spa (part II)

Τρίτη εβδομάδα δοκιμής για τις 10 φίλες που συμμετέχουν στο Skingurus TestLab της καινοτόμου σειράς σώματος DermaSpa Goodness3 του Dove. Τα ενθουσιώδη σχόλια που μοιράζονται μαζί μας , η εφευρετικότητα που δείχνουν στην εφαρμογή των προϊόντων αλλά  και οι εύστοχες παρατηρήσεις  τους, σκιαγραφούν το πορτρέτο της σειράς που υποσχέθηκε να φέρει την απόλαυση ενός spa στο σπίτι μας και, όπως αποδεικνύεται, το έκανε πράξη…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

15/4/2016

Η ώριμη επιδερμίδα ανθίζει ξανά

Επιστημονικές μελέτες, κλινικές δοκιμές σε 300 γυναίκες και 7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας , συνοδεύουν τη Nuxuriance® Ultra που έφτασε για να απαντήσει στα προβλήματα της ώριμης επιδερμίδας. Οι φίλες που συμμετείχαν στο TestLab δοκιμάζοντας προϊόντα της νέας σειράς ολικής αντιγήρανσης της Nuxe την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή. Κι εμείς, επιβεβαιώσαμε την αποτελεσματικότητά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/4/2016

Oh my Goodness3! (part I)

Οι πρώτες δύο εβδομάδες TestLab ολοκληρώθηκαν και οι 10  φίλες μας που δοκιμάζουν τα προϊόντα της νέας καινοτόμου σειράς Dove, DermaSpa Goodness3 ανακαλύπτουν νέες χρήσεις και  νέα οφέλη για την επιδερμίδα τους , ψηφίζουν τα αγαπημένα τους και, το σημαντικότερο, απολαμβάνουν το δικό τους  “me-time”, αφιερώνοντας χρόνο  στον εαυτό τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

11/4/2016

Oh my Goodness3! (part II)

Οι πρώτες δύο εβδομάδες TestLab ολοκληρώθηκαν και οι 10  φίλες μας που δοκιμάζουν τα προϊόντα της νέας καινοτόμου σειράς Dove, DermaSpa Goodness3 ανακαλύπτουν νέες χρήσεις και  νέα οφέλη για την επιδερμίδα τους , ψηφίζουν τα αγαπημένα τους και, το σημαντικότερο, απολαμβάνουν το δικό τους  “me-time”, αφιερώνοντας χρόνο  στον εαυτό τους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

7/4/2016

Νέα σελίδα στη φυσική αντιγήρανση

Μια φυσική δραστική ουσία, η λουπεόλη, δίνει την ευκαιρία στα φύλλα της Καστανιάς να αναγνωριστούν διεθνώς ως κορυφαία πηγή αντιοξειδωτικών και στο εργαστήριο Κorres να αναπτύξει μια παγκόσμια καινοτομία στη φυσική αντιγήρανση με ελληνική υπογραφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

30/3/2016

Το σώμα ...μιλά (part I)

Εβδομάδα πρώτη για τις 5+5 φίλες που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν, πριν απ' όλες, τη νέα σειρά σώματος Dove, DermaSpa. Ενθουσιασμός με την υφή, το άρωμα, την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα τους η υψηλή τεχνολογία - χωρίς να λείπουν και οι παρατηρήσεις- και βέβαια, χαρά και ικανοποίηση που χαρίζουν επιτέλους λίγο χρόνο στον εαυτό τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

30/3/2016

Το σώμα ...μιλά (part II)

Εβδομάδα πρώτη για τις 5+5 φίλες που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν, πριν απ' όλες, τη νέα σειρά σώματος Dove, DermaSpa.  Ενθουσιασμός με την υφή, το άρωμα, την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα τους η υψηλή τεχνολογία - χωρίς να λείπουν και οι παρατηρήσεις- και βέβαια, χαρά και  ικανοποίηση που χαρίζουν επιτέλους λίγο χρόνο στον εαυτό τους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/3/2016

Οι πέρλες και το χαμένο Q10 της επιδερμίδας

Ήταν η μάρκα που μας σύστησε το συνένζυμο Q10 όταν το 1998, οι επιστήμονες των εργαστηρίων έρευνας και ανάπτυξης της Beiersdorf, κατάφεραν να το απομονώσουν και να το ενσωματώσουν σε μια αντιρυτιδική κρέμα. Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, η Nivea μας εκπλήσσει και πάλι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

13/3/2016

Ένα TestLab αλλιώτικο από τα άλλα…

Πριν λίγο καιρό, πέντε φίλες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου  που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την αντιγηραντική κρέμα της Estée Lauder , Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Crème. Σήμερα μας περιγράφουν με γλαφυρότητα τη μοναδική εμπειρία που έζησαν…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/3/2016

Η λάσπη που.....όλα τα καθαρίζει

Ένα εξαιρετικό βάλσαμο, το νέο trend στο καθημερινό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό, με λάσπη από την Ουγγαρία προσφέρει επιπλέον στην επιδερμίδα τις πλούσιες τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες των ιαματικών λουτρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/1/2016

Back to basics

Η σειρά Hydragenist μας έδωσε την ευκαιρία να θυμηθούμε πόσο πολύτιμη και απαραίτητη είναι η απλή ενυδάτωση της επιδερμίδας ανεξάρτητα από την …..ημερομηνία γεννήσεώς μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/1/2016

Ταξίδι στον κήπο με τα τριαντάφυλλα

Ήταν σύντομο αλλά όμορφο όσο κράτησε… Το mini TestLab της Dior Prestige La Crème Texture Essentielle ολοκληρώνεται σήμερα. Οι φίλες που δοκίμασαν-όπως κι εμείς- την πολυτελή κρέμα του οίκου Dior, μας παραδίδουν την ετυμηγορία τους….  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

12/1/2016

Η επιδερμίδα επανέρχεται στις ...σωστές της διαστάσεις

Ένας καινοτόμος ορός υπόσχεται να μεταμορφώσει την επιδερμίδα και να ξαναδώσει τις χαμένες γωνίες του προσώπου μας. Το πώς, μας το εξήγησε η ερευνήτρια που τον δημιούργησε. Εμείς φυσικά τον δοκιμάσαμε και μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.