CONNECT:  
             

SKINGURUS SAY

23/1/2023

​5 συστατικά για επιδερμίδα χωρίς ατέλειες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

18/1/2023

Με δύναμη από το ...2022

Μας συστήθηκαν τη χρονιά που έφυγε. Εμείς τους δώσαμε το περιθώριο που χρειάζεται να «αναδείξουν» τη δράση τους και τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν ευχάριστα. Μία σειρά και ένα προϊόν- αγωγή που είναι σίγουρο ότι από εδώ και στο εξής θα γίνουν τα νέα must-have της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μας .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

16/1/2023

​5+1 tips για το μέικαπ της… ώριμης επιδερμίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

13/1/2023

​Αφυδατωμένη vs ξηρή επιδερμίδα: πού διαφέρουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

22/12/2022

​Οδηγός «επιβίωσης» για τις γιορτές

Μετά από 2 χρόνια περιορισμών, τα πάρτι, τα ρεβεγιόν, οι νυχτερινές έξοδοι, επέστρεψαν φέτος δυναμικά και τα καλέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Βέβαια, τα...ποτά και τα ξενύχτια σημαίνουν ατέλειωτη ταλαιπωρία για την επιδερμίδα αλλά και για όλο το σώμα. Αν όμως ακολουθήσετε τα tips που σας προτείνουμε θα καταφέρετε όχι απλά να... επιβιώσει η επιδερμίδα σας αλλά και να δείχνετε κάθε βράδυ στα καλύτερά σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/12/2022

​Βελούδινο ντεκολτέ σε 3 κινήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

12/12/2022

Πώς αλλάζει η ενυδάτωση στο χρόνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

9/12/2022

5 απλά tips καθαρισμού για να μην ταλαιπωρείτε την επιδερμίδα σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

28/11/2022

​Γιατί το χειμώνα χρειαζόμαστε τα ceramides;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

25/11/2022

​Μια κρέμα ματιών κάνει τη διαφορά...

Μετά από δύο μήνες υπομονής οι 13 φίλες που έλαβαν μέρος στο Blind Skingurus TestLab και δοκίμασαν τη... μυστηριώδη κρέμα ματιών, έμαθαν χθες το όνομά της και το brand που τη δημιούργησε. Πριν όμως την αποκάλυψη, ζητήσαμε τελική τους γνώμη για το προϊόν. Σήμερα διαβάστε τι μας είπαν …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

24/11/2022

​Ποια είναι επιτέλους η «γνωστή-άγνωστη» κρέμα ματιών;

Οι 6 από τις 13 φίλες μας που έλαβαν μέρος στο πρωτότυπο Blind Skingurus TestLab και επί δύο μήνες δοκίμασαν μια κρέμα ματιών ειδικά σχεδιασμένη για την ώριμη επιδερμίδα χωρίς να γνωρίζουν ποια είναι, έβγαλαν τα τελικά τους συμπεράσματα και τα μοιράζονται σήμερα μαζί μας.  Έφτασε όμως και η ώρα της αποκάλυψης του... μυστηρίου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

17/11/2022

​Βερνίκια νυχιών: Αλήθειες, μύθοι ή και τα δύο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

7/11/2022

​Πότε καταλαβαίνουμε ότι τα καλλυντικά μας «δουλεύουν» ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1/11/2022

​Πώς σας φάνηκε η «άγνωστη» κρέμα ματιών; (Part II)

Συνεχίζουμε σήμερα με τα σχόλια που μας έστειλαν 7 ακόμα φίλες που έλαβαν μέρος στο πρωτότυπο “blind” TestLab μας και επιλέχθηκαν, έπειτα από κλήρωση, να δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν μια καινοτόμο κρέμα για την περιοχή των ματιών της ώριμης επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, χωρίς όμως να γνωρίζουν ποια είναι.... Διαβάστε τις -εξαιρετικά καλές-εντυπώσεις,  αλλά και τις παρατηρήσεις τους και μείνετε συντονισμένες γιατί σύντομα θα αποκαλύψουμε το όνομα της… «άγνωστης X»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

31/10/2022

​Πώς σας φάνηκε η «άγνωστη» κρέμα ματιών;

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές μας διακοπές, σας είχαμε προσκαλέσει να λάβετε μέρος σε ένα πρωτότυπο “blind” TestLab,  να δοκιμάσετε δηλαδή και να αξιολογήσετε, μια καινοτόμο κρέμα για την περιοχή των ματιών της ώριμης επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση, χωρίς όμως να γνωρίζετε ποια είναι. Σήμερα, έπειτα από δύο μήνες χρήσης, οι  πρώτες 6 από τις 13 φίλες που ανέδειξε η κλήρωση μοιράζονται μαζί μας τις εντυπώσεις τους, τα ενθουσιώδη τους σχόλια αλλά και κάποιες αυστηρές παρατηρήσεις.  Αύριο η συνέχεια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

26/10/2022

​3+1 συστατικά που δεν...ταιριάζουν μεταξύ τους

...και γιατί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

19/10/2022

​Πόσο είναι αρκετό;

Η γενναιόδωρη ή… τσιγγούνικη ποσότητα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς «μετράει» στην αποτελεσματικότητα των καλλυντικών μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

17/10/2022

​Πρόωρη γήρανση: τι φταίει και πώς την προλαβαίνουμε  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

10/10/2022

​Ό,τι αγαπάς σε επιβραβεύει!

Αγαπάτε τη φύση; Σας ενδιαφέρουν τα ελληνικά βότανα; θέλετε να στηρίξετε τους Έλληνες μικροκαλλιεργητές; Τότε αξίζει να επιβραβευτείτε! Μπείτε στο KORRES Circle,  μέσα από ένα καινοτόμο APP, συνδεθείτε με το αγαπημένο σας φαρμακείο και ζήστε μία μοναδική αγοραστική εμπειρία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

7/10/2022

Πρωινή vs βραδινή ενυδάτωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

© Copyright 2023 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.