CONNECT:  
             

SKINGURUS SAY

30/12/2013

Τι κρατάμε από το 2013 Μέρος 2ο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά, μερικές εκατοντάδες καλλυντικών προϊόντων. Πολλά από αυτά, έκαναν τον κύκλο τους και ήδη ξεχάστηκαν, γιατί δεν είχαν τίποτε καινούργιο να πουν. Αρκετά όμως ξεχώρισαν είτε γιατί η έρευνα που προηγήθηκε της δημιουργίας τους πρόσθεσε μια ακόμα ψηφίδα γνώσης στο πολύπλοκο πάζλ της επιδερμίδας είτε γιατί στήριξαν τη δράση τους σε καινοτόμα συστατικά και προηγμένη τεχνολογία. Εμείς, ως skingurus, κάναμε τη δική μας …καλλυντική ανασκόπηση και καταγράψαμε τα προϊόντα που δοκιμάσαμε, μας κέρδισαν και θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε και το 2014…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

30/12/2013

Τι κρατάμε από το 2013 Μέρος 3ο

Τη χρονιά που πέρασε η ελληνική επιχειρηματικότητα μας επιφύλασσε μια εξόχως ευχάριστη έκπληξη. Τέσσερις νέες μάρκες καλλυντικών, 100% made in Greece και μια μοναδική «εμπειρία» ομορφιάς, υγείας, ευεξίας και υψηλής αισθητικής, έκαναν πρεμιέρα μέσα στο 2013, φιλοδοξώντας να κατακτήσουν ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας. Δεν έχουμε παρά να τις καλωσορίσουμε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

27/12/2013

Καλά νέα για τα αραιά μαλλιά

Ένα νέο πατενταρισμένο μόριο της Vichy που ευνοεί την καλή λειτουργία των βλαστοκυττάρων και συμβάλλει στην αναγέννηση του βολβού της τρίχας αποτελεί τον πυρήνα της Dercos Neogenic, της καινοτόμου αγωγής που υπόσχεται να χαρίσει στα μαλλιά πυκνότητα και όγκο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

23/12/2013

Όταν ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του και στα μαλλιά

Δέκα χρόνια γονιδιωματικής έρευνας και μια νέα αντιγηραντική τεχνολογία οδήγησαν σε μια πρωτοποριακή σειρά περιποίησης που αντιμετωπίζει την ενδογενή και εξωγενή γήρανση της τρίχας, αυξάνει την ανθεκτικότητα και την πυκνότητα των μαλλιών και τα κάνει να δείχνουν ως και 10 χρόνια νεότερα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

20/12/2013

Υπάρχει ιδανική επιδερμίδα;

Τα τρία νέα προϊόντα Le Jour, Le Nuit, Weekend de Chanel με απλές αλλά στοχευμένες συνθέσεις βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τους φυσικούς ρυθμούς λειτουργίας της και επαναφέρουν υφή και όψη σε ιδανικά επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

14/12/2013

Μήπως οι αϋπνίες μας γερνάνε;

Διατηρώντας πάντα την εμβληματική συσκευασία του, παραμένει για χρόνια στην πρώτη γραμμή της αντιγήρανσης γιατί εξελίσσει τη φόρμουλά του κάθε φορά που οι επιστήμονες της Estée Lauder έχουν κάτι νέο να πουν. Όπως τώρα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

© Copyright 2022 - Skingurus.gr

WHO IS WHO SKINGURUS    |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

Disclaimer
Το περιεχόμενο των άρθρων και των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο www.skingurus.gr προορίζονται αποκλειστικά για ενημερωτικό σκοπό. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη γνώμη των ειδικών (δερματολόγων, διαιτολόγων, γυμναστών κ.λπ.) αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Αναζητήστε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας και μην αγνοήσετε ή τροποποιήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο www.skingurus.gr. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.skingurus.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.